Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 117 018
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
Дами, предложете някакво ефикасно средство за почистване на спирала, бюджетно. Не е водоустойчива, махам я с мицеларна вода на Гарние (зелената, за комбинирана кожа), трия усърдно и не щадя от водата върху тампона, но тя пак си стои все едно изобщо не съм правила опити за отстраняване.

# 391
  • Стара Загора
Пробвала ли си двуфазните лосиони, тези за водоустойчив грим?
Имаше такива на Буржоа, Лореал, Нивеа, Микса, Гарние и общо взето повечето дрогерийни марки.

http://tonisbeautynook.blogspot.bg/2016/02/garnier-eye-makeup-re … proof-makeup.html

Аз имам на Avon, в едно малко шишенце е, но след това оставя мазен филм, който непременно трябва да се измие и аромата ми е неприятен. Но иначе с няколко секунди задържане на тампона, спиралата пада от раз със съвсем леко разтъркване. Peace

# 392
  • Варна
Аз поставям тампона върху окото и задържам 30секунди , за да се "разгради спиралата" и тогава търкма три пъти да падне.  Crazy

# 393
Има ли в Лили или ДМ лентички за черни точки за  други места по лицето освен нос?
Ползвам пилинг на Жая от няколко дни и съм много доволна.

Да, в ДМ има лентички на Балеа, които са за чело, нос и брадичка, вътре са 6-7 броя, можеш да си ги ползваш за където имаш нужда.

Дами, предложете някакво ефикасно средство за почистване на спирала, бюджетно. Не е водоустойчива, махам я с мицеларна вода на Гарние (зелената, за комбинирана кожа), трия усърдно и не щадя от водата върху тампона, но тя пак си стои все едно изобщо не съм правила опити за отстраняване.
Ето това на Гарние, бюджетно е и наистина се справя със всичко - особено ако го ползваш по метода на viksdesire Simple Smile

# 394
  • Вестерос
Аз си я чистя от години с тоалетно мляко на Natural Rose. Евтино е, не ми падат никакви миглички, само за това го ползвам.

# 395
Има ли в Лили или ДМ лентички за черни точки за  други места по лицето освен нос?
Ползвам пилинг на Жая от няколко дни и съм много доволна.

Да, в ДМ има лентички на Балеа, които са за чело, нос и брадичка, вътре са 6-7 броя, можеш да си ги ползваш за където имаш нужда.

Мерси! bouquet

# 396
  • София
Продуктите на Жая с Манука се оказа, че дота изсушават кожата.

# 397
  • София
Дами, предложете някакво ефикасно средство за почистване на спирала, бюджетно.
Ей това е чудно, втора опаковка ползвам, от Лидл е.

# 398
  • София
На Сиен продуктите са качествени. Не се изненадвам, че  този лосион се справя добре с грима.

# 399
  • на последния етаж
На Сиен продуктите са качествени. Не се изненадвам, че  този лосион се справя добре с грима.
Може да са качествени, но не са подходящи за моята чувствителна кожа. Така че имайте едно наум. 

# 400
Благодаря за предложенията, отзивчиви дами! Надявам се, че все ще намеря някое от тези "чудотворни" средства, че у нашето "големо" село няма чак такъв избор на помади, които вие коментирате тук. Само чета, чета и се информирам. Wink И го раздавам "компетентна" като отида в някой магазин за козметика, защото там асортиментът е беден, постен..... Laughing Прекрасна вечер, омайни!

# 401
Figs, благодаря за подробния отзив за сенките! И на мен ми беше много полезен и интересен. А тези на Катрис от  Liquid metal серията много ли са " металически" като цветове?
Аз имам една сянка от единичките на Есенс, от The Velvets серията и си я харесвам изключително много, но е много нюд цвят, вероятно заради това не лога да преценя за наситеността. Факт е обаче, че се нанася лесно и има покритие, дори много добро. Жалко, че палитрите на Макс Фактор не се намират лесно, бих си взела и от тях.

Вивиан  Hug , днес специално пробвах кафявата Liquid Metal сянка, която имам - не е "много металическа", а хубава перлена сянка. Метален ефект с нея  постигам, когато/ако я нанеса с влажна четка.
Наистина имаше мн добри отзиви за единичките от Velvet Mat на Essence, не помня вече кое ме спря и не си купих, може би ограничения избор на цветове или дублирането им с цветове, които вече имам.

Много благодаря за отизивите за сенките, Figs, Вивиан и Mariqivanova799!

Загледах металните преди да питам, но само онлайн. Не съм ги глeдала в магазин за да видя дали не са много диско. Идеята е да се ползват за дневен грим и то ненатрапчив почти като първи сенки ще бъдат. Искам да намеря златно и/или седефено свежо светло синьо, а май нямат и двете.
/...../
Макс фактор защо да са трудни за намиране? Във всички лили и ДМ магазини ги има сякаш.... Мерси за препоръчката за тях! И на мен тези гами не ми харесват - много опушени са като философия сякаш.

Хехе перлени са, но не са "мн диско" Simple Smile, погледни ги на живо и излез с пробите на естествена светлина; розовото е особено красиво, ако не бъркам има златисто в него, би седяло красиво както в моногрим, така и леко затъмнено с матова сянка;  всъщност има мн варианти. Няколко от останалите цветове също имат златист нюанс.

Като цяло е по-лесно да намериш качествени перлени сенки, в това число и златист цвят, какъвто търсиш. Формулата на матовите сенки е по-сериозно предизвикателство, дори и за брандове от високия клас и р-тите често са с променливо качество.

В палитричките на MF имаше хубави златисти нюанси, пробвай ги на живо.

Прекрасна текстура има единичната златна сянка на Flormar (голяма, кръгла опаковка, не се сещам серията сега), но златото е жълто.

"седефено свежо светло синьо" може би ще има при единичките на H&M.

# 402
  • София
Момичета, имате ли наблюдения върху това . Чудя се между този, двуфазния на Гарние и двуфазния на Микса  Thinking

# 403
  • най-шареното място
Хехе перлени са, но не са "мн диско" Simple Smile, погледни ги на живо и излез с пробите на естествена светлина; розовото е особено красиво, ако не бъркам има златисто в него, би седяло красиво както в моногрим, така и леко затъмнено с матова сянка;  всъщност има мн варианти. Няколко от останалите цветове също имат златист нюанс.

Още веднъж благодаря! За розовото особено!
От малките палитри пробвах на Буржиа Куад  - квадратните с 4 цвята. Те са за опушен грим, но цветовете са хубави. Точно розово /което е много нежно/ със златисто там е откровено злато на слънце - брокатът бори пигмента Simple Smile Ако при Катрис не е така, ще е чуден избор!

# 404
Не се сещам за сенките на Bourjois, така че не мога да ги сравня. Ще ги пробваш и сама ще прецениш дали са това, което търсиш. Нанесени с пръст са мн пигментирани, с четка може да се нанесат и само като воал при желание.

Общи условия

Активация на акаунт