Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 307
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Христина не изписват целите си състави - имайте го в предвид  Peace вкусните неща  не са знае с какво са "овкусявани" - не бих добилижал нищо на Христина до лицето/тялото си  Peace

Иначе околоочният на Балеа е много хубав, но ефект против тъмни кръгове/торбички не очаквайте. Добър хидратиращ крем, за млада кожа, без бръчки  Peace
Тъкмо гледах съставките на сайта и снимки на опаковки на блогърки. Като видях вече съставките на шампоаните ми стана ясно- никакви измиващи агенти, консерванти..само масла и някакви екстракти там. Жалко, доста неща си харесах #2gunfire
Абе аз пък ще го пробвам този околоочеп най- накрая, че много го мисля Crazy

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 23:23 от Mery*-

# 241
Мисля, че имаше трици на Христина в една Goodbox кутия.  newsm78 Като ги слагат в "зелени" кутии, не би ли трябвало да са с по-чист състав?

# 242
  • Бургас
Надявам се да не ми поникне перушина по лицето,
Споко,Бижу,ще я омъкнем с пилинг маска  Mr. Green Wink

# 243
за мен въпросът е принципен
ако не орязваха така състава, аз също щях да си купувам това-онова от техните, не съм чак такъв маниак на тема съставки
но пък се дразня да ме лъжат директно и да ме мислят за глупачка, а аз да им изкарвам парите купувайки им продуктите срещу такава нагласа към клиента т. е. към мен  Crossing Arms

# 244
  • София
Надявам се да не ми поникне перушина по лицето,
Споко,Бижу,ще я омъкнем с пилинг маска  Mr. Green Wink
Хаха това беше добро. newsm10
Сега ме карате да търся и аз какво имат толкова в състава си Христина, то храната ни отровна, че какво остава за всичко останало..Ще се мумифицираме то се е видяло. ooooh!

# 245
то е ясно какво има - оцветители, консерванти, аромати ... всичко, което прави уж натуралния продукт абсолютно ненатурален  Joy

# 246
Е, какво толкова да има?! Ама аз когато си купувам даден продукт(от бялата козметика) искам да имам реална представа какво точно ще си плескам по кожата и какво точно да очаквам от продукта, какво действително ще направи на кожата ми. И такива без състав или със съкратен такъв ме ядосват и директно подминавам. Нямат състав- няма да купя. Сори.

# 247
  • Варна
Добре де, това не е ли забранено?
Задължени са да изписват пълния състав, един доста популярен и вероятно продаващ производител не го прави и никой не го санкционира  Shocked

# 248
  • Пловдив
Тази Христина откъде я купувате? Само онлайн ли?  Rolling Eyes

Аз съм от доволните от ензимния пилинг. Кожата след него е леко зачервена и изглежда травмирана, но като мине зачервяването е свежа и подновена  Blush.

# 249
Със сигурност са пропуснали да обявят консерванта в състава на триците, а такъв има, защото още първата съставка е вода. Пробвайте да смесите хума, трици и вода (аз съм) и ще видите колко бързо ще се развали дори да го оставите в хладилник. Повечето момичета казват, че не чувстват нужда от крем след триците, което означава, че има още нещо (глицерин/течен парафин/друг емолиент?), което не е изписано в състава.

Лосиони и кремове - в състава не са изброени емулгатори, парфюм и кой знае какво още. Със сигурност са пропуснали да споменат глицерина, твърди мастни киселини, течен парафин и т.н.

И аз не съм натурална маниачка и анти-парабенна всезнайка, но не ми е приятно производителят, на когото си оставям парите, да ме взема за глупачка и да ме лъже по толкова елементарен начин...

# 250
+ парфюм, защото продуктите са силно ароматизирани - нито интензивността, нито ароматът са постижими с обявените съставки, в които изобщо не фигурира парфюм

# 251
  • Варна
Това много ми напомня на моите "любимци" от Krista G Stop
Купих си "натурален" крем за лице с толкова силен аромат, че като се сетя, още се потрисам.
Иначе - много хубави били. Ами, мерси.

# 252
онези с крема с бяла дъвка? много зле беше конкретния крем, друго не пробвах

# 253
Момичета, гледам, че обсъждате околоочни кремове. Искам да попитам - конкретно и само против кръгове под очите има ли на Балеа? Или някоя друга марка също може. Нямам бръчици все още, де, но този проблем ме тормози от години, а здравословно съм си добре, защото една от причините за поява на кръгове е проблеми с бъбреците. Та явно трябва да се ориентирам към някакво кремче, защото и ФДТ понякога не върши работа. Точно там бързо избледнява като че ли.
Благодаря предварително.

# 254
  • Варна
онези с крема с бяла дъвка? много зле беше конкретния крем, друго не пробвах

Май охлювен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт