Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 292
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Аз околоочен си взех на Балеа с лотус. Много добре ми пасва на кожата. Хидратира много добре.

# 211
Момичета, в кои Лили в София имаше Аура? Май бяхте коментирали нещо, но не обърнах внимание.

# 212
Момичета, в кои Лили в София имаше Аура? Май бяхте коментирали нещо, но не обърнах внимание.
До метростанция Вардар  Peace, откъм 3-та градска болница.

# 213

в ремедиум на аксаков срещу зоя също има

# 214
  • Стара Загора
Моля ви за препоръки за ексфолиант за лице, подходящ за суха и чувствителна кожа. Може и среден и по-висок клас.

От както открих триците на Христина, не си и помислям за друг ексфолиант. Кожата сияе след тях. Идеално почистена като е подхранена и мека. Аромата им е малко по-силен, но на мен това ми харесва. Страшно икономични, с изчистен състав и много евтини. Ползвала съм 3 вида досега и нямам разочарование. Само че не се намират в ДМ и Лили, Елитис.

От миналата седмица се каня да пиша, че в Лили са сложили стелаж с джапанки преди касата. Тези вече се чудят какво да продават. Crazy

# 215
в ремедиум на аксаков срещу зоя също има
Мерси Бубс.

Бютикозметик са обявили, че отново са заредили всички продукти от Ориенталската серия на Есенс:
http://beautycosmetic.biz/advanced_search_result.php?keywords=Es … +lights+of+orient+

# 216
Моля ви за препоръки за ексфолиант за лице, подходящ за суха и чувствителна кожа. Може и среден и по-висок клас.

От както открих триците на Христина, не си и помислям за друг ексфолиант. Кожата сияе след тях. Идеално почистена като е подхранена и мека. Аромата им е малко по-силен, но на мен това ми харесва. Страшно икономични, с изчистен състав и много евтини. Ползвала съм 3 вида досега и нямам разочарование. Само че не се намират в ДМ и Лили, Елитис.

От миналата седмица се каня да пиша, че в Лили са сложили стелаж с джапанки преди касата. Тези вече се чудят какво да продават. Crazy

Очаквам вече и дрехи да заредят  Hug

# 217
има - тениски  Mr. Green

# 218
Аз околоочен си взех на Балеа с лотус. Много добре ми пасва на кожата. Хидратира много добре.
А този специално влияе ли върху тъмни кръгове?? Тоооолкова много му се чудя още, вече месец сигурно.. след отзиви тук се надъхах, отивам да го купувам ама тц.  Rolling Eyes имам вече достатъчно козметика не ми се ще още да трупам, ама baby_neutral

# 219
Много моля, който си е купил гел лепенките на Балеа за под очи и ги пробва, да сподели своите впечатления. Много съм любопитна! Hug

# 220
  • Бургас
А този специално влияе ли върху тъмни кръгове?? Тоооолкова много му се чудя още, вече месец сигурно.. след отзиви тук се надъхах, отивам да го купувам ама тц.  Rolling Eyes имам вече достатъчно козметика не ми се ще още да трупам, ама baby_neutral
За тъмни кръгове незнам. Аз нямам,но пък имам торбички,но са ми наследствени  Crossing Arms

# 221
А за торбички поне малко не помага ли Mr. Green
Понеже моите тъмни кръгове са наследствени не знам дали има смисъл да търся нещо, с което да ги туширам.. Tired

# 222
  • Бургас
Уффф,и аз незнам,какво да ти кажа. При мен си личат най-много,когато съм изморена и ми се спи.
И понеже аз си ги знам и си ги виждам,все големи.....не бих казала,че се скриват поне малко с кремове.
Но самата кожа я чувствам по мека и нежна след употребата на кремчето.
Дори и през целия ден съм с това чувство. Аз крема го слагам само вечер.

# 223
Благодаря за отговора, май все пак ще го взема, то се е видяло Mr. Green

# 224
Аз ползвам околоочния с лотус. Ползвам го заради тъмните ми кръгове. Доволна съм. Не мога да кажа, че напълно изчезват, но определено положението е по-добре. Също така наистина хидратира много добре.

Общи условия

Активация на акаунт