Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 032
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Водоустойчива е, имайте го предвид!

# 361
  • Варна
Тази е спиралата наистина, но не е водоустойчива.

Водоустойчива е тази със синьо на капачката, тя засега тук не се внася.

# 362
  • най-шареното място
Те на Буржоа сумати неща не внасят, сенки, лакове...
И чак преди седмица-две започнаха да редят ружовете с номерата напред и то не навсякъде.
Изчакаха първо да се изпочупят сумати мостри във вадене, де...

# 363
Синята я имаше днес в Лили Дъ Мол. Внесли са я.  Бих я пробвала, но съм със строга забрана за спирали в близките 100 години Whistling

# 364
Искам да похваля спрея на Балеа за изсветляване. Пръскам само в краищата, за да си поддържам омбрето и има ефект.  Peace
това ли е? Ти с руса коса ли си? Изсушаващ ли е?

Това е да. Пробвах и маската, но от едно слагане не мога да кажа много. Спреят сякаш не ми изсушава, но аз при всяко миене слагам маски. Косата ми е кестенява с изрусени краища. Преди бяха червени и доста трудно минах към руси, защото с времето избиваше оранжев цвят и много ме дразнеше. За това взех да пробвам спрея и резултата е доста добър. Simple Smile

# 365
  • най-шареното място
Как са цвят и трайност в тези сенки на катрис

http://www.catrice.eu/eye-makeup/eyeshadow/eyeshadow/catrice-cos … our-mono-950.html
Трябват ми за подарък.
А при палитрите nude/rose и т.н. кое e за предпочитане - catrice или essence?

# 366
  • Стара Загора
Искам да похваля спрея на Балеа за изсветляване. Пръскам само в краищата, за да си поддържам омбрето и има ефект.  Peace
това ли е? Ти с руса коса ли си? Изсушаващ ли е?

Това е да. Пробвах и маската, но от едно слагане не мога да кажа много. Спреят сякаш не ми изсушава, но аз при всяко миене слагам маски. Косата ми е кестенява с изрусени краища. Преди бяха червени и доста трудно минах към руси, защото с времето избиваше оранжев цвят и много ме дразнеше. За това взех да пробвам спрея и резултата е доста добър. Simple Smile
Не знам на какъв принцип действа, но аз преди време използвах изсветляващото желе на Лореал - много лесно за употреба, ефект имаше голям, по време на използването му не усетих разлика в косата, но малко след тово косата ми стана много суха (и аз използвам винаги маски и балсами) и в момента си е още такава, направо като изгоряла  Confused

# 367
Моите краища са сухи понякога и слагам едни български кристали, които много харесвам. От дъжд на вятър ги ползвам, защото забравям. Аз изсушаване специално от спрея не съм забелязала, но мога да питам една колежка, която го е ползвала също, дали е имала такъв проблем.
На теб изрусена ли ти е косата? Ползваш ли преса или маша?

# 368

http://www.catrice.eu/eye-makeup/eyeshadow/eyeshadow/catrice-cos … our-mono-950.html
Трябват ми за подарък.

Не знам Катрис как са, но не взимай Есънс. Не са ок. От всички цветове се виждат 2 3 макс

# 369
  • Стара Загора
На теб изрусена ли ти е косата? Ползваш ли преса или маша?

Косата ми е кестенява, с желето исках да стане по-светло кестеняво, а то на места си стана направо русо  Grinning Преса въобще не използвам, маша веднъж- два пъти в годината.

# 370
Аз ползвам... Просто нямам избор. Косата ми ако не е направена изглежда ужасно - стърчи на посоки, чуплива, без обем... Няма как да не ползвам. За това наблягам на маски, включително и домашни.

Пробвай ако искаш спрея, според мен може и да ти хареса. Аз четох отзиви в нета и реших да рискувам. Simple Smile

# 371
  • В един копнеж!
Желе? Желе, изсветляващо косата ли? Може ли малко инфо или марката на това чудо?
Видях марката- Лореал. Как го използваш?

# 372

Трябват ми за подарък.
Единичните сенки от тази серия на Catrice, особено перлените, са с хубаво качество, спокойно можеш да вземеш от тях.
Единичните сенки, които обаче 100% си заслужават са от серията Catrice Liquide Metals:

Мн са хубави: изключително пигментирани, плътни и интензивни, с така наречената "мазна" текстура, която се разстила меко и лесно по клепача. Имам кафявия цвят, препоръчвам  Peace

Сенки на Essence не съм купувала никога, намирам качеството им за значително по-ниско (някой единичен цвят може и да прави изключение, но ще е голяма рядкост)

М/у единични сенки и палитри винаги избирам единичните, защото по правило качеството при тях е в пъти по-добро. Дори и при значително по-скъпи марки, не рядко, сенките в палитрите са "по-слаби" от предлаганите единички, това е и една от причините палитрите да излизат по-евтино отколкото същите цветове закупени по отделно (отделно от факта, че грамажът в палитрите е по-малък и че единичното опаковане е по-скъпо за фирмата)

Единични, качествени сенки има и от цветовете на H&M. Палитрите им, обаче са повече от ужасни, дори на проба в магазина  Sick

За подарък, палитра с качествени, меки и пигментирани сенки, с ниска цена, ти препоръчвам да погледнеш тези на MaxFactor:

Има мн позитивни ревюта на блогъри и въпреки че лично не си купих (капризна съм откъм цветове и комбинации) ги пробвах и ме впечатлиха с качеството си, предвид че цялата палитричка е едва около 15тина лв. 
 Сподели на какво си се спряла след като пробваш предложенията  Simple Smile

# 373
  • София
Купих си едно красиво лакче на Есенс, което ще комбинирам с един брокат на Ревлон, ще покажа резултата след час-два. Blush
Готово!
Бубс ще ме затрие, щото не е за тук, а за лаковата тема, обаче просто не мога да пиша във всички теми... Tired Blush

Бижy, кой е броката на Ревлон?

# 374
Бижy, кой е броката на Ревлон?
261

Общи условия

Активация на акаунт