Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 216
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
аз не съм доволна от аква серума за околоочния контур на балеа, но впечатленията ми са, че съм по-скоро изключение

# 166
След десетина дни ползване на крема за около очи на Балеа за много зряла кожа, мога да кажа с огромно учудване, че това е първият околоочен крем в живота ми, за когото мога да кажа, че очевидно работи, въпреки ниската си цена. Или поне работи за мен. Изключително съм впечатлена и доволна! Явно кожата ми там е много зряла и затова този крем работи.  Laughing
Тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699454.495&nomobile=1 DimS. пише също добри неща за него в #497.

# 167
  • Последната пряка в ляво
Днес мернах няккава реклама по ТВ за сезонен каталог на Лили. Не видях подробности, но говореха едва ли не за грандиозни промоции  Laughing Някой виждал ли го е този каталог, защото аз не го откривам никъде?
Ето за това става въпрос  Sunglasses. Аз ще се възползвам от капсулите на Ариел Wink.
Не е този. Това е промоцията за петък, събота и неделя тоест изтича днес. Всеки уикенд в т.ч. и петъците ще има намаление на различни продукти.
Сезонният каталог ще е от 15.05 до 15.06 и основно ще са намалени летни артикули.

# 168
  • Варна
След десетина дни ползване на крема за около очи на Балеа за много зряла кожа, мога да кажа с огромно учудване, че това е първият околоочен крем в живота ми, за когото мога да кажа, че очевидно работи, въпреки ниската си цена. Или поне работи за мен. Изключително съм впечатлена и доволна! Явно кожата ми там е много зряла и затова този крем работи.  Laughing
Тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=699454.495&nomobile=1 DimS. пише също добри неща за него в #497.

Бижу, какво действие забелязваш? Лифтинг ефект, прояснява погледа, изсветлява тъмни кръгове, как работи?
Самостоятелно ли го ползваш или върху серум? Мазен ли е като консистенция, трудно ли попива?

Само тези са ми въпросите Mr. Green

# 169
Бижу, какво действие забелязваш? Лифтинг ефект, прояснява погледа, изсветлява тъмни кръгове, как работи?
Самостоятелно ли го ползваш или върху серум? Мазен ли е като консистенция, трудно ли попива?
Лифтинг ефект и прояснява погледа. Свежест в околоочната зона като след маска. Самостоятелно го ползвам. Мазен е но не тлъсто. Т.е. поема се от кожата, но сутрин като стана, кожата в тази зона е богато овлажнена, мека и стои така, като че ли току що съм нанесла крем, без да е мазна.

# 170
  • Стара Загора
В Лили (вече не можем да имаме вяра дали това, което публикуват на сайта е вярно...)
CРЯДА, 18.05.2016.
ШОК ЦЕНА
-20%
СЛЪНЦЕЗАЩИТНИ ПРОДУКТИ

# 171
  • София
Въпросните капсули на Ариел перат ли добре ежедневно пране? В смисъл, нормално замърсено? Да не е само да замазвят?

# 172
Перях с капсули някога. Развалиха ги... И еднокомпонентни и дву, и три... Не стават за мен.
Капсулите за пране на ДМ за бяло са чудесни. За цветно пера с течен Персил, но ми го носят от вън.

# 173
  • Варна
Благодаря ти много, ще го купя задължително и много важно колко ми е зряла кожата Rolling Eyes

# 174
  • София
Бижу  Hug
Спаси ми едни пари  bouquet

# 175
Благодаря ти много, ще го купя задължително и много важно колко ми е зряла кожата Rolling Eyes
Аз съм зле под очите, наистина. Едва с това кремче зоната под очите ми някак си изглежда дълготрайно свежа. Ползвам и Aven, но надеждите ми в него са за тъмните кръгове преди всичко, някак си ... не прави свежест, да му се не види. За 60 и отгоре лв. можеше да се напъне повече. Mr. Green
О, за не забравя да кажа и за това гел... нещо. Ефектът от него е поразителен! Shocked Като стоя 20 минути с тия неща под очите и ги махна, после съм като след блефаропластика. Но, за жалост не е особено дълготраен ефекта, въпреки това е направо изумителен. Три комплекта са в опаковката. Не пише с каква честота е добре да се ползва, но бих го ползвала всеки ден.

Виви, от кое ти спестих пари? Laughing

# 176
Вив, защо не се ориентираш към магазините за паралелен внос  Wink

# 177
  • Бургас

О, за не забравя да кажа и за това гел... нещо. Ефектът от него е поразителен! Shocked  ден.
Това нещо за кръгове под очите ли е?
Из имам,те са ми по рождение. Най-много личат когато съм изморена или недоспала,което е често явление при мен  Sick

# 178
Бижу, колко точно трае този ефект? Звучи страхотно, дори и да е само за ден..

# 179
Ами не е цял ден. Но аз обикновено преди дневна смяна, която е 12 часа, спя малко, около 4-5 часа и след 17 вече ми личи умората. Та не съм показател точно, но простоо се изумих като ги свалих първия път. Даже сега съм в колата, връщам се от ДМ, ходих за консерви Mr. Green и си купих още 2 кутийки.
Ня тях пише "гел маска за очи", не е упоменато за кръгове ли е, за отоци ли е, но по-скоро е за уморена и отпусната кожа под очите.

Общи условия

Активация на акаунт