Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 229
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Някакъв околоочен за 25+ може ли да ми препоръчате? Този за зряла кожа звучи много добре, но не ми е такава кожата и не смея. Имам съвсем леки минически бръчици и тъмни кръгове, които обаче се дължат на тънката ми кожа в тази зона.

# 181
# 182
  • Вестерос
Бижу, нахално ли ще е да те питам на колко години си, че обмислям да купя на майка ми или тези лентички, или околоочния на балея крем

# 183
  • Варна
А, нахално, тя е споменавала възрастта си многократно Бижу.

Днес си купих този лосион за пет лева. Не знам защо беше толкова намален, вероятно сменят опаковки нещо:

# 184
  • Вестерос
Не съм виждала, затова и питам  Blush

# 185
Бижу, нахално ли ще е да те питам на колко години си...
Не, разбира се, аз много пъти съм казвала. На 46 съм. Grinning

# 186
  • Вестерос
Чудесно, благодаря ти  Hug

# 187
  • sofiq

Еми добре си се гримирВа детето  Joy Joy Joy

Аз явно съм от старото поколение и гримовете ме развълнуваха към 16 годишна Mr. Green

Бижу така хубаво описа действието ,че зариби и мен да пробвам Simple Smile

# 188
 Simple Smile и аз съм от това поколение. Грим почнах да слагам на 16 и се криех от нашите, че не ми даваха. Под грим разбирайте спирала, черен молив за очи и червило. Така до 25- 26 годишна възраст. Сега, поради годините, няма начин и ползвам целия козметичен арсенал от щандовете Peace

# 189
  • Варна
Добрах се до Essence Lights of Orient bronzer 01 Sunkissed Beauty.

Мека , нежна текстура напомняща за тази на ружовете им.
Бронзантът е леко прашлив.Взимам го с четката си и се събират прашинки в
Контенерчето.
Мирише на пудра.
Цветът е лек , естествен.За мен е идеален за придаване на цвят на бледата кожа.Немисля , че с 01 може да контирураш , защото е лек цвят , който не може да изпъкне силно.Напластен на лицето ми стои отново лек.
Хайлайтъра е бял със златни ситни частички боркат .На лицето ми не изпъква ( единсвено на върха на носа се забелязва леко ) , но не смятам да използвам хайлайтъра като отделен продукт.
Като минеш с четката през двата продукта , хайлайтъра веднага се цапа.
За мен той е там , за да придаде дискретен блясък на бронзанта.
Не знам каква е трайността на продукта върху лицето , но надали ще издържи цял ден.

Отдясно наляво: хайлайтър , бронзант , хайлайтър+бронзант

Отляво: лице с ФДТ и прозрачна пудра
Отдясно: лице с бронзант 01

Хубав продукт за светла кожа , която не иска набиващ се на очи грим.
Не е нещо , без което колекцията ще страда , но е красиво.

# 190
  • София
Бижу, какво действие забелязваш? Лифтинг ефект, прояснява погледа, изсветлява тъмни кръгове, как работи?
Самостоятелно ли го ползваш или върху серум? Мазен ли е като консистенция, трудно ли попива?
Лифтинг ефект и прояснява погледа. Свежест в околоочната зона като след маска. Самостоятелно го ползвам. Мазен е но не тлъсто. Т.е. поема се от кожата, но сутрин като стана, кожата в тази зона е богато овлажнена, мека и стои така, като че ли току що съм нанесла крем, без да е мазна.
Бижу, каква маска ползваш в тази област?  bouquet

# 191
Бижу, каква маска ползваш в тази област?  bouquet
Натурални продукти. Памучни тампони, изрязани като лунички, напоени със судено прясно мляко или сметана, парченца краставица, кашичка от смачкана ягода. Студени торбички от чай, обтриване с ледено кубче.
Но снощи пак сложих желатиновите парченца и пак се стъписах от ефекта им, след като ги махнах. Уникални са!

# 192
  • Варна
Бижу, каква им е цената?

Аз така преди време купувах пачове на Балеа - понеже не беше упоменато на опаковката колко често да се ползват, ги ползвах ежедневно. След това пробвах на Purederm, техните са като кърпички, напоени с колаген (уж), тях още ги купувам като се сетя и ги ползвам сутрин.

# 193
  • Пловдив
Въпросните капсули на Ариел перат ли добре ежедневно пране? В смисъл, нормално замърсено? Да не е само да замазвят?
Аз съм доволна от изпирането  Peace.

# 194
Въпросните капсули на Ариел перат ли добре ежедневно пране? В смисъл, нормално замърсено? Да не е само да замазвят?
Аз съм доволна от изпирането  Peace.

+1  Peace

Общи условия

Активация на акаунт