Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 010
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
За слънцезащита, за бюджетен вариант май се спрягаше Бочко из темите.
Аз със моята алергична кожа също избирах много внимателно, ползвам Авен за лице и тяло, нямах проблем на морето, дано и тази година е така.

Ето я темата Слънцезащитен крем за лице :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=842477.270;topicrefid=20

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 12:41 от Lemy

# 421
Тази пудра на Bourjois повече ми харесва от Healthy Balance. Много по-фина и кадифена е. Матира добре и е издръжлива. Не ми запушва порите, не ми изсушава лицето като пудрите на Catrice и когато се нанесе по-малко количество е почти незабележима. Стои много естествено.
http://www.ivis.bg/bourjois-silk-edition-compact-powder-%D0%BA%D … %D1%80-p9739.html

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 10:06 от Cotton_Soft

# 422
Има много симпатична опаковка. Предполагам е удобна за носене в чантата. А матира ли добре? Издръжлива ли е?

# 423
  • най-шареното място
Тази пролет ми се наложи да търся висок фактор слънцезащита. Предпочитам физичен /минерален/ филтър и ми предложиха Аven. Добра марка, качество и т.н. и се оказа че тит. диоксид е нано. Не ми хареса това, та не знам дали и ниско бюджетните понякога не са ОК. В бързината направих компромис за ден два и купих балея 30. Учудващо никакви проблеми с него. Плътен е и се притеснявах от запушени пори, но не.

# 424
Искам да похваля серума на био карите- разкошен е 😘 обмислям да купя нощния крем, има ли някой с впечетления от него

# 425
  • Варна
Тифани, понеже често чета за него, а все не се наканвам да го купя и пробвам, би ли го сравнила с някой продукт от високия клас, да се ориентирам. Или пък от дрогерийния bouquet

# 426
Аз лично ползвам дабъл серума на кларанс, но са различни продукти като консистенция. На био карите има перлен цвят, другият е пък по- мазен. Ползвам и на Ланком женифик, може би по- скоро е като него.

# 427
Какъв е този серум?

# 428
# 429
  • Sofia
Искам да похваля серума на био карите- разкошен е 😘 обмислям да купя нощния крем, има ли някой с впечетления от него

Аз го купих след много добри впечатления от дневния крем. Е, няма такава ужасна миризма  ooooh! Силна, тежка, остра.... Ползвах го няколко пъти и го зарязах, не издържах Simple Smile Серумът мирише ли силно?

# 430
След обикаляне на 3 магазина най сетне намерих гел лепенките за под очите, неочаквано добър ефект имаше и при мен Peace Бижу Hug, благодаря че сподели bouquet Време е да ти дадат хонорар за рекламата
Използвах промоцията за РД, дадоха ми талон да попълня имена и РД и адрес, но отстъпката ми я начислиха веднага Peace

# 431
След обикаляне на 3 магазина най сетне намерих гел лепенките за под очите, неочаквано добър ефект имаше и при мен Peace Бижу Hug, благодаря че сподели bouquet Време е да ти дадат хонорар за рекламата
Много се радвам, че са ти харесали гел лепенките. Hug
Чакам аз, чакам някой да се сети... Twisted Evil Crazy

# 432
Тези околоочни лепенки-маски, които хвалите са на Balea. Днес видях едни на PurDerma (?) също хидратиращи. Някой ползвал ли ги е? Отзиви/сравнения с тези на Balea?

# 433
  • Sofia
Тези околоочни лепенки-маски, които хвалите са на Balea. Днес видях едни на PurDerma (?) също хидратиращи. Някой ползвал ли ги е? Отзиви/сравнения с тези на Balea?

Ползвала съм и двете. Хубави са, не мога да ги сравня, освежават определено очите  Peace

# 434
Може ли малко по- подробно за серума? Хидратира ли, какво прави? С каква кожа си?
Извинете, може да сте го коментирали ама не съм обърнала внимание Blush

Общи условия

Активация на акаунт