Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 249
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Дами, темата НЕ е за обсъждане на домакински препарати. Моля, за целта използвайте тази тема.

# 196
  • София
Бижу, каква маска ползваш в тази област?  bouquet
Натурални продукти. Памучни тампони, изрязани като лунички, напоени със судено прясно мляко или сметана, парченца краставица, кашичка от смачкана ягода. Студени торбички от чай, обтриване с ледено кубче.
Но снощи пак сложих желатиновите парченца и пак се стъписах от ефекта им, след като ги махнах. Уникални са!
Много благодаря, Бижу! Ще се възползвам и от двете ти предложения  Peace
Между другото, вече ти се доверявам напълно, защото каквото си препоръчала досега, винаги ми е пасвало много добре. Последния пример е измиващия гел за лице с маслина.  Heart Eyes

# 197
Бижу, каква им е цената?
Никога не знам точната сума Blush но 4,29 или 4,59 или 4,99.

mimeime,  радвам се!  Hug

# 198
  • Ст Загора
Някой да е ползвал
Скрит текст:
мнение

# 199
  • Варна
Аз, преди две лета.
Това е слънцезащитният двуфазен продукт за коса, нали? Помня, че прави косъма по-тежък и малко или много омазняваше. Преди плаж го ползвах смело, после добре отмивах. Пробвах и за разходки, не ми допада.
Бих го купила отново, ако изобщо стигна до плажа.

# 200
Днес мернах няккава реклама по ТВ за сезонен каталог на Лили. Не видях подробности, но говореха едва ли не за грандиозни промоции  Laughing Някой виждал ли го е този каталог, защото аз не го откривам никъде?
Ето за това става въпрос  Sunglasses. Аз ще се възползвам от капсулите на Ариел Wink.
Не е този. Това е промоцията за петък, събота и неделя тоест изтича днес. Всеки уикенд в т.ч. и петъците ще има намаление на различни продукти.
Сезонният каталог ще е от 15.05 до 15.06 и основно ще са намалени летни артикули.
Някъде има ли го качен този сезонен каталог - днес е 16 май? Или е рано още, имайки в предвид, че промоциите за месеца ги пускат на 4-5 число  Mr. Green

# 201
  • Ст Загора
Ами не пишеше да е двуфазен , но може да да не съм го видяла че все го гледам на бързо.

# 202
  • на последния етаж
Моля ви за препоръки за ексфолиант за лице, подходящ за суха и чувствителна кожа. Може и среден и по-висок клас.

# 203
  • Сoфия
blackpearls   този сезонен каталог не е нещо особено, 5-6 странички  Whistling
Имаше намалени няколко слънцезащитни продукта, машинката на Шол за пети, няколко мазила за крака, спрейове против насекоми.... нищо особено, честно казано.
Каталозите ги има по метростанциите - поне там съм виждала  Hug

# 204
  • София

Днешното влизане в ДМ завърши така.
От серията Balea Q10 съм с добри първи впечатления. Дневният крем е мазничък, но не прекалено. Може би трябва да слагам по-малко. Усещам кожата по-мека и гладка. Серумните перли също ми харесаха. Може би си внушавам, но повлияха върху мимическите бръчки (имам на челото и "лъвски"). Твърде хубаво за да е истина. newsm78 На перлите не пише за каква възраст са, но на кремовете има обозначение 35-45 години. Ще видя как е и нощния крем.
Слънцезащитата я избрах по препоръки от темата - Бочко spf50 за малчо и Sun Dance spf20 за мен. Смятам, че нанасянето е по-лесно с пулверизатор.
Любимата ми вода за уста Dontodent Pink Grapefruit limited edition вече не я намирам на Славейков и за втори път купувам тази на Билка. Доволна съм,  но е доста по-неизгодна като цена.

# 205
Може ли да ми кажете дали има доволни от ензимната маска на Балеа в тубичката?

# 206
  • София
Ми аз нямам никакви впечатления от тази маска, ползвала съм я толкова пъти, то нали по 5 мин се седи с нея, нищо не виждам различно след тва. Rolling Eyes

# 207
Добре, че не я купих днес. Взех само пачовете, които препоръча Бижу и една травъл сайз опаковка на измиващ гел с лотус на Балеа, за да го пробвам.

Все още си търсе околоочен гел/крем... newsm78

# 208
  • София
Незнам, на теб може и да ти хареса, има доволни момичета, така че, ти си знаеш, аз споделям мнение. Peace
То и околоочния на З/Жая козия,дето кой ли не го похвали и от него не виждам абсолютно никаква разлика, ама ей на кожи различни. На Арома Q10-ския за 3 лв, ми харесва сто пъти повече от З/Жаята.

# 209
До кожа си е явно. Този на Жая не съм го пробвала. Имах един на Сефора, който овлажняваше добре. Сега съм с на Билка розата и честно казано не виждам никакъв ефект. Кожата ми около очите не е много суха, но има тук там някоя линиика, която ме дразни... Sad

Общи условия

Активация на акаунт