Balea, Alverde, Catrice, Essence - 26 (Козметика от ДМ и Лили)

• 116 300
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Момичета някой ползвал ли е коламаската на лили,дали е хубава,гледам че са намалени този месец?

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 22:25 от Gergana.M

# 676
  • Чукарландия
Момичета, марката YOGHURT OF BULGARIA намира ли се в ДМ или в Лили? Hug

# 677
  • на последния етаж
Момичета, марката YOGHURT OF BULGARIA намира ли се в ДМ или в Лили? Hug
Не, няма го.

# 678
Искам да похваля поредното приятно кремче на Bioten от новата им серия- Skinnergy, моето е за мазна кожа (break free). Въпреки, че на опаковката пише, че е крем-гел, то си е най-обикновен по-лек крем по консистенция Simple Smile Има приятен аромат, бързо попива и добре овлажнява кожата, без да я омазнява допълнително, НО не матира. Има и SPF 15.
 Simple Smile

# 679
Момичета, имам нужда от мнението ви за тази паста: CREST BRILIANCE

В момента има намаление в сайта, а и получих код за 5% отстъпка. Интересува ме дали върши работа и наистина ли избелва зъбите?

# 680
  • София
Момичета, от кои слънцезащитни продукти сте доволни, защото ми се иска да сменя малко спрея на Nivea, че от както е излязъл всяка година сме с него Simple Smile

Ползвам на Бочко 50 фактор, но ползвам и на Виши.

# 681
  • В един копнеж!
Момичета, имам нужда от мнението ви за тази паста: CREST BRILIANCE

В момента има намаление в сайта, а и получих код за 5% отстъпка. Интересува ме дали върши работа и наистина ли избелва зъбите?
Не, нищо не прави. Каквото и да прочетеш като реклама е абсолютно пресилено. Паста като паста.

# 682
  • Стара Загора
На етикетчетата на очилата в DM пише ли каква категория са? Онзи ден ги гледах, но не видях върху етикетчето да пишеше категория, пишеше общо за всички категории.

# 683
Пише на дръжките на рамката от вътрешната страна. Не знам дали на всичките.

# 684
Тази година избрах слънцезащита от Sundance. Кремът от Ultra Sensitive Med серията им се предлага в нова, по-лека текстура - крем-гел с фактор 30. Химични филтри, без аромат, става за лице и тяло. Пробвах го вече, добре предпазва, но си блести, въпреки че не съдържа мазнини. Обаче намерих съвет в един български блог как да се справяме с блестящите кремове за лице, били те слънцезащитни или не. Взема се с четка за пудра малко количество бяла печена хума (каолин, например на "Талодерма") и се пудри лицето. Много добре работи при мен, всичко попива, не остават никакви бели следи, има дълготраен ефект. И без това в матиращите кремове се слагат абсорбиращи агенти - каолин, пудра от ориз, тапиока и др. - защо да не си я слагаме сами? Харесва ми, че е е чисто, природно средство, и не се налага разгримиране в края на деня.  Simple Smile

Това е крем-гелчето: https://www.dm.de/sundance-sonnencreme-gel-med-ultra-sensitive-l … 010355073242.html

За тяло взех спрея им за чувствителна кожа с фактор 50, защото вкъщи сме белички:
https://www.meindm.at/pflege/shop/Sonne/Sonnensprays/SUNDANCE/SU … 2_10018912.action
И той не е парфюмиран.

# 685
  • Варна
Някой да е купил вече новата спирала на Лореал?
Загледах я днес, че вече е заредена и няма да се чудя дълго.

Най-накрая се снабдих с Ревлон Колорстей ФДТ, все не стигах до него, но отдавна исках да го пробвам и да проверя ще оправдае ли славата си при мен.
И един серум на Лореал отнесох.

Последна редакция: ср, 08 юни 2016, 23:24 от Тайга

# 686
Тайга, коя спирала? Да не е Ред Карпет едишъна на двойната?
Може ли да споделиш и какъв е серума, ако е удобно? Simple Smile

# 687
  • Варна
Ето това е спиралата:

Серумът:

# 688
Мерси, Тайга! Спиралата за първи път я виждам.

Чудя се какъв серум да си взема. До сега не съм ползвала на Лореал и не знам кой би бил подходящ за мен.

# 689
  • Варна
Останала съм с впечатление, че си много млада, около 25 годишна.

Из темите многократно е хвален серумът на Биокарите, според мен можеш да го опиташ - на добра цена е, с хубав състав. Споделяно е, че хидратира отлично, а предполагам точно това целиш, ако не се бъркам за възрастта - едва ли имаш да водиш тежка битка с бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт