Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 041
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, ползвали ли сте пудри за лице без талк, препоръчайте такава, на Алверде мисля са такива  newsm78 някой мнение за тях? Проблема ми са запушените пори, дерм. ми каза да взема такава пудра, но някаква медицинска за някакви милиони, иска ми се нещо по-бюджетно ..

# 286
  • София
Бижу аз симпатиите не ги имам от размера на задника, ако си ми симпатична, то и задните ти части ще уважавам. Mr. Green
Lemy е права, слушай я.
Бубанке мерси, ще ги преслушам. bouquet

# 287
КАРЧЕВА, слушам, тя Lemy винаги се грижи за мен! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug И за двете ви!

Днес смятам да пробвам Balea Aqua Tuchmaske Crazy Бубс я спомена и аз се разтърсих, та даже две намерих! Grinning Ден за регенерация е днес - лице, очи, коса, маникюр... досада! Купих си едно красиво лакче на Есенс, което ще комбинирам с един брокат на Ревлон, ще покажа резултата след час-два. Blush

# 288
  • Чукарландия
Вече не смея да влезна в тая тема... Mr. Green
Ха, съм влезнала, ха съм купила нещо... Joy

Сега пак по ваша вина  Laughing си взех спиралата на Буржоа с розовата капачка. Преди много време я бях ползвала и бях забравила колко хубава е всъщност. Ама сте виновни де, да си знаете. hahaha

# 289
  • София
Ааа браво, хубава си е спиралката.
Нещо за новата на Буржоа никой не пищи, Тайга обеща снимков материал, трайка си, нещо? Някой?

# 290
Купих си едно красиво лакче на Есенс, което ще комбинирам с един брокат на Ревлон, ще покажа резултата след час-два. Blush
Готово!
Бубс ще ме затрие, щото не е за тук, а за лаковата тема, обаче просто не мога да пиша във всички теми... Tired Blush

# 291
лакът е на есенс, по темата си  Wink

аз се 'маскирах' с маска от джъмбо /глинена, не е лоша/ и с някаква житена за блясък на фрийман - харесват ми, но какво да не ми харесва на някоя маска? ако не пламна като домат, значи е добра  Mr. Green

# 292
Здравейте дами! Искам да ви попитам откога е промяната при получаването на отстъпка "рожденик" в ДМ, защото преди години я получавах направо на касата, без да попълвам каквито и да било картончета, докато днес (след като си платих пълната сума), попълних някакво картонче и ми казаха, че вече при следващо пазаруване мога да използвам отстъпката, дори момичето на касата предположи, че и седмица след РД ще важи отстъпката, а до тогава да съм си пазела касовата бележка от днешното ми пазаруване.....  newsm78

# 293
Нещо или момичето в магазина не е наясно или ти не си разбрала. Няма промяна в условията
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/services/576136/eink … _wohlfuehlen.html

# 294
  • София
]Бижу,и лака е хубав,ама и пръстените са мноого яки  Grinning Пандора,нали? Peace

# 295
  • Пловдив
Здравейте дами! Искам да ви попитам откога е промяната при получаването на отстъпка "рожденик" в ДМ, защото преди години я получавах направо на касата, без да попълвам каквито и да било картончета, докато днес (след като си платих пълната сума), попълних някакво картонче и ми казаха, че вече при следващо пазаруване мога да използвам отстъпката, дори момичето на касата предположи, че и седмица след РД ще важи отстъпката, а до тогава да съм си пазела касовата бележка от днешното ми пазаруване.....  newsm78
Днес е откриването на 60-ти филиал на dm в Бг и в новата брошура пише, че при всяка покупка се получава талон за 15% отстъпка на продукти от dm марка с валидност на талона 22.05. - 01.06. Да не би да е това?  Thinking

# 296
Приключих и с маската - "кърпата" на Балеа, за която писах по-горе. Много ми харесва! Много!! Heart Eyes

# 297
  • На изток от Ада
Купих си едно красиво лакче на Есенс, което ще комбинирам с един брокат на Ревлон, ще покажа резултата след час-два. Blush
Готово!
Бубс ще ме затрие, щото не е за тук, а за лаковата тема, обаче просто не мога да пиша във всички теми... Tired Blush
кой е лака на Есенс

# 298
# 299
  • На изток от Ада
аха май не съм го виждала тука има розовия синия и един сив

Общи условия

Активация на акаунт