Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 208
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • на последния етаж
Тази маска Yogurt от къде я купувате и на каква цена? Скоро не съм си правила и бих опитала.
Има я в аптеки Ремедиум и дрогерии BeFit. Цената ѝ е около 10 лв.

# 31
  • Бургас
Момичета,току-що ми пристигнаха продуктите от моята поръчка-сенки,бронзър и хайлайтър-стик от Светлините на Ориента от Есенс и сенки,руж и четка за руж от колекцията essence wake up spring.
Не ги бях виждала на живо и се притеснявах,но когато ги видях направо се влюбих.Тези лимитки са луксозни на вид и по нищо не отстъпват на Лореал примерно.Най-доволна съм,че поръчах по-тъмната бронзираща пудра,по-светлият вариант евентуално щеше да ми е много светъл.

За маските-ползвам на Ейвън,но съм с намерение да разгледам и тези на Балеа.Надявам се,че има и в тубички,никак не обичам формата на сашетата,защото ако количеството стига за два пъти примерно на мен ми е някак неприятно да го ползвам втория път,сякаш консистенцията се променя когато сашето стои отворено няколко дни.

# 32
  • София
Възхитена съм от моливите за вежди на Катрис! Тези имам предвид:

Скрит текст:

Веждите стоят като естествени, има избор на цвят.  newsm10 Не съжалявам за покупката.  Grinning

# 33
  • София
Пантерке,  bouquet
Рядко се сещам да ползвам маски  Blush
Много харесвам Балеата с минерали от дрогерийните, иначе любимата ми маска никак не е за тук  Laughing
Скрит текст:
Хидратиращата на Кларанс в синята опаковка  Heart Eyes

Една и от моите най-любими  Heart Eyes Редовно преспивам с нея, вместо нощен крем. Имам още няколко, но пак не са за тази тема, но   Heart Eyes

До миналата година ползвах маски сашета на Балея и от този тип, никога никакъв ефект не съм видяла честно казано. Рядко попадам на маска от дрогерията, която наистина да има ефект, за съжаление.

# 34
  • София
Тази маска Yogurt от къде я купувате и на каква цена? Скоро не съм си правила и бих опитала.
Има я в аптеки Ремедиум и дрогерии BeFit. Цената ѝ е около 10 лв.

Също и в Халите, на щанда на Биофреш.

# 35
mariqivanova799 Извинявай може и да си упоменала по рано но отдавна не съм се включвала в темата.И ми се иска да питам от къде направи поръчка с новите продукти на есене?

А иначе да похваля червилото На есенс от колекцията на ориента http://www.essence.eu/bg/limitirani-serii/lights-of-orient/e/pro … tt-lipstick-02-1/
.Невероятно седи! Прекрасен цвят и седи супер на устните!

А иначе от dm си купих препоръчания от много хора тук https://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D0%BC+%D0%B3%D0%B5%D0%BB+% … Q2Faaoz-27lPTM%3A

. Ако трябва да съм честна не ми допада. Частиците не се усещат и честно казано ми идва доста гъст.

# 36
  • Чукарландия
Момичета, моля за разяснение, как точно нанасяте прахообразни пудри за лице? Досега не съм ползвала. Как точно "излиза" пудрата през перфорираната повърхност, без да се разпръсква навсякъде? Hug

# 37
  • София
Има си капаче с дупчици и като отвориш основната капачка, винаги има пудра излязла от дупчиците, вземам с четка и си нанасям, ако съм топнала повече чуквам четката отстрани да падне излишъка. Дано ме разбра. Peace

# 38
  • Стара Загора
Може ли да ми препоръчате руж от Лили (за да се възползвам от намалението)... Искам да си взема такъв, който да е леко розовеещ, но не прекалено розов. Тези, които имам, са по-кафеникави. Търся нещо цветово като озаряващите перли на AVON, от които много трудно докарвам някакъв цвят  Grinning

# 39
Реших и аз вчера да си купя някои неща, обаче момичета напоследък нищо от декоративната козметика не ме привлича. Grinning Та си купих околоочен гел, мицеларна вода розовата на Гарние и хидратиращ крем на Лореал, както и мини на балсама за след бръснене на Нивеа, тъй като ми предстоят няколко събирания този месец. Разглеждах сигурно час и нещо декоративната козметика и нищо не можах да си избера. Ужас, ужас. Grinning

Сиси, аз съм много доволна от ружовете на Катрис. Имам един, но го използвам най-често от всички ружове, които имам (които не са много, но все пак). Simple Smile

# 40
  • Чукарландия
Има си капаче с дупчици и като отвориш основната капачка, винаги има пудра излязла от дупчиците, вземам с четка и си нанасям, ако съм топнала повече чуквам четката отстрани да падне излишъка. Дано ме разбра. Peace

Да, разбрах те, благодаря ти Hug, но пудрата излязла от дупчиците е малко, като я обера с тампона (аз с тампон нанасям пудра), за следващото нанасяне трябва да обърна кутията надолу за да излезе още пудра, така ли?

# 41
  • Стара Загора
Сиси, аз съм много доволна от ружовете на Катрис. Имам един, но го използвам най-често от всички ружове, които имам (които не са много, но все пак). Simple Smile

От серията Defining Blush ли? Знам, че ружовете на Catrice за хвалени, ходила съм в Лили за да търся определен цвят руж, който съм харесала в нета, но не съм го намирала.

Някой има ли отзиви за Руж дуо и Руж палитрите на Catrice?

# 42
здравейте, по ваши одобри отзиви си купих захарната маска на фрийман, и искам да попитам има ли особеност при нанасянето защото на места ми се натрупва, на други едва се вижда, как трябва да я слагам , много плътно или на тънък слой, върху леко влажна кожа, иначе като за веднъж ми хареса, по-плитките  пори са чистички и се стегнаха , благодаря

# 43
  • София
Да, разбрах те, благодаря ти Hug, но пудрата излязла от дупчиците е малко, като я обера с тампона (аз с тампон нанасям пудра), за следващото нанасяне трябва да обърна кутията надолу за да излезе още пудра, така ли?
Ами щом с тампон нанасяш, още по лесно е, слагаш тампона на дупчиците и обръщаш пудрата с "главата" на долу. Peace

LieToMе изумяваш ме...Значи седиш си пред декоративната козметика и нищичко не те привлича? Shocked Да бях и аз такааа ooooh!.Мен всичко ме привлича и ми е много трудно като тръгна за нещо да си избера измежду всички стилажи. BlushВися по един час, пробвам мажа, връщам се на предния, пак отивам на друг, абе трагедия съм. Днес най чинно без да обръщам глава в страни, отидох до точното място за точната спирала и кръгом обратно. А се завъртях, а отиде работата. Whistling

# 44
Ами честно казано, просто не обичам да трупам много неща, понеже се знам, че използвам почти все едно и също..  Затова, за да купя нещо трябва да е супееер супер интересно и готино. Grinning Например, сенки за очи, имам 2 палитри, които използвам най-често, а останалите стоят..  Мразя така да не ползвам нещата, които съм купила и може би това ме спира.
Търсих си вчера коректор, обаче не можах да си взема. Бях настроена за течния камуфлаж, но го нямаше. И всички коректори пробвах и не можах да преценя кой ще се нанся най-добре под очите, ще бъде покривен и ще се нанася гладко. Проблемът ми с коректорите е, че нанасени под окото стоят на малки топченца..  А са много добре преляти и съм сложила финна пудра отгоре и пак..  Затова не можах вчера да си взема никакъв.
Та, така..  Трудно си харесвам нещо, понеже знам колко ми е капризно лицето и аз също. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт