Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
И аз да се включа в новата тема  sohappy След като изчетох коментарите ви... не се сдържах и във времето отредено за обедна почивка (не за покупки!!!) се сдобих с две маски (за еднократна употреба) Schaebens от Лили - една хидратираща и една почистваща, една Балеа Q 10 energy maske и една Балеа за коса, пак еднократна  Blush Какво да ви кажа... категорично форумът е виновен за препълнените с козметика шкафове. Само миналата седмица се сдобих с 2 нови душ-гела и 1 ексфолиант за тяло, при положение, че имам отворен душ-гел наполовина пълен и още 2 неотваряни. Определено ще правя подарък скоро я на майка ми, я на свекървата  Joy

# 16
Мерси за новата тема.
Имах доста маски, основно на Ейвън, някои бяха много хубави. Откакто получих алергична реакция след един техен крем, не си и помислям нито за маски, нито за фирмата.

# 17
Здравейте и от новата тема Hug Hug Hug
Маските,които използвам са на фриймън пилинг маската и тази с авокадо. Общо взето в началото бях много ентусиазирана,наклепах се по 2-3 пъти и ги забравих. Сега като ме подсетихте тази вечер определено ще си направя една. Peace

# 18
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали фон дьо тен за комбинирана към мазна кожа, който да покрива лунички и петънца, 35+.
Ползвам в момента на Лореал - True match, много ми харесва консистенцията, но не покрива достатъчно.

Маски - тази с кал от мъртво море ми е любима.

# 19
  • Стара Загора
Здравейте,
Покрай форума и аз съм се навила да си купувам маска за лице ( досега съм ползвала много рядко). Та каква бихте ми препоръчали за едновременно почистване и хидратиране, че кожата ми макар и да е с омазняваща се т- зона, има доста сухи участъци и я чувствам опъната дори и след миене с гел за лице за чувств.кожа. ( използвам в момента yougurt of bulgaria)

# 20
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

pantera666, може ли към първия пост да се прибави линк и към предишната 25-та тема? bouquet

ПП. Пантерка, добави само линк към 25-та тема в първия пост, където са изредени линковете към предишните 24 теми. Hug

Усетих аз, че нещо съм забравила...ама така става като не спя вечер покрай малкото диване  Blush

Поради същата причина и скоро не съм ползвала маски за лице, а имам куп сашета.

# 21
Благодаря за новата тема.
Не съм толкова редовна с маските за лице. Ползвам предимно почистващи. Основно на Avon.

# 22
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема! bouquet

Маски за лице ползвам мнооого рядко, даже не помня откога не съм ползвала. Скоро намерих една маска, чисто нова, неизползвана, с изтекъл срок на годност, така и съм я забравила. Изхвърлих я. Все се каня да си направя маска и все не стигам дотам... Embarassed Rolling Eyes ooooh! Mr. Green

# 23
Маската с минерали от Мъртво море на Avon ми е фаворит!
( Както и ексфолианта за тяло от същата серия.Страхотен! )

Последно взех една пилинг маска на Хималая. Не мога нито да я похваля, нито да я отпиша. Принципно съм доволна от резултата, но премахването и е много трудно и болезнено.

# 24
  • София
Маски много ползвам,купешки, домашни, плодове мажа по лицето, изобщо дай ми да се плескам. Crazy
В момента имам глинената на Арома, Теравитал с хума, Балеата от мъртвото море, Ензимния пилинг пак на Балеа, една на орифлейм с лайка и Ейвънска някаква.
От домашните, обожавам маска с мед, желатин и активен въглен, редовно се мажа с домат, грозде, краставици, праскови, киви, обтрива с бананова кора, абе квото с чела всичко плескам.

# 25
Благодаря за новата тема!  bouquet

Много обичам маски за лице. Купувам предимно сашета, за да може да пробвам различни видове, без да трупам. Имам глинената на Арома, на Теравитал за мазна кожа, която почти свърши, на Балеа основно - пилинг, с лавандула, Q10, тази с кал от Мъртво море и една с арганово масло май беше. Пробвах и сашетата от Лидл - не са лоши, бих повторила.
Маските за коса са ми само 2 - с мед на Гарние и Reparatum на Дав. На Гарние повече ми харесва като че ли. Взех си и едно саше на Балеа за руса.

# 26
Пантерке,  bouquet
Рядко се сещам да ползвам маски  Blush
Много харесвам Балеата с минерали от дрогерийните, иначе любимата ми маска никак не е за тук  Laughing
Скрит текст:
Хидратиращата на Кларанс в синята опаковка  Heart Eyes

# 27
  • Варна
Правя си главно домашни маски за лице с масла

Скраб=Кокосово масло+захар ( зелен чай от пакетче )
Маска за лице от мляко и мед , белтък за стягане или мазане с обилно с кокосово , зехтих , макадамия .
Последно си търкам пъпките с чесън за дезинфекция.
Наскоро си взех две маски на Нивея-хидратираща и отлепяща се.Хидратиращата си е като крем , иначе отлепящата я харесвам заради...отлепянето.
Кожата ми напоследък е доста суха  , на моменти ( след душ особено ) много опъната , а съм млада и я мажа само с олиото на Лореал и Кокосовото масло.

# 28
  • Бургас
Маски рядко правя. Нямам време,а и не се сещам просто.
Имам само една маска,която използвам на Ейвън,пилинг маска с екстракт от водорасли от Егейско море. Харесва ми,а и лесно се сваля,отлепяш и готово.
Немога да седя наклепана с нещо по лицето  Crazy и да се разтича,и... Mr. Green

# 29
  • София
Тази маска Yogurt от къде я купувате и на каква цена? Скоро не съм си правила и бих опитала.

Общи условия

Активация на акаунт