Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 006
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • най-шареното място
Merci!
тези

# 406
  • Враца
Момичета, дали се продават продуктите на Аура в Лили ДъМол?

# 407
Ом, не познавам тази палитричка и няма как да я коментирам и сравнявам Peace

# 408
Тази сряда в Лили ще са намалени шп балсами и маски за коса, та някой ползвал ли е на Жая продуктите, конкретно тези с козето мляко? Много ми харесват като аромат  Laughing но ме е страх да не изсушават, че бях пробвала един душ гел и ми прежули кожата ...
Гледам че и на Валнеа има нов шп и балсам с макадамия, мнения и за него?

# 409
Бижу май спомена, че ги има.

# 410
  • София
Продуктите на Аура ги има в доста Лили-та....
Много съм доволна от крема за лице на Евелин:

Скрит текст:

От няколко дни го ползвам, нямам забележки. Simple Smile Кожата ми се чувства добре с него. Мисля, че в момента е на промоция в Лили. Цена: 10 лв. и стотинки...

# 411
Бижу май спомена, че ги има.
Да! Peace

# 412
  • Sofia
Момичета, а къде ще се продава сега Евелин? Декоративната им козметика имам предвид Sad Замениха стелажите с тези на Аура и изчезнаха.. Някой знае ли?

# 413
# 414
Момичета, а къде ще се продава сега Евелин? Декоративната им козметика имам предвид Sad Замениха стелажите с тези на Аура и изчезнаха.. Някой знае ли?

Тях съм почти сигурна, че ги гледах в Лили Дъ Мол миналата седмица, с доста добър набор от асортимента им Peace

# 415
  • Sofia

Тях съм почти сигурна, че ги гледах в Лили Дъ Мол миналата седмица, с доста добър набор от асортимента им Peace

Благодаря! Ще се обадя да питам, че навсякъде, където наслагаха Аура, махнаха Евелин Sad
А таман си открих чудна спирала... Confused

# 416
Ползвам трансперантната пудра на Есенс, но нещо май спира да действа добре...  newsm78
Четох ревю за Healthy Balance на Bourjois, но искам да питам и вие какво мислите? Ще дам на есенската почивка малко, но трябва да я намеря някоя пудра, която да матира добре и да не лъсвам след два часа. Sick

# 417
Търся крем за ръце със слънцезащита.
Какво ще препоръчате?

И мен ме интересува въпроса със слънцезащитата, но за лице, крайно време е да обърна внимание.
С нетерпение очаквам съветите Ви Laughing

# 418
Трансперантна пудра ползвам на Катрис. Мога да кажа, че от дрогерийния клас козметика, това е пудрата, която при мен се справя най-добре с матирането. Всякакви други Мейбълин, Есенс, Макс фактор - при мен даваха ефект не повече от 1-2 часа.

# 419
Търся крем за ръце със слънцезащита.
Какво ще препоръчате?

И мен ме интересува въпроса със слънцезащитата, но за лице, крайно време е да обърна внимание.
С нетерпение очаквам съветите Ви Laughing

За лице бих се доверила само на медицинска козметика, а в тази тема не говорим за нея

Общи условия

Активация на акаунт