Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 042
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Кърпата на Балеа е идеална за жадни кожи, каквато е моята, потвърждавам от личен опит, многократен Simple Smile

# 301
Така, днес в обедната почивка отидох до ДМ в Бизнес Парка. Взех паста за зъби Лакалут (намалена), мокри кърпички, двойна четка за сенки на Ebeline и новата спирала на Bourjois с розовата капачка. Ще я пробвам и ще дам мнение. Simple Smile
Купих си и памучна торбичка и продавачката на касата ми каза, че ако се скъса мога да отида в магазина и да ми я сменят безплатно.  Получих и талона за -15% отстъпка. Simple Smile

# 302
  • Велико Търново
Хайде, да се отчета и аз от днешното пазаруване в ДМ  Wink - купих околоочния на Балеа, който Бижу препоръча Hug ; пачовете за под очи и един серум за пигментни петна на Балеа/не мога да му изнамеря снимката/ - ще споделям впечатления като ги пробвам.

# 303
Дайте отзиви за четката на Remigton от Lilly. Заслужава ли си инвестицията?

По темата: Шампоан и балсам Nivea Hydro

# 304
Здравейте дами! Искам да ви попитам откога е промяната при получаването на отстъпка "рожденик" в ДМ, защото преди години я получавах направо на касата, без да попълвам каквито и да било картончета, докато днес (след като си платих пълната сума), попълних някакво картонче и ми казаха, че вече при следващо пазаруване мога да използвам отстъпката, дори момичето на касата предположи, че и седмица след РД ще важи отстъпката, а до тогава да съм си пазела касовата бележка от днешното ми пазаруване.....  newsm78
Днес е откриването на 60-ти филиал на dm в Бг и в новата брошура пише, че при всяка покупка се получава талон за 15% отстъпка на продукти от dm марка с валидност на талона 22.05. - 01.06. Да не би да е това?  Thinking

Не, не е за продуктите на ДМ Simple Smile Явно аз не съм се изразила правилно, миналият път когато се възползвах от отстъпката за РД (преди 2 г), ми сметнаха направо - 15% от сумата, само срещу представяне на потвърждаващ документ (лична карта), докато този път, когато попитах на касата за въпросната отстъпка, момичето ми даде да попълня брошурка, с имена и дата на РД, но така и не ми направиха отстъпката, а само ми казаха, че при следващо пазаруване вече ще мога да се възползвам от въпросното намаление.... Та въпросът ми е дали и преди е имало такова нещо като "при следващо пазаруване" или не? Simple Smile

ох, извинявам се с тази епопея, просто ми е интересно дали няма някаква промяна или просто момичето нещо е в грешка (или пък аз) Simple Smile

# 305
  • София
Не успявам да сваля приложението на DM на телефона....Sad  Mr. Green

# 306
На 4 , 6 и 7 май ходих в различни ДМ и ползвах всеки път отстъпка за РД -15 %. Да, попълвах листовка с имената, датата на РД, имейл адрес, телефон. Но на касовата бележка ВСИЧКИТЕ продукти/стоки бяха с -15 от обявената цена.В бележката под всяка цена пишеше -15% и съответно новата намалена цена. Сега,мисля, крайно ясно отговорих на зададения в-с./ползвах личната карта на майка ми, тя беше с мен/
 Грешката е на продавачката! Нямаше такова нещо като следващия път.

# 307
  • На изток от Ада
А за рожден ден промоцията и на нас ни се случи същото като на  Shanti_, отиваме в ДМ пазарим мъжо имаше РД и после гледам в нас няма отстъпка .

# 308
  • Бургас
Бижу,много хубав пръстен с цветенцата,влюбих се в него.
И лака е супер,и ръцете...

# 309
Благодаря ви за отговорите Simple Smile

# 310
# 311
Холи, в кои магазини е намалението?

# 312
 във всички Лилита  - нямаше конкретен обект упоменат

# 313
  • Бургас
Момичета, коя е спиралата на Буржоа с розова капачка, за която говорите? Може би една стара класика, която ползвахме навремето....?  newsm78 Може ли картинка?
И в нашето Лили има Аура от няколко дни. Преди това ги предлагаха само в парфюмерии Ивис, но не бях пробавала нищо тяхно. Купих си коректор, който беше похвален по-напред в темата. За мен е перфектен - покрива, попива много добре, не се събира в бръчиците и не се вижда в порите. Може би няма да може да покрие много тъмни кръгове, но аз нямам такъв проблем.
Двустранната четка на Аура се оказа попадение. Много добре се справя, честно казано не очаквах да ми хареса толкова.  Grinning
Новите течни матови червила на Голдън Роуз са прекрасни, стига да сте любители на този тип. Изсъхват бързо, напълно матови са, много покривни, стоят на устните леко и не стягат, много дълготрайни. Взех си вече два цвята, доста ярки, нося ги с удоволствие. Наистина могат да се мерят с по-скъпи предложения на други марки, а цената им е около 8 лв.
Купих си и гланц от новите на Ревлон, но още не съм го носила. Ще споделя после и за него.  Peace

# 314
  • Чукарландия

още не съм отворила маслото от чаено дърво

Бубс, за какво ще ползваш часлото от чаено дърво? И каква му е цената (ако помниш)? Hug

Момичета, коя е спиралата на Буржоа с розова капачка, за която говорите? Може би една стара класика, която ползвахме навремето....?  newsm78 Може ли картинка?
Новите течни матови червила на Голдън Роуз са прекрасни, стига да сте любители на този тип. Изсъхват бързо, напълно матови са, много покривни, стоят на устните леко и не стягат, много дълготрайни. Взех си вече два цвята, доста ярки, нося ги с удоволствие. Наистина могат да се мерят с по-скъпи предложения на други марки, а цената им е около 8 лв.
Купих си и гланц от новите на Ревлон, но още не съм го носила. Ще споделя после и за него.  Peace

KDS, ето я "прословутата спирала". Simple Smile

В ДМ има ли ГР? Hug

Общи условия

Активация на акаунт