Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 205
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Използвам най-различни маски и от няколко месеца съм редовна в използването им.Имам 4тири пълноразмерни и страшно много в мострен вариант,като най-харесвам-Апивита,Катиер,Sea Star(ужасни аромати,но са им много хубави маските и някои маски на Балеа(предимно ги купувам заради хубавите аромати.Първите две не са за тази тема,за което се извинявам,но са много хубави маски Peace
И по темата двете пълноразмерни,като едната почти съм я привършила
Скрит текст:
-страхотна е ,почти съм я свършила.Почиства много добре кожата ми.В началото аромата и ми беше ужасен,но свикнах.Единственият и минус е огромното и количество Peace
-много ми харесва хем остава кожата ми подхранена,хем мекичка Peace
Карчева гела на Есенс за мен е ужасен и цветният и безцветният.От бюджетните най-хубав е на Катрис после Аура и най-накрая Алверде  Peace Имам база за сравнение с по-скъпи гелове,но Катриският по нищо не им отстъпва Peace
Аз си поръчах Оренталската колекция почти всички и нямам търпение да пробвам нещата  Peace
И аз много харесвам серума за мигли на Евелин-много икономичен продукт Около година почти всекидневно слагане ми издържа.Ползвам 2ра опаковка  Peace
В днешно време малките виждат от големите.Имам сестра на 9години и тя обожава да се гримирва.Постоянно си слага нещо по лицето и очите.Казва гледам от теб.На 9години е а иска да си прави блог,а аз самата нямам,но следя много блогърки.Децата гледат от обкръжаващата ги среда и от близките си хора в повечето случеи  Peace
Бях 5ти или 6ти клас,когато започнах да си слагм фондьотен,пудра,спирала и от време на време сенки и червило  Peace

# 151
Къде могат да се намерят продукти на Sea Star?

# 152
Притеснявам се да спя така, понеже са ми чувствителни очите. Иначе процедурата я правих две седмици всяка вечер.

На Евелин козметиката я харесвам. Преди години имах един страхотен гланц, който вече не мога да открия, май е спрян.

# 153
Keep аз поръчвам от тук
http://seastarsshop.com/seastars_products/masks
Нно със сигурност и другаде ги има онлайн  Peace

# 154
  • Пловдив
Днес мернах няккава реклама по ТВ за сезонен каталог на Лили. Не видях подробности, но говореха едва ли не за грандиозни промоции  Laughing Някой виждал ли го е този каталог, защото аз не го откривам никъде?
Ето за това става въпрос  Sunglasses. Аз ще се възползвам от капсулите на Ариел Wink.

# 155
  • София
Карчева гела на Есенс за мен е ужасен и цветният и безцветният.От бюджетните най-хубав е на Катрис после Аура и най-накрая Алверде  Peace Имам база за сравнение с по-скъпи гелове,но Катриският по нищо не им отстъпва Peace
За теб ужасен, за мен чудесен Peace.
Факт е, че това е първата цветна спирала за вежди, която използвам, тъй като бях сигурна, че няма да ми върши работа. Обачее съм била в грешка. На Катрис е доста хвален, ще го пробвам като свърши Есенския, а на Аура пък задължително.

# 156
  • Щастлива мама на 3 слънца
Днес мернах няккава реклама по ТВ за сезонен каталог на Лили. Не видях подробности, но говореха едва ли не за грандиозни промоции  Laughing Някой виждал ли го е този каталог, защото аз не го откривам никъде?
Ето за това става въпрос  Sunglasses. Аз ще се възползвам от капсулите на Ариел Wink.
те са страхотни

# 157
  • Стара Загора
Преди съм виждала продукти на Sea Stars в магазин Карфур, но тук отдавна го затвориха. Иначе при нас ги продават в магазинчета, в които продават само българска козметика на различни марки.

# 158
  • София
Ако искате да сте в час с козметичните продукти:  Shocked newsm78

Скрит текст:

Аз съм в шок, честно. ooooh!

Това момиченце явно е гледала много клипове за представяне на продукти. Направи ми  впечатление, че клипа е направен добре. Може би и по-възрастен е взел участие в създаването. Момичето много спокойно се държи пред камерата. Има и самочувствие./ не е лошо! / Но тези продукти за тази възраст.... #Crazy newsm78 ме ги намирам за подходящи. Sad Не, не съм със стари разбирания, но не можах да "смеля" видяното от клипа.  Rolling Eyes Shocked

# 159
Възползвах се от намалението на парфюми и си купих Елизабет Арден Beauty, за тези пари покупката е просто супер, макар че може би не е съвсем коректно това изказване, парфюмът е разкошен сам по себе си, особено като мине час и половина от нанасянето. Явно следващите и по-следващите нотки по- са ми по вкуса. Кой знае защо драйдаунът ми напомня зеления Шанс на Шанел. Истинска прелест, а и доста добра трайност. Купих си и поредното nude червило, Essence №6 Barely there.

# 160
# 161
  • Варна
Аз много обичах да си играя с гримовете на мама , докато я нямаше и си нашарвах лицето с ярко червен руж , където ми падне.Тогава нямах телефон/камера , с която да се снимам.Детенцето прави същото , просто има нужната техника да се покаже , аз нямах.

# 162
  • Вестерос
Детето казва, днес си купих еди какво си, маска еди каква си......

# 163
Аз тайно се мацотех с гримовете на мама и тате все ми се караше.  Laughing Като ме види да се гримирам сега, още ми го припомня и се смее.  hahaha

# 164
Скрит текст:
А трябва ли на 12 г. да си купиш гащи, примерно, или да си измиеш сутрин лицето с гелче и  да побързаш да изтипосаш покупката и впечатленията си на всевиждане и всеослушание в нета?

Доволна съм от похваления аква серум за лице на Балеа, да купувам ли и околочния аква крем на Балеа- добър ли е? Имам всякакви по-тежки кремове за околочен контур, но искам и нещо недотам тежка артилерия.

Общи условия

Активация на акаунт