Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 273
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Специално сенките на Есенс са пълни буклуци- никаква пигментация, издръжливост, разпрашват се,тексктурата не ми харесва.. Вземи си поне тези на Флормар- най- добрите сенки, които съм пробвала в този клас. Естествено, не са идеални- сравнително трудно се блендват, не са чак толкова издръжливи и трябва хубаво нанасяне, че цветът като го нансесеш не стои равномерен, не знам как да го обясня. Но са 1000 пъти по- хубави от есенските. 5 лева е четворката, има и единички за по 3,4.

# 571
  • най-шареното място
За тази цена аз загледах Аура, но не съм взела още Simple Smile

# 572
Имам тези
http://www.img-share.eu/f/images/210/13330298_10201731759891613_ … 5629_nmLbH4V6.jpg
http://www.img-share.eu/f/images/210/13330417_10201731759931614_ … 7228_nq18xqWo.jpg
В 6,30 се гримирах, сега е почти 23 и не са мръднали! Базата е NYX.

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 22:57 от Бижy

# 573
  • Бургас
За тази цена аз загледах Аура, но не съм взела още Simple Smile
newsm78 Да не сме били една до друга в магазина newsm78 Мислех и Аура да разгледам,но имаше една майка с момиченце и доста разглеждаха,и реших че ще пропусна днес.

Благодаря ви,момичета! Харесаха ми самите цветове. Сенки много рядко ползвам,понеже ходя само с молив и спирала.
Имам сенки на Ейвън,Орифлейм и още едни дето незнам какви са. Скоро ми се наложи да се гримирам по така за повод,и открих,че сенките не са това което бяха. Никаква покривност не беше останала на Орифлеймските.....а си  имах един любим грим с техни нюанси...Добре че Ейвънските си ги биваша та спасиха положението. Нищо де!
Спомням си,че преди години имах доста сенки на Руби рос. много ми допадаха.

# 574
  • Вестерос
Аз имам две от единичните, не слагам база, а малко пудра и сутрин от 8 до 5,6 не са ми мръднали  Rolling Eyes

# 575
В Елитис има колкото щеш Ruby Rose.

# 576
  • Вестерос
Най-първите ми бяха на руби, но последно, които си взех не ми харесват  Confused Ползвам на есенс, едни на ейвън и на дъ балм

# 577
  • Бургас
Бижу,благодря ти! Имаш хубави очи и мигли!  bouquet И гримът е красив!

Аз база не ползвам,нито фдт,нито пудри,нищо! Сутрин слагам само крем,молив и спирала. Дори забравям и червилото в бързината. Но ако се сетя слагам молив и гланц.

Много красиви цветове имат тези сенки,само заблуждават!
Ще разгледам и Аура и Руби рос.

# 578
Благодаря Hug Аз слагам база, защото клепачите са ми смъкнати и сенките иначе просто за час изчезват. С лещи съм и обикновено ги слагам първо тях, и после се гримирам. Не бих казала, че се разпрашават този модел сенки, но си зависи и от четките и от техниката на нанасяне. Аз взимам от сенките с четката и преди да нанеса на клепача я тупвам, да падне този прах, който иначе би ми влязъл в очите. Така си играя малко по-дълго време с грима, но пък ето че дори на моя увиснал клепач остават цял ден. Изобщо, аз рядко съм недоволна от сенки, освен ето от тези Catrice.

# 579
  • Бургас
Аз също съм с лещи!
Харесва ми цветовата гама на тези от линка.  Peace

# 580
Ами и на мен ми хареса и затова ги купих, но няма отнемане от тях с каквато и да е четка, освен с телена! ooooh! А на тестера като мацнах с пръст, си взех достатъчно сянка за да суочна и да видя как са. Всъщност, не съм опитала да ги нанеса с пръст, макар че така се замазват и после трябва да се остърже леко този слой, за да може да се ползват пак. Не че ми пречи при тези залежи от сенки, но им се ядосах първия път и ги забутах на дъното на кутията. Ще ги пробвам и с пръсти. Peace

# 581
Бижу, каква е тази база на Никс?
Аз ползвам тази на Арт Деко, но забравих да кажа, че съм и с мазни клепачи ooooh!

# 582
Ето тук нашата Адри е писала в блога си за тази база  http://www.mybeautymadness.com/2012/09/mac-paint-pot-nyx-hd-eyes … dow-base.html?m=1

# 583
  • Вестерос
Бижу, от къде си я закупи?

# 584

В 6,30 се гримирах, сега е почти 23 и не са мръднали! Базата е NYX.
Ммда, добрата база прави чудеса. HD - то на NYX ми е любима  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт