Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 067
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
не помня е коя тема стана дума преди ден-два, че пак е изчерпан кремът на биокарите
идвам от ДМ в БП в Мл. 4, имаше 2 бр. околочен, 1 бр. серум за лице и 2 бр. крем за лице на стелажа до Веледа, зад едни рекламни брошури

# 256
Момичета, гледам, че обсъждате околоочни кремове. Искам да попитам - конкретно и само против кръгове под очите има ли на Балеа? Или някоя друга марка също може. Нямам бръчици все още, де, но този проблем ме тормози от години, а здравословно съм си добре, защото една от причините за поява на кръгове е проблеми с бъбреците. Та явно трябва да се ориентирам към някакво кремче, защото и ФДТ понякога не върши работа. Точно там бързо избледнява като че ли.
Благодаря предварително.
Именно коментирания на Балеа с лотос се води против тъмни кръгове.

# 257
  • Пловдив
Много моля, който си е купил гел лепенките на Балеа за под очи и ги пробва, да сподели своите впечатления. Много съм любопитна! Hug
Вчера си ги купих, но още не съм ги ползвала. Взех ги за мъжът ми, да го поосвежа малко, че е с торбички Simple Smile Внимавайте!!! В опаковката ми имаше само 4 лепенки, а трябва да са 6! Отваряйте си ги! все пак цената е 4.99...

# 258
В опаковката са 3 пакетчета с по 2 гел-лепенки.

# 259
Аз така веднъж останах изненадана от лепенките за рани - на кутийката пише една бройка, а в къщи установих, че са много по-малко.

Утре мисля да отида да видя слънцезащитните в Лили, нали уж ще са намалени, ако не объркат пак промоцията. Какво бихте ми препоръчали като марка?

# 260
  • София
Днес видях в Ремедията в кв.Изток заредена Ориенталската колекция на Есенс, предполагам че е заредена и в другите им аптеки.

# 261
  • на последния етаж
не помня е коя тема стана дума преди ден-два, че пак е изчерпан кремът на биокарите
идвам от ДМ в БП в Мл. 4, имаше 2 бр. околочен, 1 бр. серум за лице и 2 бр. крем за лице на стелажа до Веледа, зад едни рекламни брошури
И в ДМ ли има Биокарите? Никога не съм виждала досега.  Embarassed

# 262

още не съм отворила маслото от чаено дърво, но за душ-олиото обещах вчера да пиша - ползвах го снощи:
частичките са дребни и не съм убедена, че имат особено реален ексфолиращ ефект
самата консистенция не е точно олио /ползвала съм доста по-олиести  Laughing продукти покрай АД на малката ми дъщеря/, но не изсушава кожата
ароматът е прекрасен, за цена от 3 лв. е идеален душ-гел, ако не търсите скърцаща кожа

И в ДМ ли има Биокарите? Никога не съм виждала досега.  Embarassed

видях случайно продуктите - предполагам, че има и в други магазини на ДМ

# 263
Като стана дума за ексфолииране, снощи за пръв път си ексфолиирах лицето със сода, кожата ми стана страхотна и гладка, много съм доволна.

# 264
С водичка ли я смесвате содата?

# 265
  • Чукарландия
След десетина дни ползване на крема за около очи на Балеа за много зряла кожа, мога да кажа с огромно учудване, че това е първият околоочен крем в живота ми, за когото мога да кажа, че очевидно работи, въпреки ниската си цена. Или поне работи за мен. Изключително съм впечатлена и доволна! Явно кожата ми там е много зряла и затова този крем работи.  Laughing

Бижу, кремчето какво е на цвят? Тониращо ли е или бяло? Hug

# 266
Възползвах  се днес от лилийното намаление, та взех млякото на тяхната марка Велнеа 30spf. някой ползвал ли ги е, дали са добра защита или да не рискувам и да си взема нещо изпитано, а това да го ползвам в градски условия само? с намалението ми излезе 8лв, а иначе е 10, което ме навежда на мисълта, че надали е от най- ефективните, но все пак..
п.п. уникален аромат има обаче, за това го грабнах, ако някой ми каже подобен парфюм ще го черпя  Mr. Green
и друг въпрос, някой ползвал ли е балансиращ шампоан? това за каква коса се води? гледах гледах никъде не видях балансиращ по етикетите? или може би има балансиращи само от професионалните продукти?

# 267
Бяло, с лек аромат на роза. Wink

# 268
  • Чукарландия
Бяло, с лек аромат на роза. Wink

bouquet

# 269
  • София
Здравейте дами,моля да ми препоръчате нещо против косопад.Днес в Лили видях едно спрейче на Билка за такъв проблем,но не посмях да го взема преди да се консултирам с вас Simple Smile.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт