Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 190
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали фон дьо тен за комбинирана към мазна кожа, който да покрива лунички и петънца, 35+.
Ползвам в момента на Лореал - True match, много ми харесва консистенцията, но не покрива достатъчно.

(Повтарям питането си  Embarassed )
А ти как го нанасяш? Аз постигам страхотно покритие(дори с хелти микс серума на Буржоа, че и смесен с база) с плоска четка за фдт и след това минавам леко с бюти блендер.
Иначе покривен е Ревлон Калърстей. Ползвам този за мазна кожа и не ми изсушава, а съм със суха, дехидратирана кожа. Важното е какво се нанася преди него  Peace
П.П. И аз сега се връщам от Лили и се разочаровах. А миналата седмица някой ходи ли до там и знае ли на какво беше намалението със сигурност?

# 61
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали фон дьо тен за комбинирана към мазна кожа, който да покрива лунички и петънца, 35+.
Ползвам в момента на Лореал - True match, много ми харесва консистенцията, но не покрива достатъчно.

(Повтарям питането си  Embarassed )

Ползвам на Мнхатън от години матиращата серия, много покривен е, но не знам дали ще покрие лунички. Това е, поствала съм линк и в предната тема  - http://beautyshop.bg/productv/10452/manhattan-clearface-matirash … -perfect-mat.html
 Също имам проблем с кожата на лицето, следствие на заболяване преди години и определено прикрива много добре всички несъвършенства при мен. Ползвам го ежедневно, за около месец, месец и седмица ми стига една тубичка.

# 62
  • Вестерос
В Елитис имаше ли Буржоа?

# 63
А ти как го нанасяш? Аз постигам страхотно покритие(дори с хелти микс серума на Буржоа, че и смесен с база) с плоска четка за фдт и след това минавам леко с бюти блендер.
Иначе покривен е Ревлон Калърстей. Ползвам този за мазна кожа и не ми изсушава, а съм със суха, дехидратирана кожа. Важното е какво се нанася преди него  Peace
П.П. И аз сега се връщам от Лили и се разочаровах. А миналата седмица някой ходи ли до там и знае ли на какво беше намалението със сигурност?

Нанасям с пръсти, че хич ме няма с четките.  Embarassed Отдолу - крем.

В Лили миналата сряда ходих - 20% на ружове и моливи беше!

# 64
Small Sun, преди години ползвах фдт на Impala и го намирах за супер покривен и определено за мазна кожа.
Сетих се как открих този фдт. Голям смях. Joy Отварям жабката на колата и гледам вътре фдт, непознат за мен  Shocked Thinking Crossing Arms Мъжо, кво е това?! Мииии... newsm78  Rolling Eyes ... не знам Flutter Ма как не знаеш бе?! Това е фон дьо тен и не е мой! Какво прави в жабката????!!!! #Crazy Еми, не знам бе! Казвай! newsm66 - вече си представях как държа нож, опрян до гърлото му. Joy А той не може да лъже, милия Heart Eyes  Амиии, и взе да усуква очите. Mr. Green Разказа накрая. Има огромен тъмен белег на единия глезен от вътрешната страна на крака и хората все го питат от мотор ли се е изгорил. А лятно време ходи с кратки гащи и сабо и той се вижда. Та влязъл в аптеката и поискал цветно кремче нещо да го маже, да не се вижда и жената му дала фдт Impala. Съответно си го поделихме, щото ми хареса козметиката МУ hahaha и после известно време купувах от него. Но за моите нужди е доста покривен, а и сух.

# 65
Хахаха, ми то както сме тръгнали - кремове за бръснене, фон дьо тен-и на мъжете, да видим до къде ще стигнем  Mr. Green
Бижу, някакъв спомен как изглежда и къде го продават, все пак този Импала?

# 66
Изглежда така. Купувах го от квартална парфюмерия, не знам къде точно се продава в козметична верига. В ДМ и Лили го няма. За Елитис - не знам.
Аз купувах два цвята и ги смесвах, защото единия ми беше светъл, другия тъмен.

# 67
аз използвам този модел , който е в шишенце и той е за мазна кожа, води се на водна основа и уж да не лъщи, ако е с подходящ матиращ крем става работа:)  http://impalaonline.com/Lice/IMPALA-Fon-Dyo-Ten-za-mazna-koja-pompa

# 68
Брей, Импала са ъпгрейднали опаковката  Laughing В Елитис съм виждала тяхна козметика. Интересно, че на мен пък ми мазнееше този фдт, хем съм със суха кожа.

# 69
те са два модела този в тубичката и другия с помпичката

# 70
  • София
Явно от Лили са разменили промоциите за тази и миналата седмица.
Миналата седмица в магазините имаше намаление на Сенки, Ружове и Моливи, а беше обявено, че ще е на парфюми. Тази седмица - обратното. Обявяват на сенки, а има на парфюми.

# 71
В Елитис имаше ли Буржоа?

да
и Импала също, в Халите стелажът им е голям
в момента имам техен руж, много си го харесвам, защото е светъл и не мога да се намамаймуня  Crazy с него

офф:

Скрит текст:

# 72
  • София
Коректора на Аура е този:

Скрит текст:
LieToMe нещо или околоония ти прави тия мизерии или незнам, не е нормално всеки коректор да ти прави топченца.
На Импала и аз имам руж и много си го харесвам.
А фон дьо тените този в тубичката е доста покривен и тежък, и определено е за мазна кожа, докато този с помпата е по лек, пак е покривен, приятно се нанася, матиращ е, но аз лъсвам с него, а съм с нормална кожа.Така, че имай едно на ум.
Афинитон на Мейбълин в тубичката и с помпата /с розовия надпис/ е матиращ, добро покритие има, течен е и лесно се нанася, за парите си е екстра.

# 73
  • Варна
Явно от Лили са разменили промоциите за тази и миналата седмица.
Миналата седмица в магазините имаше намаление на Сенки, Ружове и Моливи, а беше обявено, че ще е на парфюми. Тази седмица - обратното. Обявяват на сенки, а има на парфюми.

Идиоти. Освен това и брошурата за месеца никога не си публикуват на първо число, ама чакат така ако може да минат 5-6 дни, пък най-добре цяла седмица.  ooooh!

# 74
  • Пловдив
Здравейте и от мен Simple Smile, макар и не от най-честите Simple Smile.
Аз почти не ползвам маски, някакси нямам търпението, но сега искам да си намеря нещо за черните точки, а незнам какво. Пробвах една домашна с желатин, но нещо не мога да уцеля съотношението и съответно след това и нанасянето е  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт