Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 018
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Желе? Желе, изсветляващо косата ли? Може ли малко инфо или марката на това чудо?
Видях марката- Лореал. Как го използваш?
Не съм авторката, но имам мноооого подробно ревю със снимки преди/след в блога (с мноого отговори на въпроси в коментари )  Mr. Green Peace
http://beautyandrelaxblog.blogspot.bg/2014/07/loreal-paris-casti … ss-jelly-new.html

това беше ефекта при мен:

# 376
  • Бургас
Как са цвят и трайност в тези сенки на катрис

http://www.catrice.eu/eye-makeup/eyeshadow/eyeshadow/catrice-cos … our-mono-950.html
Трябват ми за подарък.
А при палитрите nude/rose и т.н. кое e за предпочитане - catrice или essence?
Имам точно от палитрите на Катрис и nude,и rose.Някои казват,че цветовете са красиви само в кутийката,но на мен и нанесени на окото ми харесват.Това са двете ми най-често използвани палитри,защото цветовете са ненатрапчиви и подходящи за през деня.Обаче не са силно пигментирани.Май имаха преди някакви мостри/тестери,погледни ги.
Ето за тази става въпрос:
http://irecommend.ru/content/paletka-tenei-catrice-absolute-rose

# 377
Вчера се сдобих с ето тези две нещица,но още не съм ги пробвала :
http://www.essence.eu/de/trend-editions/bloggers-beauty-secrets/ … -palette-by-mary/
http://www.essence.eu/de/trend-editions/bloggers-beauty-secrets/ … alette-by-serena/
От ориенталската серия си взех молива за вежди,бронзър и хайлайтър стика.До другите  въобще не можах да се добера,навсякъде са разграбени.
По препоръка от тук си взех и гел лепенките за очи на Балеа,много съм доволна бих ги купила пак.Имам един въпрос,колко струват В България?Благодаря предварително .
Искам да похваля и конджак гъбата,много гладко ми става лицето след измиване с нея.

# 378
По препоръка от тук си взех и гел лепенките за очи на Балеа,много съм доволна бих ги купила пак.Имам един въпрос,колко струват В България?Благодаря предварително .
4.99 лв.
Реших да ползвам масажната приставка на четката Ремингтън за нанасяне на серум на лицето. Моментално се отразява на кожата в положителен аспект!  Party

# 379
Благодаря за бързия отговор Бижу .Много странно тук са 4.45 евро  Thinking

# 380
  • София
Figs, благодаря за подробния отзив за сенките! И на мен ми беше много полезен и интересен. А тези на Катрис от  Liquid metal серията много ли са " металически" като цветове?
Аз имам една сянка от единичките на Есенс, от The Velvets серията и си я харесвам изключително много, но е много нюд цвят, вероятно заради това не лога да преценя за наситеността. Факт е обаче, че се нанася лесно и има покритие, дори много добро. Жалко, че палитрите на Макс Фактор не се намират лесно, бих си взела и от тях.

Бижу, аз си правя масаж с масла с тази глава, много приятно Heart Eyes

# 381
  • София

Бижy bouquet

mariqivanova799, аз също имам Catrice ABSOLUTE ROSE, сенките така си стоят....не ми харесват нанесени на очите.....като тебешир стоят, цветовете не са такива, каквито са в палитрата.... Mr. Green   Може би трябва да им дам втори шанс.  Simple Smile

# 382
  • В един копнеж!
Скрит текст:
Желе? Желе, изсветляващо косата ли? Може ли малко инфо или марката на това чудо?
Видях марката- Лореал. Как го използваш?
Не съм авторката, но имам мноооого подробно ревю със снимки преди/след в блога (с мноого отговори на въпроси в коментари )  Mr. Green Peace
http://beautyandrelaxblog.blogspot.bg/2014/07/loreal-paris-casti … ss-jelly-new.html

това беше ефекта при мен:

Много добре, благодаря ти. Непременно ще го изчета.
Един последен въпрос преди това. Наистина ли не става на боядисана коса?! Още повече боядисана в тъмно кафяво.  newsm78

# 383
  • най-шареното място
Много благодаря за отизивите за сенките, Figs, Вивиан и Mariqivanova799!

Загледах металните преди да питам, но само онлайн. Не съм ги глeдала в магазин за да видя дали не са много диско. Идеята е да се ползват за дневен грим и то ненатрапчив почти като първи сенки ще бъдат. Искам да намеря златно и/или седефено свежо светло синьо, а май нямат и двете.

Аз имах старите нюд на есънс и те са приятни, но цветовете им са доста близки и повечето са бляскави, а за новите имам спомен за негативни отзиви.
Макс фактор защо да са трудни за намиране? Във всички лили и ДМ магазини ги има сякаш.... Мерси за препоръчката за тях! И на мен тези гами не ми харесват - много опушени са като философия сякаш.

# 384
  • Бургас

Бижy bouquet

mariqivanova799, аз също имам Catrice ABSOLUTE ROSE, сенките така си стоят....не ми харесват нанесени на очите.....като тебешир стоят, цветовете не са такива, каквито са в палитрата.... Mr. Green   Може би трябва да им дам втори шанс.  Simple Smile
Аз ползвам четвъртия и шестия цвят от ляво на дясно.И двата са с лек блясък и не стоят като тебешир.Пробвай ако искаш  тази комбинация.По принцип цветовете на никои мои сенки не стоят както са в палитрата и не ми е проблем.

ом,на Есенс има едни мънички палитрички за опушен грим и са учудващо пигментирани и не са тъмни.Сега се сетих,че имам една такава.Но тези цветове,които търсиш не съм ги виждала при дрогерийните сенки.

# 385
  • София

Бижy bouquet

Аз ползвам четвъртия и шестия цвят от ляво на дясно.И двата са с лек блясък и не стоят като тебешир.Пробвай ако искаш  тази комбинация.По принцип цветовете на никои мои сенки не стоят както са в палитрата и не ми е проблем.

bouquet Ще пробвам!  Grinning  bouquet

# 386
Има ли в Лили или ДМ лентички за черни точки за  други места по лицето освен нос?
Ползвам пилинг на Жая от няколко дни и съм много доволна.

# 387
  • на последния етаж
Кой пилинг - може ли снимка? И от къде? Ти с каква кожа си?

# 388
Ето снимка,с манука е пилинга.Харесва ми,че частиците са малки,но много на брой,почистват добре.Моята кожа е смесена. Peace
Скрит текст:

# 389
  • най-шареното място
Има ли в Лили или ДМ лентички за черни точки за  други места по лицето освен нос?

да

Общи условия

Активация на акаунт