Отговори
# 105
Бутнах го с пръст, за да му определя консистенцията. Беше едно такова лигаво... На мирис не мога да го определя. Дано си права Dream come true . Много ме е страх вече от тези инфекции, не ми се иска пак да минавам през всичко това  Hug Повече няма да се включвам, сама се филмирам. Ще ви пиша след седмица щом излезе  хистологията! Прегръдки за всички силни дами тук!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 106
Обади се на лекаря за всеки случай, най добре  Peace

# 107
Нали написах по-горе, че и болките и течението са нормални? newsm78

# 108
  • София
Вярвай! тази "тапа" за която говориш, май е същият медицински тампон, който ми бяха поставили и на мен, който да спре кръвотечението след операцията ако има такова. И при мен беше извхърлен след 4-5 дни на голяма желирана буца. Това е съвсем нормално, явно не е имало какво да абсорбира и организма го изхвърля на малки или по-големи парчета. След това вече може да има и някакво кръвотечение, тъй като няма какво да го попива. За теченията - няма нищо странно през първия месец има всякакви.

За болките до колкото знам също е нормално, моя доктор ме предупреди, че може да ги има. До колкото си спомням подобни на цикъл. Не се шашкай излишно.  Hug bouquet

# 109
Дааааааа и моето беше като желирана буца едно лигаво. Иначе тази сутрин ходих да пишкам и като се избърсах имаше пак жълто обилно течение на хартията, но не като вчера желирани, та пак се сдухах, сега нзм това инфекция ли е, при положение, че пия Далацин Ц или е нормално чистене на раната. Иначе днес ми е 6 ден след процедурата. Все още кървене не съм имала. Оффф нямат край тия дамски грижи bouquet bouquet Hug

# 110
Здравейте момичета! Правих си профилактичен преглед в Щерев с ваучер от офертомат (включва УЗИ, онкоцитонамазка,  колпоскоп и ДНК тест за HPV). Днес д-р Димитров ми се обади и ми съобщи , че резултата от онкоцитонамазката е група 2 В, с наличие на  HPV, и тъй като ДНК теста  за HPV  е положителен (означавало , че се касае за високо рисково HPV) трябва да се следя (онкоцитонамазка+колпоскоп) на 6 мес. Да се тревожа ли?  Какво значи високо рисково HPV и освен следене друго мога ли да направя? Това  HPV започна да фигурира в резултата на онкоцитонамазката след като родих 2014г, (група 3А), три месеца по късно група 2 В,  през 2015г.  група 2С. Благодаря за мнението ви!

# 111
  • София
Не се притеснявай. Гледай си имунитета и се следи редовно.

# 112
Вярвай. На мен тази тапа ми я махнаха още на другия ден, но явно различните болници имат различни методи. Мен ме предупредиха ако има кървене само да не е по силно от цикъла. Не че като прокървих не се шашнах, защото мислех че ще е розово или подобно а така то си беше кръв но съвсем малко и сега е много бледо розово. Аз си чакам резултатите от хистологията след конизацията, момичета стискайте ми палци. Моля ви.  Praynig .на всички само здраве здраве здраве

# 113
Bubence38, моята конизация с Лийп беше на 19 май вечерта. Така, че горе - долу по едно и също време са ни ги правили. Сега чакам хистологията- доктора каза след 10 дена. Мисля на 30, в понеделник да се обадя. Аз още нямам кървене, а само жълто воднисто течение.  Hug

# 114
  • София
На мен най-сетне ми се появи някакво течение, около 2 седмици след криотерапията, то тези дни вече и цикъла си чакам. Вярвай! , и моето течение е жълтеникаво на цвят, но определено не е гнойно и е  без миризма. Не съм пила никакви лекарства след процедурата, но ни най-малко не се притеснявам, лекарят ме предупреди да очаквам всякакви странни течения във всякакви цветове, а аз дори за обратното се притеснявах - че дълго време нямах никакво течение.

# 115
И моето течение не е гнойно. Жълто е, без миризма, но си е обилно. Иначе днес ми е 8 ден след процедурата и още не съм прокървила.  Hug

# 116
Здравейте, от два дена кървя слабо, но ме притеснява тази болка ниско в корема, както и в самата шийка. Вече минаха 10 дена от лийпа, а като, че ли сега започват проблемите Sad

# 117
Мисля,че за кървенето е нормално, а за болките по запознатите, нали ти казах да не се притесняваш и че всичко е в нормата  Peace

# 118
Здравейте, момичета! Моята LEEP мина на 26, с малко закъснение, поради грешка на сестрата  Close. Абсолютно безбoлезнено, само дето се притеснявах. Сега чакам хистология. Докторката ме викна на 10 на лекар и се чудех не е ли рано, едва 2 седмици след манипулация.  newsm78 Сега пия антибиотик, някакво противомикробно и някакви глобули ще слагам, което ми казаха че било стандартна практика.При вас така ли беше?

# 119
Вярвай, стига се филмира, вредиш си така, нормално е да има болка, то зависи и колко е изрязано, и кървенето е нормално, сега нали тия дни ще излезе хистологията и ще се кротнеш, че всичко ти е шест. Hug

Общи условия

Активация на акаунт