Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 316
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Може ли снимка на тоз лотос? newsm78
Триците на Христина са уникални просто, обожавам ги. Heart Eyes

# 226
Скрит текст:

# 227
  • София
Ааа тоз ли беше...благодаря ти! Hug
То вече трябва да си ги записвам...Балеа тва...Балеа онова...само снимам с тела, като ида да търся. Crazy
Подстрекателки такива. #Cussing out

# 228
Дайте снимка на Христина с триците! Joy

# 229
  • Бургас
И аз съм така,снимам на тук,коментиран и хвален продукт,че ще го забравя. По лесно ми е като имам снимката в телефона.  Mr. Green

# 230
  • Стара Загора
Дайте снимка на Христина с триците! Joy

http://www.kozmetikahristina.com/bg/pelling/

Заповядай. Hug

Аз съм ползвала със седеф 2 пъти, с ориз, пшеничните. Наточила съм се на кокосовите, кайсиевите и прасковените. Общо взето всички, но не трябва да излизам от банята. Joy

Обожавам и скрабовете от Стани Шеф. Имах с ананаса и беше Crazy Crazy Crazy
http://www.kozmetikahristina.com/bg/telove-mleko/

# 231
Замислихте ме и мен за този околоочен на Балеа. Сега ползвам /то и за сефте, де/ този на Жая с козе мляко, но при мен поне няма кой знае какъв ефект, освен че ми прави малко по-мека кожата. Ще взема да го пробвам този на Балеа  Peace

# 232
  • Бургас
 newsm78 #Crazy Олееее,не е истина просто....какви интересни неща видях,то трици,то едни вкусни шейкове  Crazy......Имайте милост моля ви....нямам място в банята вече,че и шкафа се напълни  #Crazy Sick

# 233
Пробвах пачовете, препоръчани от Бижу. Много са приятни и лекички. Овлажняват добре, сякаш посъбират малко торбичките. Махнах ги преди малко и все още си усещам околоочната зона освежена. Много приятно се изненадах, като видях, че са прозрачни. Така ММ няма да ме бъзика  Laughing
Ще ги пробвам и някоя сутрин, за да се уверя в ефекта.
Бижу, колко често може да се ползват?

# 234
  • Вестерос
Аз не съм толкова умна да снимам и уж помня и като отида в ДМ почва търсене на телефона из темата  Joy

# 235
Ами не пише на тях и не знам колко често. Rolling Eyes Но са толкова приятни! Heart Eyes Аз ги държа и повече от 20 минути, защото ми е добре с тях и после... чудо!
Мерси за Христините! Hug Сега трябва и от тях да купувам... Crossing Arms ooooh! Laughing

# 236
Двайсет минути стоях. Ще накарам ММ да види дали на немски пише някъде колко често може да се ползват. Френски знам, но немски не.  Laughing
Ако имам инфо, ще споделя. Simple Smile

# 237
Христина не изписват целите си състави - имайте го в предвид  Peace вкусните неща  не са знае с какво са "овкусявани" - не бих добилижал нищо на Христина до лицето/тялото си  Peace

Иначе околоочният на Балеа е много хубав, но ефект против тъмни кръгове/торбички не очаквайте. Добър хидратиращ крем, за млада кожа, без бръчки  Peace

# 238
  • В един копнеж!
Моля ви за препоръки за ексфолиант за лице, подходящ за суха и чувствителна кожа. Може и среден и по-висок клас.
На Христина пилингите. Много съм доволна. Всяка вечер го ползвам. С екстракт невен.  
http://www.kozmetikahristina.com/bg/Пилинг%20за%20лице/

# 239
Е, аз не съм толкова вманиачена по съставите на козметиката, та ще преживея Христина някак си! Надявам се да не ми поникне перушина по лицето, другото се преживява. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт