Отговори
# 90
Между другото да не се шашнеш ако след няколко дни почне белезникаво течение с отвратителна миризма, нормално е Hug

# 91
  • София
Момичета, никоя от вас ли не е правила криотерапя? 10-ти ден все още нямам никакво течение, започвам да се притеснявам вече дали изобщо сме направили нещо, не искам да я повтарям и пак още месец пазене, ходи ми се и на море тази година. Принципно това с течението не би трябвало да е много по-различно отколкото след LEEP, с криотерапията се замразява слой от шийката, като мъртвата тъкан после би трябвало да изпада като започне да се образува нова здрава тъкан отдолу.

# 92
Всичко ще е наред, Boadicea пиши на ally_t най добре

# 93
Момичета имам нужда от вашето мнение. Преди един месец резултата от цитонамазката ми беше  III A с наличие на койлоцити. Доктора ме гледа на колпоскоп и каза, че не вижда нещо притеснително освен едно червено петънкце. Пусна ми повторна цитонамазка и HPV тест. Сега резултата от цитото ми е :
II B гр. Порцио- отделни клетки с  морфология на койлоцитибез атипизъм. Церв.канал-единични койлоцити без атипизъм,метапластични клетки с уголемени ядра. HPV теста ми е - HPV 66 положителен.
Моля ви кажете много ли е сериозно положението,че ще се побъркам  Hug

# 94
Клетките в цитонамазката са променени от койлоцитите тоест от ЧПВ, за ЧПВ 66 като положителен тип, разбрах че той е от типовете, със среден риск за развитие на рак на маточната шийка, тоест понеже не съм запозната при теб риска е среден, а това което чета от цитонамазката ти е наличие на ЧПВ  Hug

# 95
   И на контролния преглед - 1 мес. след LLETZ , както  и преди това лекарите ми казаха, че след 2-рия  месец от манипулацията мога да се върна към обичайния живот - т. е   секс и т.н
Имунната система трябва да се справи с деактивирането на вируса,  за да не прави поражения.
 Вируса не се лекува-той съществува в клетките-невроните доживот.
 Въздържанието от секс няма да спомогне  даективирането на вируса,   а силната имунна система - начин на хранене,  здравословен  живот , спортуване и т. н .   Преди манипулацията 4 мес. пих Изопринизин  и Кориолус.
В момента нищо не взимам - преди няклко дена започнах да спортувам-бяха ми казали,  че след 1 мес. вече мога.   На 3 мес. поне в началото редовни прегледи.....
и нормален живот - здравословен, но не и въздържание от секс  Simple Smile

# 96
Здравейте момичета, дойде ред и аз да пиша. Моля ви да ми кажете трябва ли да се притеснявам. На 18.05.2016 ми направиха конизация с електрическа примка. До днес имах само слабо течение без миризма, но днес прокървих, слабо е, цвета му е като при цикъл и имам лека болка също като при цикъл. Нормално ли е това, моля ви ако някой е минал през това да ми отговори. А цикъла ми трябва да дойде на 2.06. От провинцията съм а операцията си правих в София в Шейново. Чувствах се перфектно след това, но сега съм малко притеснена. Благодаря ви предварително.

# 97
Здравейте момичета, дойде ред и аз да пиша. Моля ви да ми кажете трябва ли да се притеснявам. На 18.05.2016 ми направиха конизация с електрическа примка. До днес имах само слабо течение без миризма, но днес прокървих, слабо е, цвета му е като при цикъл и имам лека болка също като при цикъл. Нормално ли е това, моля ви ако някой е минал през това да ми отговори. А цикъла ми трябва да дойде на 2.06. От провинцията съм а операцията си правих в София в Шейново. Чувствах се перфектно след това, но сега съм малко притеснена. Благодаря ви предварително.
На  мен след конизацията ми дойде  няколко дни по- рано, първите 36часа беше по- слабо кървене от обичайното; не е правило разминаване в цикъла, но явно от стреса се случва понякога  Peace

# 98
На  мен след конизацията ми дойде  няколко дни по- рано, първите 36часа беше по- слабо кървене от обичайното; не е правило разминаване в цикъла, но явно от стреса се случва понякога  Peace
След конизацията нямах никакво кървене, нормално ли е да го има по принцип, това ме притеснява. А мисля че да ми дойде 10 дни по рано е малко странно.

# 99
bubence38 и аз нямах никакво  течение  веднага след конизацията,  МЦ когато ми дойде - тогава имах някакво по-странно изтичане - явно на остатъците. И да -  и аз имах малко разминаване на датите на МЦ-но наистина стреса също може промени датите, и друг път ми се е случвало.

# 100
Стреса влияе върху всичко, човек никога не е застрахован, успех на всички  Peace

# 101
bubence38, абсолютно нормално е, седмица след конизацията да нямаш никакво течение, а после започва кървене, с което се изчиства горената тъкан. Това най-вероятно не е цикъл, единственото притеснително би било ако е по-силно от обичайния ти цикъл (при мен си беше като нормален). Вероятно после ще ти дойде и цикълът както си е му е редът. Не се тревожи Simple Smile bouquet

# 102
bubence38, абсолютно нормално е, седмица след конизацията да нямаш никакво течение, а после започва кървене, с което се изчиства горената тъкан. Това най-вероятно не е цикъл, единственото притеснително би било ако е по-силно от обичайния ти цикъл (при мен си беше като нормален). Вероятно после ще ти дойде и цикълът както си е му е редът. Не се тревожи Simple Smile bouquet
Много благодаря на всички за успокоението, наистина е много слабо, дори днес е само леко розово. Благодаря ви момичета. Пожелавам на всички само здраве, другото се постига.  Heart Eyes

# 103
 МОМИЧЕТА , съжалявам, че пак съм аз! Днес ми е 5-ти ден от LEETZ. Щом станах тази сутрин усетих как нещо плиокна в бикините ми, отидох бързо в тоалетната и видях едно жълто- зелено като желе. Sick Според вас дали това може да е тапата, която ви поставят, защото доктора ме беше предупредил да очаквам такова желе, но аз го чаках първата вечер или на другия ден, а то чак сега излезе. Страхувам се да не е някоя много силна инфекци. Уж пия Далацин Ц + Кандизол, но вече така съм се наплашила от бактерии, че нзм дали е нормално да ги имам тия неща. Тук чета, че повечето сте нямали никакви течения преди да започне кървенето... Не знам вече какво да правя, какво да мисля. Не мога да отида да ми вземат секрет в това положение, а и вече не искам сама да си самоназначавам АБ  Shocked chef

# 104
Ъх, за пръв път чувам за такава тапа, аз имах белезникаво и смрадливо течение, ама такова нещо не знам. Особено пък зелено...изчакай до утре и му звънни на док, едва ли е инфекция ако пиеш лекарства.

Общи условия

Активация на акаунт