Отговори
# 75
bonibon, аз нищо не бих правила 3 месеца и после отивам на ново цето. Според мен - не бързай  Peace Нито си се оставила без прегледи, нито нищо  Hug

# 76
  • София
Аз ще видя какъв е резултата от това цито и после ще мисля Hug

# 77
Вярвай! койлоцитите в цитонамазка, не са нещо хубаво, ти си млад организъм много лесно ще се изчистиш от тази гад  bouquet
Ще си нормална жена, знам го, много скоро  Hug

# 78
Хламидийната зараза в жената е силно свързвана с развитието на cervical dysplasia или ракови (или необичайни) клетки в маточната шийка.

Момичета как разбирате това изречение?  Случайно попаднах на тази статия в Biberonbg.

# 79
Хламидия, пейдж, хламидия , силно свързана е също с развитието на дисплазия и необичайни клетки, ами разбирам го като причинител също и не е изключено хламидията също да причинява посоченото  Rolling Eyes

# 80
Хламидията е полово- предавано заболяване, което причинява цервицит - възпаление на шийката на матката и от това възпаление при наличието на ЧВП се активира самия вирус и причинява дисплазията - видоизменените епителни клетки. При мен именно гонореята и трихомоните активираха вируса и днес ще се подлагам на Лиип за премахване на изменения участък. bouquet

# 81
Вярвай! не го мисли стискам палци  Peace

# 82
Варвай! не се притеснявай - манипулацията е с пълна упойка, преди 1 месец ми правиха ЛИИП.
Важна е хистологията.... след 10 дни излиза.
Момичета аз съвсем тотално се обърках. Наскоро говорих с лекар - според него моята хистология , която ви припомням беше "инвертен  кондилом без ангажиране на резекц.линии"   та според този лекар - не е добра т .е това  са  според него  предракови изменения.
Каза ми :   "хистологията не показва дисплазия,  но инвертния кондилом е друг вид предракови изменения и този инвертен кондилом отговоря на CIN 2 "  #2gunfire
Така ли  newsm78  при положение че,    в хистологията  не пише  да има   дисплазия степен  1,2,3  - наистина ли самия инвертен кондилом  е  също предраково изменение отговарящо на  CIN  2???  Embarassed

# 83
Моят LLETZ беше с местна упойка (инжектират ти я в шийката). Беше безболезнено, но сега усещам болки в тази област. Според вас нормално ли е? newsm78 #Crazy

# 84
Веднага след манипулацията е  напълно нормално при местна упойка,   но ако болката  е след време не мисля, че е нормално да  я има.

# 85
Преди 4 часа беше процедурата. Дано с времето отмине. Болката не е силна, но се усеща. Благодаря за отговора! Дано утре се включат и други момичета да споделят, че като видях какво изкараха от мен за хистологията ми призля...  Sick

# 86
  • София
Ехаа, Вярвай, ти си герой. И моята операция беше с пълна упойка и не мога да си представя как щях да се чувствам ако виждах всичко  #Crazy Да не говорим, че пулса ми беше толкова висок само като ме вкараха в операционната, че се наложи да ми говорят глупости известно време за да се поуспокоя  Laughing
При мен не е имало абсолютно никаква болка, но доктора ме предупреди, че може да има подобни болки на тези при цикъл, както и тежест и т.н

Иовита, не знам нищо за тези кондиломи. Но щом е CIN II и е изрязано, значи всичко би трябвало да е наред, нали?

# 87
Boadicea,  еми да - така пише, че е изрязано-но не мога да разбера как  хем няма дисплазия, хем този кондилом бил друг вид предраково изменение отговарящо на CIN 2.    Незнам вече къде направя консултация..... защото получих противоречиви лекарски мнения.... newsm78

# 88
Момичета, запазих час за LEEP за 21 май, да ми стискате палчета Praynig Малко съм се притеснила, но се надявам да мине всичко добре. Исках да помоля момичетата, които са минали през процедурата, ако може да ми опишат как е минало при тях - кървене, болки, за колко време са се възстановили? Много ще съм благодарна. И още един въпрос - моята биопсия е CIN 1-2, докторката не ми е споменала нищо за хистология, а доколкото разбирам трябва да се направи и това, нали така? newsm78

Малко късно се включвам, но пък преди 21ви май Simple Smile))
Процедурата е лесна, лягаш за 15мин, боцват ти една упойка, виждаш малко дим и пушек от горенето и миризма на пърленко, като усещаш съвсем леко, като при взимане на цитонамазка. После 15мин те чакат да видят дали имаш кървене и си тръгваш. После се усеща като менструална болка и тежест и след седмица като почнат да падат коричките от изгореното имаш течение - първо миризливо и воднисто, после кръв. И след първия цикъл си пушка Simple Smile Хистология правят винаги на отрязъка и си чакаш резултата.

Вярвай, и аз бях с местна упойка, нормално е да имаш една седмица болки и тежест, но нищо кой знае колко сериозно. Моята хистология показа Карцинома ин ситу тогава, но най-важното е не какво са извадили, а да е изрязано до здраво. Стискам палци!
Що се отнася до двете години пазене от секс - няма гаранция за това ЧПВ, излекувай се от сегашните си проблеми и не го мисли оттук нататък кой има ЧПВ и кой - не, просто си прави профилактиката редовно, подсилвай имунитета и...вярвай Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 11:13 от DreamComeTrue

# 89
Dreamcometrue bouquet Hug Hug Hug Не съм спряла да ВЯРВАМ, че всичко ще е наред! Нека всяка наша мечта се превърне в реалност!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт