Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 180
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Момичета, видях че коментирате главите за четките за зъби, а на мен ми предстои купуване. Как да се ориентирам кои са стари и кои нови, бихте ли сложили снимки?
http://www.img-share.eu/f/images/195/chetka-2H6JYGeL.jpg
http://www.img-share.eu/f/images/195/chetka1gBa5C3S.jpg
Жената в ДМ ми обясни да се ориентирам по чертичките на главата. Каза, че тези с двете черти стават за Орал Б, но все пак виж и твоята глава на Орал Б дали е с две.
http://www.img-share.eu/f/images/195/chetkaKWxi0pL.jpg

# 137
  • Враца
Много благодаря  Simple Smile

# 138
Днес мернах няккава реклама по ТВ за сезонен каталог на Лили. Не видях подробности, но говореха едва ли не за грандиозни промоции  Laughing Някой виждал ли го е този каталог, защото аз не го откривам никъде?

# 139
Ако искате да сте в час с козметичните продукти:  Shocked newsm78

Скрит текст:

Аз съм в шок, честно. ooooh!
Това дете го познавам лично от предучилищната група до 4 клас....винаги си е било с уж "принцеско" държание, демек- кифленско, така и не си намери "място и признание" в средата на връстниците си. Не  симпатизирам на подражателното му поведение.

# 140
  • Вестерос
А родителите къде са   Rolling Eyes

# 141
  • София
Случайно ми попадна това момиченце в полезрението докато гледах един клип, отворих го понеже видях, че държи червило и се очудих, що за клип е тва. Ами нито и отива, да каже "купих си" държейки сенки, червило и незнам си кво, нито заучените фрази, просто звучи смешно от детска уста. Но отстрани ми излязоха още доста клипове на малки влогърки, явно е модерно и при тяхната възраст.

П.С. Бижу, писах ти на лични!

# 142
От този гел за вежди съм много доволна! Купих си го преди месец, забравила съм да ви кажа.  Blush

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 20:57 от Бижy

# 143
Дали има някакъв серум за мигли, който има ефект? По възможност подхранващ/стимулиращ растежа и бюджетен... Ще ми се да се погрижа за тях малко. Simple Smile

# 144
  • София
Откакто ползвам Евелинския, незнам дали си въобразявам, но миглите ми станаха по дълги. Сега ги мажа и с рициново масло, но още от преди да започна РИЦИНА забелязах навеса отгоре. Laughing

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 20:19 от КАРЧЕВА

# 145
Откакто ползвам Евелинския, незнам дали си въобразявам, но миглите ми станаха по дълги. Сега ги мажа и с рициново масло, но още от преди да започна РИЦИНА забелязах навеса отгоре. Laughing
Благодаря за бързия отговор. От къде го купуваш?
Аз ползвах бадемово масло за миглите и веждите. При миглите не знам дали имаше действие, но при веждите определено да. Бяха пооредели, но се оправиха бързо.

# 146
  • София
Евелинския ли? Има го в Лили, ДМ, козметичните магазини...
Аз сега ще взема бадемово и ще ги омешам с рицина в една гилза от спирала и ще мацам.

# 147
  • на последния етаж
От този гел за вежди съм много доволна! Купих си го преди месец, забравила съм да ви кажа.  Blush
И аз съм много доволна. Simple Smile

# 148
Евелинския ли? Има го в Лили, ДМ, козметичните магазини...
Аз сега ще взема бадемово и ще ги омешам с рицина в една гилза от спирала и ще мацам.
Ще мина утре през някое Лили или ДМ и ще проверя. Аз бадемовото масло го нанасях с клечка за уши внимателно, без да попада в очите. Стоях така 15-тина минути и измивах. Simple Smile

# 149
  • София
Аз рицина го нанасям с четка от спирала вечерта и си лягам. LaughingНищо ми няма, не попада в очите, не се подувам...Ама и ти с твойте 15 мин кво ше направиш бе мила, преспивай с него,за да има ефект. Peace
Ся тоя гел на Катрис искате да ми кажете, че е по хубав от Есенс ли? Тц, едва ли. Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт