Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 173
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
За пресата на Ремингтън колко точки трябват и колко излиза цената ѝ, някой може ли да ми каже?

# 91
  • Вестерос
Аз ги питах във фб за Варна дали ще има някъде въобще и ми казаха, че още проучвали и да чакаме. Накрая им казах, че се надявам да има, не сме малък град и със сигурност няма да им залежи стоката и ще се изкупи и те с най-голяма наглост ми харесаха коментара  Laughing От тогава нищо не се чува, само рекламират, че ги има онлайн и в София

# 92
  • София
Днешното минаване през ДМ:

Питах ви какво да си купя, ама вие си замълчахте  Crazy Сега ще се плескам с Balea Q10 и ще си красивея  Laughing

# 93
Включвам се, за да похваля почистващата маска  Schaebens от Лили. Много добре ми почисти лицето, малко сухо и опънато го усещах след това, но като цяло съм много доволна от ефекта, след нанасяне на успокояващ крем.

andi-di, доста се почудих дали да взема същите капсули на Балеа, но се сдържах. Сподели след употреба какъв е ефекта и за каква възраст могат да се ползват.

# 94
  • София
Здравейте дами,

В момента тече следната промоция в Lilly: http://www.lillydrogerie.bg/lilly-loyalty-program

Решил съм да подаря система за фотоепилация на моята дама, но нямам необходимите точки. Ще се радвам ако някой има излишни такива и реши да ги сподели с мен Simple Smile

Благодаря предварително!
Аз, си купих четката без точките Peace
Тази маска Yogurt от къде я купувате и на каква цена? Скоро не съм си правила и бих опитала.
Има я в аптеки Ремедиум и дрогерии BeFit. Цената ѝ е около 10 лв.

Също и в Халите, на щанда на Биофреш.
Вчера си я купих от едно, както някой ги нарече "случайно" магазинче, преди началото на женския пазар в София, от лявата страна, за 7 лв. Имаха цялата серия.
Скрит текст:
Коректора на Аура е този:

Скрит текст:
LieToMe нещо или околоония ти прави тия мизерии или незнам, не е нормално всеки коректор да ти прави топченца.
На Импала и аз имам руж и много си го харесвам.
А фон дьо тените този в тубичката е доста покривен и тежък, и определено е за мазна кожа, докато този с помпата е по лек, пак е покривен, приятно се нанася, матиращ е, но аз лъсвам с него, а съм с нормална кожа.Така, че имай едно на ум.
Афинитон на Мейбълин в тубичката и с помпата /с розовия надпис/ е матиращ, добро покритие има, течен е и лесно се нанася, за парите си е екстра.
Този ФДТ, не изчезна ли? Аз, поне не го намирам. Вместо него си купих Лореал Калър Стей, но изобщо не ми се струва покривен. На всичкото от горе, не е с помпа...

# 95
Лореал Калърстей ли? Да нямаш предвид техния фдт Тру мач или пък РЕВЛОН калърстей?

# 96
  • София
Хаха то от толкова фон дьо тени, нормално да започнем да ги бъркаме. Laughing
Афинитона си седи в няколко разновидности даже, изобщо не е спиран. Peace

# 97
  • Бургас
По принцип по спомени фдт на Ревлон май беше без помпа и е много неудобно наистина,но пък е покривен.На Лореал не съм виждала фдт в стъклено шише без помпа.

# 98
Искам да ви попитам относно пилинг маските за лице. Имах преди на Хималая с краставици мисля, че беше. Струва ми се, че след използването ми се появиха мъхчета по бузите и брадичката. Съответно като забелязах това, преустанових използването й. Ще започнат и косми да ми растат имам чувството, ако продължа с употребата.  ooooh!

# 99
  • Стара Загора
  Ориенталската серия май няма да я видим в ДМ.
В нашия дори не са чували за нея.
Очаквали нещо ново евентуално за лятото, но не били
сигурни.Какво, кога - не се знае.
Мислех, че Есънс се предлага най-вече в ДМ, но явно не е така.

Голяма тъпотия. Каква е логиката в град като Свищов да я заредят, а в Пловдив, Бургас и Стара Загора напр. не? Където се търси и купува да няма и обратното. ooooh!
А на мен още преди да я пуснат, ми писаха Додис да очакваме новата колекция и като попитах дали тук ще я има налична в града, казаха че като разберат ще ми кажат. Нищо обаче... Tired

# 100
  • Варна
Есенс „Блясъкът на Ориента” е налична в аптеки Фармастор!
гр. София, ул.Ружа 1, III-Градска болница, градинката срещу бл.131Б
гр. София, ж.к. Св. Троица, ул. Щросмайер, бл. 367А
гр. София, ж.к. Овча Купел, ул. Монтевидео №37
гр. София, бул. Витоша № 60
р. София, бул. Ломско шосе №34, Хали Надежда
Аптека „ФармаСтор” 13 – гр. София, ж.к. Младост 3, бл.314, метростанция Акад. Ал. Теодоров – Балан
гр.Бургас, бул.Демокрация 104
Козметични магазини:
гр. Пловдив - ул.Патриарх Евтимий №14
гр. Шумен, ул. Мадара 31
гр. Свищов, ул. Цар Освободител 23
гр София, жк Младост 1А бл 528
гр.София, ул. Христо Силянов 63

# 101
Искам да ви попитам относно пилинг маските за лице. Имах преди на Хималая с краставици мисля, че беше. Струва ми се, че след използването ми се появиха мъхчета по бузите и брадичката. Съответно като забелязах това, преустанових използването й. Ще започнат и косми да ми растат имам чувството, ако продължа с употребата.  ooooh!
А?!
Добре, че си го спряла, иначе щеше да станеш като някакъв бизон в лицето..

# 102
А?!
Добре, че си го спряла, иначе щеше да станеш като някакъв бизон в лицето..

Излишен коментар. Simple Smile Логично е, че като не действа добре даден продукт, всеки нормален човек ще спре да го използва. Въпросът ми се отнася до това - защо ефектът е такъв.

# 103
Ама ти май не можеш да се усетиш как звучиш.. не е възможно от някакъв си там пилинг да започнат да ти растат мъхчета по лицето, едва ли не косми  Grinning
Фоликули, там където по рождение няма, не могат да се образуват.

# 104
По принцип по спомени фдт на Ревлон май беше без помпа и е много неудобно наистина,но пък е покривен.На Лореал не съм виждала фдт в стъклено шише без помпа.

Да, на Ревлон Колорстей е без помпа. Отначало ми беше странно, но свикнах и не ми прави впечатление Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт