Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 266
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Излезе новият каталог на Лили. Laughing

# 556
И аз го видях, чак да не повярваш, такава експедитивност май за пръв път им се случва.  Laughing

# 557
Как така не го пуснаха на 5-6 юни. Да не повярва човек направо.  Laughing

# 558
  • София
Утре на ДМ чакаме нали? newsm78

# 559
На ДМ вече има. Снощи го видях в пощенската кутия и важи от 2 до 15 Юни.

# 560
Въобще и не се напъвах аз за тая прословута ориенталска серия.
Ако искат да ми вземат парите, да го направят по удобен за мен начин, в близък за мен магазин  Crossing Arms

Как ли няма да тромбовам половин град, за да търся нещо, дето я го намеря, я не и в чиито качества хич не съм убедена. Без червила не съм останала, без сенки също. Та, ще успея някак да преживея и без да се превърна в ориенталска принцеса това лято.

+ 1  Simple Smile
Приятелка се опита да ме убеди да поръчваме по интернет. Бях харесала няколко неща, но отказах. Без да съм пробвала има вероятност да се разочаровам. А и на мен не ми хареса тази истерия и дебнене на продукти.

# 561
  • София
Момичета след толкова хубави отзиви за тази четка за лице на Remington реших и аз да си я взема.
Не съм събирала точки,а тук  прочетох,че може и без тях.
Отидох в нашето Лили на бул. Гоце Делчев,но момичето там ме отряза,можело без точки само на редовна цена. Stop
И сега като съм се навила за тази четка ,кажете ми моля, от къде я купя без да имам точки? newsm78

# 562
Момичета след толкова хубави отзиви за тази четка за лице на Remington реших и аз да си я взема.
Отидох в нашето Лили на бул. Гоце Делчев,но момичето там ме отряза,можело без точки само на редовна цена. Stop
И сега като съм се навила за тази четка ,кажете ми моля, от къде я купя без да имам точки? newsm78

Ами да де на редовна естествено.

# 563
Аз имам точки и мога да ти ги дам, но срока за купуване не беше ли до 31 май.

# 564
  • София
Дават точки до 31.05,но може да я купиш до 15.06.2016г.

# 565
Просто се е направила на важна фръцлата...  Close Четири четки около мен с 4 точки са купени. Опитай в друго Лили. Те дори не могат да я продадат на друга, освен на промоционална цена. Аман от хорица, които си придават важност, а нищо не зависи от тях.  ooooh!

# 566
  • София

Dimianna  писах ти на лични  Peace

# 567
  • Вестерос
Леми, за коя палитра казваш , че е екстра.

# 568
  • Бургас
http://www.bing.com/images/search?q=%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0% … o0&ajaxhist=0
Днес много се чудих,тези или другите да взема....така и не си спомних,кои са горе долу хубави  newsm78 Embarassed

http://www.bing.com/images/search?q=%d1%81%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0% … o0&ajaxhist=0

За кои сте ,,За,, и ,,Против,,  newsm78

# 569
Нито едни не ми допадат. Според мен не са много издръжливи и се събират в гънката дори с база. И са ми прекалено прахообразни, което означава, че не мога да ги слагам с лещи. Ей така си седят...

Общи условия

Активация на акаунт