Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 194
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Следващият път погледни коректора на Аура, изхвалих го къде ли не. Blush

# 46
  • Чукарландия
Благодаря, "KiKi"! bouquet

А кой е този коректор на Аура? Може ли линк? Hug

# 47
Може ли да ми препоръчате руж от Лили (за да се възползвам от намалението)... Искам да си взема такъв, който да е леко розовеещ, но не прекалено розов. Тези, които имам, са по-кафеникави. Търся нещо цветово като озаряващите перли на AVON, от които много трудно докарвам някакъв цвят  Grinning
Виж тези http://www.catrice.eu/bg/lice/ruzh/detaili/catrice-cosmetics/def … ng-blush-020.html

Между Драмата на Мейбълин и новата Буржоа, днес си взех първата. Тушът е по-черен, четките са почти еднакви.

# 48
  • Бургас
Albena Markova,от тук:
http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=es … f9flsjvvt1t2tkhg7

❇Sisi_91❇,според мен озаряващите перли на Орифлейм са в пъти по-добри от тези на Ейвън,но нямат цвят,само дискретен блясък.Не са хайлайтър.

# 49
Благодаря !

А някой беше питал за коректор. Аз бях доволна от коректор на essence

# 50
  • Варна
Момичета,
аз ли нещо не съм видяла като хората, ама днес в Лили е -20% на парфюми и тоал. води, а ходих специално заради намалението на категория Моливи, сенки и ружове...  Rolling Eyes

# 51
Да, тоалетни води и парфюми са намалени днес, от Лили се връщам.

# 52
  • Варна
Сигурна съм, че вчера в сайта им видях друго...

Пък тези парфюми и тоал. води като че ли бяха миналата сряда... newsm78

# 53
Не знам, не им следя намаленията, но сега се връщам от магазина и на жълтата табелка отпред пишеше това. Имаше отделно списък на жълта хартия, окачен при парфюмите с редовни и промо цени.

# 54
  • Стара Загора
Преди има-няма 2-3 часа в сайта на Лили пишеше, че ще са намалени сенки, моливи и ружове... Сега е променено на парфюми и тоалетни води и наистина миналата седмица върху тях имаше намаление -20%. Добре, че го написахте, ще си спестя разкарването днес до Лили...
И между другото преди малко гледах ФБ страницата на Лили - миналата седмица са публикували, че ще бъдат намалени сенки, моливи и ружове?!?

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 13:55 от ❇Sisi_91❇

# 55
  • Пловдив
Момичета от къде си купувате захарната маска на Фрийман newsm78? Търсих я в ДМ, но там я няма, в Лили ли се намира?

# 56
В Елитис и разни други случайни магазинчета.

# 57
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали фон дьо тен за комбинирана към мазна кожа, който да покрива лунички и петънца, 35+.
Ползвам в момента на Лореал - True match, много ми харесва консистенцията, но не покрива достатъчно.

(Повтарям питането си  Embarassed )

# 58
Не мога да помогна с друг, освен с Revlon colorstay или Bourjois 123, като и двата съм ги пробвала и не са ми харесали, тъй като съм със суха кожа по принцип, но втория помня, че повече ми харесваше. Мисля, че Flower perfection на Bourjois е с висока покривност и можеш да пробваш и него. Simple Smile

# 59
KiKi, имам го и него, но и той стои така на малки топченца..  Предполагам, че е от кожата ми, не знам..  
П.п. Извинявам се, че са два последователни поста.

Общи условия

Активация на акаунт