Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 177
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ще има нови продукти за вежди на Есенс:

Скрит текст:

# 76

Скрит текст:

Идеи кога ще ги пуснат?

Аз ходих до ДМ исках да си взема значка, така и така си бях харесала разни неща, но нямаха и реших, че през уикенда ще отида в някой друг магазин. Взех си само един пилинг за измиване на лице на Алверде с водорасли.

На косъм бях да забърша спирала на Bourjois, но се въздържах. На заплата ще е.  Simple Smile

# 77

Скрит текст:

Дано не стане като с Ориенталската колекция. Иначе изглеждат интересни продуктите.

# 78
  • sofiq
Благодаря за новата тема Hug

На въпроса...ползвам редовно маски за лице,даже днес си взех две на Хималая,едната е отлепяща,другата ниим.Пробвах тази с нима и ми хареса на първо четене,почиства много добре кожата Peace.

# 79
  • Бургас
Днешното ми ходене до ДМ.
Някой са от преди 10-на дни  Peace
Шампоана ми е втори подред,влюбена съм в него. Действа ми супер на косата.
Сега ще пробвам в комбинация с маската за коса от серията  Peace

# 80
  • Стара Загора

Скрит текст:

Дано не стане като с Ориенталската колекция. Иначе изглеждат интересни продуктите.

В крайна сметка аз не разбрах ще бъде ли заредена в ДМ Ориенталската колекция... уж чакаха потвърждение  Rolling Eyes

# 81
  • Варна
To хубаво ще има серия вежди , ама то хората вече изкупиха Ориенталската , а във Варна ( ич не е малък град ) още я няма заредена.Хубаво , че имам приятелка от Свищов да ми вземе Бронзанта....  Crazy

# 82
  • Стара Загора
To хубаво ще има серия вежди , ама то хората вече изкупиха Ориенталската , а във Варна ( ич не е малък град ) още я няма заредена.Хубаво , че имам приятелка от Свищов да ми вземе Бронзанта....  Crazy

Егати късмета. Днес ходих до там и не можах да разбера къде са я заредили тази колекция. Оказва се, че е в друг нов магазин, който не знам. ooooh! ooooh!

# 83
  • Пловдив
   Ориенталската серия май няма да я видим в ДМ.
В нашия дори не са чували за нея.
Очаквали нещо ново евентуално за лятото, но не били
сигурни.Какво, кога - не се знае.
Мислех, че Есънс се предлага най-вече в ДМ, но явно не е така.

# 84
  • Бургас
Аз ходих до Лили МОЛ Галерия Бургас с надеждата,че ще има зареждане на Ориенталската колекция на Есенс,много исках да си взема лилавото червило(нямаше го налично в сайта,от който си поръчах нещата).Изобщо не е заредена,най-вероятно няма и да бъде.

# 85
Голяма реклама във Фб на Ориенталската колекция, голямо нещо. И накрая какво? Заредена в няколко магазина. Много тъпо.

# 86
Здравейте дами,

В момента тече следната промоция в Lilly: http://www.lillydrogerie.bg/lilly-loyalty-program

Решил съм да подаря система за фотоепилация на моята дама, но нямам необходимите точки. Ще се радвам ако някой има излишни такива и реши да ги сподели с мен Simple Smile

Благодаря предварително!

# 87
Отидете в Лили и обяснете, че искате да направите подарък на своята дама, няма да ви откажат да ви продадат фотоепилатора, въпреки че нямате точки. Аз купих две четки за лице от същата промоция с 4 точки общо, при необходими 10.  Wink

# 88
  • Пловдив
Момичета,дали парфюмите от Лили са ок,т.е. качествени и трайни...да не каже оригинални Laughing

# 89
Мисля че тук попитах за маските на Mil mil. Да си кажа. В нашия ДМ имаше само 2 вида. Купих си тази:

Днес я пробвах - доволна съм. Косата ми е мека и се разресва лесно.

Общи условия

Активация на акаунт