Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 062
  • 752
  •   1
Отговори
# 270
по- добре си вземи себорал форте, ела и в http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=907851;topicrefid=4

# 271
С водичка ли я смесвате содата?
Не я смесих с вода, на мокро лице и с мокри пръсти я понатърках върху кожата.

Ходих да си взема блендиращата четка на Аура, обаче не можах да не си взема и дуото, космите и са като коприна върху лицето ми, много ми хареса. Отидох в новия магазин в Св. Тройца, е голям кеф е да разглеждаш и тестваш продукти в нов магазин, всичко е ново и чисто, тестери, продукти.
Хареса ми и коректора за околоочния контур, ако не намеря любимият Макс Фактор, мисля да взема този.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 18:44 от Lemy

# 272
Благодаря.  bouquet
Ще пробвам.

# 273
  • Стара Загора
С водичка ли я смесвате содата?
Не я смесих с вода, на мокро лице и с мокри пръсти я понатърках върху кожата.

Ходих да си взема блендиращата четка на Аура, обаче не можах да не си взема и дуото, космите и са като коприна върху лицето ми, много ми хареса. Отидох в новия магазин в Св. Тройца, е голям кеф е да разглеждаш и тестваш продукти в нов магазин, всичко е ново и чисто, тестери, продукти.
Хареса ми и коректора за околоочния контур, ако не намеря любимият Макс Фактор, мисля да взема този.

Аз пробвах коректора им 2 пъти и онзи ден си го взех. Лек е, но покрива добре без да се врязва в бръчиците. За много силно изразени тъмни кръгове обаче, мисля че няма да е достатъчен.

# 274
Идвам да споделя мнение относно измиващия гел с лотус на Балеа. Ами не ми харесва как измива. После като минавам с тампочне с розова вода и още има ФДТ Confused Все още фаворит си ми остава гелът на Билка с роза.
За ексфолианта на Алверде с водорасли още не мога да дам категорично мнение. Simple Smile

# 275
  • София
Преди три дни си взех течно матово дълготрайно червило на Голдън Роуз, за проба.
Не знам дали са нови, но съм влюбена! Абсолютен двойник на мат червилата от високия клас.
Засъхва матово  Heart Eyes , дълготрайно е, не лепне ... просто прекрасно!  Heart Eyes
Лошото е, че няма много голям избор на цветове, но определено ще си потърся още някои цвят, който да си купя. Нося го с удоволствие!

# 276
  • София
Отидох в новия магазин в Св. Тройца, е голям кеф е да разглеждаш и тестваш продукти в нов магазин, всичко е ново и чисто, тестери, продукти.
Ма направо да ви посрещам тука вкупом в Лили и после право в Неделята. Mr. Green

# 277
  • Бургас
Преди три дни си взех течно матово дълготрайно червило на Голдън Роуз, за проба.
Не знам дали са нови, но съм влюбена! Абсолютен двойник на мат червилата от високия клас.
Засъхва матово  Heart Eyes , дълготрайно е, не лепне ... просто прекрасно!  Heart Eyes
Лошото е, че няма много голям избор на цветове, но определено ще си потърся още някои цвят, който да си купя. Нося го с удоволствие!
Може ли снимка на тези червила  bouquet

# 278
Отидох в новия магазин в Св. Тройца, е голям кеф е да разглеждаш и тестваш продукти в нов магазин, всичко е ново и чисто, тестери, продукти.
Ма направо да ви посрещам тука вкупом в Лили и после право в Неделята. Mr. Green
Знаеш ли как се чудя дали ще ми стигне ентусиазмът утре да си отлепя задника от вкъщи и да се разходя до там?! С перспективата да ме посрещнеш пък съвсем... Flutter Нооо, утрото е по-мъдро от вечерта. Ще видим.
Обаче има 1 нещо, дето ме спъва - в кварталния мол в Лили-то са заредили Aura... и това може да подсили пословичният ми мързел да обикалям до другия край на София. Blush
А и какво ми трябва, за Бога?! ooooh! Някой да ми смени лицето... Crazy

Ето ги дълготрайните червила на GR http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=68 … mp;product_id=588

# 279
не харесвам особено много Лили, но в кварталния ДМ вися всеки ден  Blush
днес дори два пъти  hahaha

Бижу, ти си виновна - взех си маската за очи, една тип хидратираща кърпа на балеа, пореден део-спрей на алверде /у дома вече питам само с каква капачка - синя, зелена или розова  Joy/, тампони за грим, солен спрей за коса на балеа /мързи ме да снимам  Blush/
опитах се да си направя домашен солен спрей за плажни къдрици - не ми се получи, от косата започнаха да падат бели прашинки сол, а аз съм чернокоса, представям си как съм изглеждала - вместо секси вълниста съм била сиво-мръснава и доста рошава  Joy

# 280
  • София
Знаеш ли как се чудя дали ще ми стигне ентусиазмът утре да си отлепя задника от вкъщи и да се разходя до там?! С перспективата да ме посрещнеш пък съвсем... Flutter Нооо, утрото е по-мъдро от вечерта. Ще видим.
Обаче има 1 нещо, дето ме спъва - в кварталния мол в Лили-то са заредили Aura... и това може да подсили пословичният ми мързел да обикалям до другия край на София. Blush
За да те умъдря от сега, утре имам работа и немоа да те посрещна,затва си седИ на красивия задник. Mr. Green
Иначе поне с Ориента се надявам да не са ви снабдили в кварталния МОЛ /ъъ къде па там имате Мол мари Rolling Eyes/, та да има с кво да те изкушавам.
Бубано Joy, немала си консервант некой да довършиш спрея. Laughing
И къв е тоя део спрей на Алверде? newsm78

# 281
Бижу, ти си виновна - взех си маската за очи, една тип хидратираща кърпа на балеа,...
Ми добре! Flutter Crazy И аз я купих тая "кърпа" и не мога да я намеря ooooh!
А, впрочем купих маски най-разни на пакетчета с марката на Кауфланд и не са лошички. Като Балейските са почти.

Хахахахаха hahaha Joy като ми видиш задника, скъпа, ще разбереш, че това е най-голямата грешка в живота ти - да го наречеш красив! Mr. Green Joy Боже, с глас се смея! Joy Мъж ми чак ме изгледа с уплах! Crazy Добре, отлагам жизненоважното посещение на Лили Св.Троица. Laughing

The Mall е кварталния мол, моля!

# 282
имам и Лидлски маски, ама някой трябва да си ги клепне на мусуната  Blush

Карчева, тези са, не са силни и не пазят много добре, но щерките ги ползват заедно с мен /аз ползвам и един на Нивея/ и за това ги купувам редовно, заминават все едно са бутилки с минерална вода  Laughing

Скрит текст:

кварталният е на поне два квартала квартален - дъ молЪТ  Mr. Green

# 283
кварталният е на поне два квартала квартален - дъ молЪТ  Mr. Green
Че даже на 4! Обаче аз мога и пеша да стигна стигна до там! bowuu Друг е въпроса, че няма да го направя сигурно никога Joy

# 284
Бижу, ти си в голяма дилема значи  Laughing
Обаче отидеш ли в мола, не се знае още колко магазина ще овършееш, а на другото място, най- много една паста в Неделята да замине, финансово по-изгодно е.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт