С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 525
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Данче, остави детето на мира, не се забелва! Това е грешна практика, която съществува май само у нас! Не пипай нищо, освен ако вече не си направила проблем и ще трябва хирург. Забелена пишка е нужна само и единствено за секс, нормално се смята, че до пубертета сами ще я свършат тая работа. Има една хубава статия на проф. Бранков, детски хирург. Сори за спама, ама се ядосвам на тая тема.
Боряна, дано всичко се нареди при теб  Hug И аз като Джули си мисля, че имаш достойни синове и няма да те оставят без подкрепа!
Не съм убедена, че е така.
Ако не се забели навреме, започват сиренясвания, възпаления, миризма, членът визуално стои малък и оперативното цепване е много по- травмиращо за голям човек, отколкото за бебе.

Ама ти си верно на всяка манджа мерудия. Искаш не искаш, ти си даваш съветите, нямаш ли си някаква работа да си я свършиш.

# 121
Абсурд,
Скрит текст:
сега е така повярвай ми, а много се информирах, заради сина ми, четох чужди статии, тук с трима лекари съм говорила, даже се чудят какво ги питам. Разликата идва от там, че в Бг се е учило по руски модел медицина, а там кожата на пениса се смята само за кожа. В Европа, обаче я изучават като самостоятелен орган. Не се третира по никакъв начин повече от нормален тоалет. Всяко неправилно действие може да доведе до проблем. Тези сиренясали топчета както ги нарече е смегма, тя избутва отдолу, за да сподпомогне отварянето. Та такива работи де.

# 122
  • Варна
Така е- различни са, но е добре да останат хора.
Дори и животните комуникират помежду си, не се разминават като борчета в бърлогата.
Защо не я дадете бабата в старчески дом- там ще има с кого да си говори, а на теб няма да ти пречи.
Заяждаш се. Че той и мъжа ми ме дразни понякога. Да го пращам ли и него в старчески дом? Wink

# 123
И аз си мислех,че не трябва да се прави нищо повече от нормален тоалет с пениса на малкия ми син.Но на 6 години трябваше да се намесим,по препоръка на уролог,който на 25 години е опериран  "защото майка ми не се е погрижила за това,като съм бил бебе" -така каза той.Сексуални проблеми е имал.

# 124
Да, защото преди 25 години се е смятало за нужно, както соковете на 40 дни. Сега отпадат тези неща, но още има стара практика.
Да не спамя повече, но пак ви казвам, че това в Европа не се прави.

# 125
  • София

А ти си верно на всяка манджа мерудия. Искаш не искаш, ти си даваш съветите, нямаш ли си някаква работа да си я свършиш.
Теб пък, къде те сърби, че зор даваш да те почеша? Mr. Green
Зои, допълвам, та няма как да го скрия- в наши дни на познати, дошли си от чужбина с такава препоръка- да не се пипа като бебе, се наложи операция на момчето- вече тийн, с проблемна ерекция и други " екстри".

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 19:40 от absurt

# 126
Може би,модерно и съвременно гледаните момчета, все още са малки,за статистика

# 127

А ти си верно на всяка манджа мерудия. Искаш не искаш, ти си даваш съветите, нямаш ли си някаква работа да си я свършиш.
Теб пък, къде те сърби, че зор даваш да те почеша? Mr. Green

То така като те чета май на тебе ти трябва някой да те почеше.

# 128
Мама, кое да му е модерното на нещо, което не се е правило и не се прави?!
Могат и свекървите тук да се изкажат Simple Smile

# 129
  • при късмета
Нашата педиатърка има години специализации в Германия. По така наречения немски метод гледа децата. Само и единствено нея слушам откак се е родило детето. Познавам и значителен брой деца, които са при нея от раждането си, а вече са 10-12 годишни. Та по неин съвет започнахме забелването още на месец. Каза, че целия процес трае около година и повече.
Сестра ми е в Германия, второ момче гледа там, по същия начин е.
Така, че Зои не обобщавай за цяла Европа, при положение че в Германия доста добре се справят с педиатрията.

# 130
Двама сина ,не съм пипала ,не казва никой  за проблеми. Не  е моя работа на техните деца как ще процедират.
Това е мнение  на свекърва.

# 131
Да потвърдя само за забелването и за Германия. Вярно е, поне нашата педиатърка тук на всеки годишен преглед гледа дали е забелен пениса. Синът ми сега ще стане на 6. При нас поне проблеми няма.

# 132
Така е- различни са, но е добре да останат хора.
Дори и животните комуникират помежду си, не се разминават като борчета в бърлогата.
Защо не я дадете бабата в старчески дом- там ще има с кого да си говори, а на теб няма да ти пречи.
Simple Smile
Не съм искала съвети по повода. Нито смятам да отговарям на  поста ти.
Споделих мое мнение и преживявания по темата. Толкова.

Кратко, ясно и директно. Шапка ти свалям за реакцията.
Преписвам си репликите, за да отговарям на моята  С. Накрая може и да постигнем баланс.

# 133
  • до едно тепе
Майка ми беше втрещена като и казах какво ТРЯБВА да правим на сина ми. Брат имам. На баща ми веднъж му обясних,че искат на хирург да ни пращат и каза абе не се занимавайте с глупости, малко е детето още. Преди 40 години никой не ги е карал да забелват както сега. Нашата педиатърка обясни, наблюдаваше всеки месец какво сме свършили, заканваше се 2-3 пъти,че ще ни прати на хирург, но в крайна сметка когато си му дойде времето мъжа ми си го отлепи полека лека. След 2 год възраст и постепенно. И именно топчетата смегма помагаха значително процеса. Никога не му се е възпалявала пишката на малкия.  Всяка вечер мием. Познавам 2 деца отлепяни като бебета хирургично, които после се налагаше пак да го правят. И едното беше на 8г като срасна пак ooooh!

# 134
  • София
Кратко, ясно и директно. Шапка ти свалям за реакцията.
Преписвам си репликите, за да отговарям на моята  С. Накрая може и да постигнем баланс.
Преписвай, само не забравяй да попиташ в чие жилище се разиграва така харесваната от теб, сценка! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт