С какво ви дразнят свекървите?- 63

• 67 380
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
F_f, жена ти не е ссф, но ти  Grinning
Не , честно харесах те в началото, но сега се заяждаш. Не, че моето мнение значи нещо за теб де
Заяждам се само с  тези които не казват нищо градивно а само спамят и търсят под вола теле ,не го приемай лично. Явно някой хора си мислят че всички трябва да бъдем нещастни като тях.
Поклон пред всички нормално мислещи дами в тоя форум...и спокойно най-много и утре да ви досаждам ,след това имам работа Wink

# 646
 До следващите   почивни дни   http://xn--b1aekbb1acci5f.com/ 
Като мине сватбата да пише жена ти тук , че то темата е  С какво ви дразнят свекървите , а не Да се похваля как всичко при мен върви по мед и масло .
  Та кой спами точно не знам  hahaha

# 647
До следващите   почивни дни   http://xn--b1aekbb1acci5f.com/  
Като мине сватбата да пише жена ти тук , че то темата е  С какво ви дразнят свекървите , а не Да се похваля как всичко при мен върви по мед и масло .
  Та кой спами точно не знам  hahaha
Аз дадох пример че мъжа в фактора който определя отношенията между супругата си и майка си.Не откривам топлата вода ,и други са го казвали ,аз просто съм май единствения мъж който го прави,другите в този форум бяха дами. Надявах се просто да го потвърдя ,а то излезе че се хваля. Такива като тебе веднага преекспонираха позицията ми и стана миш-маш. Ама нормално ,сайта се казва бгмама,не съм очаквал да се държите като мъже.

# 648
 В този форум обикновено пишат жени ,  за свекървите си или свекърви може би да се защитят  Joy
Мъж , на който сватбата предстои  и да разисква колко всичко му е идеално . Няма лошо . Но темата е друга .
  Свекърви - дразнене - ти като какъв се вписваш в ситуацията  newsm78

В такава тема няма работа мъж ,  щото той няма как да има свекърва , която го дразни   hahaha
 Та с какво те дразни свекърва ти точно - за да си по темата  Joy

# 649
В този форум обикновено пишат жени ,  за свекървите си или свекърви може би да се защитят  Joy
Мъж , на който сватбата предстои  и да разисква колко всичко му е идеално . Няма лошо . Но темата е друга .
  Свекърви - дразнене - ти като какъв се вписваш в ситуацията  newsm78

В такава тема няма работа мъж ,  щото той няма как да има свекърва , която го дразни   hahaha
 Та с какво те дразни свекърва ти точно - за да си по темата  Joy
Опредлено можеш да изкараш човек от кожата му с простотията си ,признавам те. Като си тъп обикновено е завинаги ,дерзай.Аз вече 10 пъти обясних защо писах по темата . Пий си хапчетата и лягай че стана късно. Wink

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 00:59 от f_f

# 650
  • София
А не е и "заврян зет" .
Много идеален си за тук Peace
И съм съгласна от една страна, че мъжът определено е фактор между жена си и майка си.

Последна редакция: вт, 24 май 2016, 01:03 от Wind .

# 651
  f_f  
Цитат
искараш
се пише със З  иЗкараш  https://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%88  Wink

# 652
f_f  
Цитат
искараш
се пише със З  иЗкараш  https://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%B8%D0%B7%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%88  Wink
Аз един ден ден може и да се науча да пиша ,ама ти ще си останеш същата незадоволена от живота си жена още дълго време  Wink

# 653
  • София
[quote author=f_f link=topic=921452.msg33153923#msg33153923
Нямаме брак още ,сватбата е след 3 месеца ,тогава ще ми стане законна жена и всичко мое ще бъде и нейно .След години въпросния апартамен -също Wink
[/quote]

И сега аз като една типична ССФ, които все търсим под вола теле и сме много дребнави да попитам, ако не е твърде лично : кой плаща предстоящата сватба?

# 654
f_f  
Цитат
искараш

Ох, то само това да беше, кривогледа станах  Simple Smile
Не ми е интересно вече. Мъж в женски форум и то в тема за свекърви, в 12 вечерта?! Жена му сигурно е в Мобиле. бг Simple Smile
Някой се базика с нас. А и знае що е ССФ. Честно, аз точно не знам как е съкращението Simple Smile

# 655
И аз не знам какво е съкращението и ми е все едно какво е. Имам гости ,внуците са за пръв път тук.Сега чакам да станат , и  ви чета. Навреме се усетих е  от една страна  преди снаха да брои парите ,дадени за  нашето наследствено жилище.От друга ,докато  още мога да се разправям  с майстори  и  устройвам   нещата.И като идват сега с деца  е удобно  и  съвременно и им харесва.
И са смешни 7 бона за цялостен ремонт. До  никъде са на едни  голям апартамент или къща.Където  и мебелите не са ок  ,остарели са. И ако не бяха тези кризи  да сме ремонтирали  изцяло  и  къщата,от покрива до долу. Но  дърпат назад. Та  се отлага ,но ще стане някой ден ,мислят да си запазят дома .
И парите са изкарват,но ако има мъж в къщата, и снахата  ще е доволна да я  чака гозбата като се прибере ,да хапне и се оттегли  по нейните  хобита и задачи.Свекървите на хапят ,поне не всичките.И едно временно  мирно съжителство е от помощ и за децата,лесно е да има на кого да ги оставиш  по едно време,когато си в нужда. И там да е годно  за тяхното присъствие.

# 656
[quote author=f_f link=topic=921452.msg33153923#msg33153923
Нямаме брак още ,сватбата е след 3 месеца ,тогава ще ми стане законна жена и всичко мое ще бъде и нейно .След години въпросния апартамен -също Wink

И сега аз като една типична ССФ, които все търсим под вола теле и сме много дребнави да попитам, ако не е твърде лично : кой плаща предстоящата сватба?
[/quote]
Моето семейство я плаща , други въпроси имаш ли?
Зойке личи ти от 20 км умствения багаж ,споко Wink За толкова време във форума да не научиш подобно съкращение ...
Бъзикам ви да ,аз съм една дърта свекърва на 55 и съм с тайна мисия във форума . Laughing

# 657
Сигурно много от мъжете  на пишещите тук смятат, че всичко е идеално между съпругата  и свекърва й.

# 658
  • Countryside
Ооо,свекърва на 55г, младост още, ще помагаш за внуците.
Много мъже, които си познават жените и майките разбират дали и какъв конфликт има.  И реагират според ситуацията. Но, да има и мунчовци, те обикновено хич не са в час или не искат да са.

# 659
Сигурно много от мъжете  на пишещите тук смятат, че всичко е идеално между съпругата  и свекърва й.
Съмнявам се че им спестяват нещо . Я виж как ме захапаха мен , а даже не ме познават . Представяш ли си какво им е на мъжете им ?

Общи условия

Активация на акаунт