Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 170
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Брех Ориента под носа ми бил, а аз блея... ooooh!

# 106
Брех Ориента под носа ми бил, а аз блея... ooooh!
Вчера по случайност се озовах на метростанция Вардар и се чудех как да се информирам къде е това Лили с Аура-та, но реших, че е по-здравословно да не знам. Помня, че ти спомена нещо за там. то пък било точно от другата страна на булеварда и не съм го видяла. Confused Та какво спестих... нищо! После в нашето пак оставих 40 лв. ooooh!
А така ми се искаше да разгледам тази Аура. Аптеката с тия Ориенталски чудеса, дето са толкова кът там ли е някъде, да съчетая двете?

# 107
  • Вестерос
Есенс „Блясъкът на Ориента” е налична в аптеки Фармастор!
гр. София, ул.Ружа 1, III-Градска болница, градинката срещу бл.131Б
гр. София, ж.к. Св. Троица, ул. Щросмайер, бл. 367А
гр. София, ж.к. Овча Купел, ул. Монтевидео №37
гр. София, бул. Витоша № 60
р. София, бул. Ломско шосе №34, Хали Надежда
Аптека „ФармаСтор” 13 – гр. София, ж.к. Младост 3, бл.314, метростанция Акад. Ал. Теодоров – Балан
гр.Бургас, бул.Демокрация 104
Козметични магазини:
гр. Пловдив - ул.Патриарх Евтимий №14
гр. Шумен, ул. Мадара 31
гр. Свищов, ул. Цар Освободител 23
гр София, жк Младост 1А бл 528
гр.София, ул. Христо Силянов 63

Добре, в Шумен я има, във Варна не  Crossing Arms Crossing Arms

Кое на Аура се коментира, че не следях.. Мярнах ги вчера в едното Лили, но не се сетих и пропуснах

# 108
Колорстей вече е с помпа, но не е стигнал до Бг  #Cussing out Peace

# 109
  • София
Лореал Калърстей ли? Да нямаш предвид техния фдт Тру мач или пък РЕВЛОН калърстей?
hahaha Ох, да, ахаххха - Ревлон имам предвид  ooooh! Не ми е особено покривен, да не кажа хич. Иначе, кожата ми се чувства добре с него. (нормална с наченки на изсушаване, вече. На 36 години съм.)

Лореал Тру Мач, пък ми се подчертаваха линиите около очите, вероятно заради неправилно нанасяне  Thinking - предимно с пръсти, понякога с четка. Иначе ми харесваше, когато го ползвах.  Peace

# 110
  • Вестерос
С гъбичка не се събира, но на чувствителна кожа излизат пъпки от него, запушва си явно доста

# 111
От месеци ползвам само True Match, няма запушване няма пъпки, няма събиране! До кожа си е, не е от фдт според мен. За чувствителна... кожата ми е повече от чувствителна. Confused На мен ми действа терапевтично този фдт, както едно време онзи Ейвънски, който преди време споменах.

# 112
  • Вестерос
Моята е много чувствителна, слагам фдт от него и на другия ден мин 2 пъпки, след това 2,3 дни бб крем и се изчиствам. Но не слагам база, може от това да е  newsm78

# 113
  • София
С гъбичка не се събира, но на чувствителна кожа излизат пъпки от него, запушва си явно доста
Следващата ми покупка, ще е такава Много ми е любопитно, дали ще се науча.

Бижy, убедена съм в това което казваш.  Peace

# 114
  • Вестерос
Точно с това, много съм доволна, лесно се научих, особено под очите е супер лесно с него

# 115
Колкото до нанасяне на фдт, имам три вида четки
http://make-upstudio.bg/377-569-large/-chetka-za-fon-du-ten.jpg
http://safo-bg.info/640-large_default/real-techniques-1408-.jpg
http://img.newchic.com/thumb/view/oaupload/newchic/images/FE/ED/ … -3724a2463d58.jpg
имам и розово яйце, както и класически триъгълни гъбички. Добре е с тях, но някак си с пръсти ми е най-добре. Струва ми се, че четките са добри за разнасяне на по-плътните, гъсти и покривни фдт. За тези, които аз ползвам, пръстите ми се справят идеално.

# 116
  • София
И аз нанасям с пръсти и след това блендвам с триъгълните гъбички, много по добре са ми от това яйце. Crazy

# 117
От къде може да се купи Нахткерцен шампоана? В лили го нямат. Дали в ДМ се продава?

# 118
  • Велико Търново
От къде може да се купи Нахткерцен шампоана? В лили го нямат. Дали в ДМ се продава?

Само в ДМ го намирам, купувам го редовно за дъщеря ми Peace

# 119
Да кажа и аз за яйцето. Много съм доволна! Преди си слагах ФДТ само с пръсти, но реших да си пробвам с яйцето и много много ми хареса.

Имам една розова вода, която много ми помага срещу пъпки. Бях поспряла с маските, защото нямах време и все пропусках. Започнаха да ми излизат тук там по някоя и поднових редовното слагане на маски през 2-3 дни. Освен това вместо тоник сутрин и вечер обтривам с розова вода и пъпките изчезват бързо.

Общи условия

Активация на акаунт