Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 029
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Бисквитче,  аз с пяна я ползвам (на Филорга), супер си почиства.
Момичета,  онези правоъгълни ружчета на Катрис в продажба ли са още или са спрени, не ги намирам.

# 346
  • Велико Търново
Благодаря ти, Вив Hug

# 347
Моля,Препоръчайте ми маска и балсам и финиш за сухи, изрусени краища. Simple Smile

# 348
Аз също съм с изрусена коса и според мен балсама на балеа с маслата е невероятен. Косата ми стана много мека от него  Peace

https://www.google.bg/search?q=%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B0+%D … ZI6ewJCNN5FcUM%3A

# 349
Искам да похваля спрея на Балеа за изсветляване. Пръскам само в краищата, за да си поддържам омбрето и има ефект.  Peace

# 350
  • Вестерос
Може ли пак да помоля да ми покажете новата как изглеждаше. Вчера ходих в един елитис да си я взема, но не се сещах как изглежда, а нямаше стелаж с "ново" както обикновено, имаше само на драмата на мейбалин. Утре ще ходя пак  Peace

# 351
  • Стара Загора
Искам да похваля спрея на Балеа за изсветляване. Пръскам само в краищата, за да си поддържам омбрето и има ефект.  Peace
това ли е? Ти с руса коса ли си? Изсушаващ ли е?

# 352
  • Бургас
Бел, мерси за инфото за спиралата, ще взема да я пробвам пак някой ден. Едно време я ползвах често.  Hug
Мен новата спирала на Буржоа нещо не ме радва пак, а имах по-големи очаквания. Много ми бучат бодличките на четката, по-твърди са, отколкото мислех. Напластява прекалено много наведнъж и в крайна сметка прави обем, но без никакво удължаване. Ще я оставя малко и ще пробвам след известно време пак. Все пак не се водете много от мнението ми, защото аз май от никоя спирала не съм достатъчно доволна. То като нямаш мигли....на кривата ракета и космоса й е крив..... Laughing

Днес, като бях в Лили, видях, че подреждат много нови неща на Голдън Роуз. Нови за Лили искам да кажа, защото преди ги нямаше там, а само на щанда на Голдън Роуз.  Peace

# 353
  • София
Четката на новата спирала на Буржоа силиконова ли е? Confused

# 354
Четката на новата спирала на Буржоа силиконова ли е? Confused
Да. Четката е като на новата Мейбълин.
Всъщност да уточня, аз говоря за една, която е почти триъгълна и е с огледалце. За нея знам, че е нова. Беше на касите на Лили на промоция. Снимка в нета не намирам никъде.

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 18:08 от Бижy

# 355
  • Вестерос
Бижу, на теб разчитам да ми отговориш.

Тази ли беше новата на буржоа?

# 356
Абе  newsm78 да не би аз нещо да съм недовидяла?! Никъде не я намирам тази спирала наистина. Питах в Лили къде е новата спирала на Буржоа и ми посочиха една почти триъгълна, черна с огледалце, залепено по дължина на флакона. Исках само четката и да видя и беше силиконова, почти същия размер като на Мейбълинската драма. И на цена около 15 лв. Рових къде ли не и такава спирала на Буржоа не откривам! Rolling Eyes Да не е била на друга марка и да са ме заблудили в магазина, а аз тук сега лъжа вас? Thinking

Ми не, не ви лъжа, тя е.

# 357
  • Вестерос
И аз това питам, също не можах да намеря в Елитиса стелаж с новата или поне някакъв банер, мисля, че тази беше розовата, там беше 10 и някакви стотинки, но не съм сигурна

Тайга дано се появи да каже.

ЕДИТ: ясно, объркала съм се. Добре, че не съм я купила розовата. Тази я нямаха.

# 358
  • Велико Търново
Точно тази е, която е посочила Бижу, аз я намирам на касова зона в Лили, 15.99 лв. май беше.

# 359
  • на последния етаж
И в Ремедиум на касата е налична тази спирала.

Общи условия

Активация на акаунт