Отговори
# 240
Boadicea лошо развитие при теб  Cry
Като причина за изменения само три месеца след конизацията си мисля, че може да е, че изрязаният участък не е бил на достатъчна дълбочина. При LEEP се изрязва засегнатия участък чрез обгаряне с ток. Краищата на конуса са изгорени. Вероятно са останали изменени клетки, които не са премахнати и поради обгорените краища не са видяни от патолога. Все пак изчакай цитонамазката.
В най-лошия случай ще се наложи реконизация. Съжалявам, че всичко това ти се случва.

# 241
Момичета, благодаря за подкрепата.

Lemy,neli_cute  Карагьозов ми направи колпоскоп, който е чист. Каза, че резултата от ЦИН 1 бил пълен с неточности (резултат от абразиото направено от д-р Ганчева), каза че е огледал и канала и всичко е чисто. HPV ми е отрицателно за всички видове. Каза, че конизацията не дава гаранция за нищо и че не прави конизация без показания.
Аз мисля че конизацията си е все пак намеса, така че явно ще ходя за трето мнение. Въпросът е при кой. 

Boadicea, дано всичко е наред.

kashmir успех, не се притеснявай толкова, всичко ще е наред. След като са ти правили вапоризация, значи че нямаш нищо сериозно.

# 242
 tiina, отиди на трето мнение, но според мен послушай Карагьозов.
Относно резултата от цитото - все пак ПАП 3А не е за пренебрегване - трябва да се установи на какво се дължи - вероятно възпаление някакво. Не ти ли е назначено лечение или допълнителни микробиологични изследвания?

# 243
  • София
Мерси за подкрепата! Утре ще разбера резултата.
Мон, три месеца след процедурата ми я взеха защото бях цин 2, така пишеше в онова листче дето ти го дават.  Crazy

# 244
  • София
Тина,а как е огледал канала?Доколкото съм запозната ,там не се вижда какво е положението с колпоскоп и за това се прави абразио. newsm78

# 245
Boadicea, Стискам палци всичко да е наред и сама да изчистиш вируса!!!  Hug

# 246
  • София
Благодаря ви момичета  Hug Отново сте ми голяма подкрепа! Днес вече съм се стегнала и планирам стратегии за борба с тази гадина  Laughing
Назад в темата коментирахме Силаут , който е за локално приложение ( за незапознатите информация тук - http://moeto-zdrave.com/silaut-silaut-pri-hpv-i-herpes-virusi.html )  Много ще се радвам ако има някое от момичетата на което беше изписан, да сподели дали е имало някакъв ефект?
Сега започвам отново да чета и проучвам американците до къде са стигнали в борбата с тази напаст. И дали пък не се е появил някакъв чудодеен лек. Като за начало мисля да поръчам от iHerb, хапчета с враговете от естествен произход - гъбите кориолус и няколко други съставки.

tiina за трето мнение мога да ти препоръчам моя лекар - Иван Димитров от Щерев. Той е доста добър специалист в тази област. От това което прочетох не мисля, че си за конизация, но по-добре да се консултираш ако ще те накара да се чувстваш по-спокойна.

# 247
На мен ми пристигна кориолуса и вече няколко дни го пия.  Peace
Пише, че помагал и за гъбички.

# 248
Здравейте,

Прочетох, че ако вирусът е приспан, то човек вече не може да зарази друг. И също, че веднъж инфектирана с даден щам, когато  вирусът вече е латентен няма как да се заразиш със същия щам от партньора си.  А пък наличие на HPV при мъжете много трудно се доказвало и затова не се изследват.

Относно моите патила, нямам взета микробиология.

bonibon Аз също се очудих, защото д-р Ганчева винаги ми е казвала, че там няма  видимост. И започнах да чета на тази тема, оказва се че това е така при жени над 45 год. или над 4 раждания. При тях зоната на трансформация се измествала навътре в канала и не се вижда с колпоскоп. Доста ми е объркващо всичко.  Единствено, което ме озадачи при д-р Ганчева беше, че на цитонамазка
2 група (преди тази 3а) и чист колпоскоп ми беше написала, че съм за абразио. Което си е странно.  И всъщност една от причините да отида за второ мнение. Прочетох, че и на теб първоначално ти е предложила реконизация,  дано и не се наложи и всичко да е ок.

# 249
kiticat, ти още ли имаш сърбеж от гъбичките или вече излизат само на изследванията?  Confused Според мен трябва да си пуснеш изследвания за трихомони и други гадове, щом толкова време не минават  Hug Hug Hug

# 250
kiticat, ти още ли имаш сърбеж от гъбичките или вече излизат само на изследванията?  Confused Според мен трябва да си пуснеш изследвания за трихомони и други гадове, щом толкова време не минават  Hug Hug Hug
Уж съм по-добре, но от време на време пак усещам нещо.
Аз съм си пускала и не правя секс, но пак ще си пускам на следващия преглед.  Tired За трихомони са ме изследвали 4 пъти някъде... но не знам по какъв метод, видях че в Цибалаб има ДНК тест за тях и е най-достоверен май.

# 251
Това са ми резултатите от последната микробиология:
Изсл. за патогенни микроорг. (аеробни)влагалище Не се изолират
Изолира се в сигнификантно количество Candida glabrata.
Чувствителна е на всички антимикотици според изследването.
Та тази глабрата постоянно я имам, нищо друго не се е откривало досега - правила съм хламидия, гонорея, мико и уриаплазми само веднъж, за трихомоните четири пъти и микробиологии десетки, които показват гъбичките. Имала съм бактерии коки, но от лечение с антибиотик, измряха.
И от предишна от май месец микроскопско изследване: Силно намалено количество лактобацили,епителни клетки,дрожди...

Последна редакция: пт, 10 юни 2016, 13:09 от kiticat

# 252
А сега прилагаш ли нещо локално за възстановяване на флората??  bouquet

# 253
А сега прилагаш ли нещо локално за възстановяване на флората??  bouquet
Имам да слагам още 3 дни Макмирор и по предписание на доктора после трябва 14 дни да слагам Гинофилус и да пия пробиотик през устата и кориолус. След това да отида на контролен преглед.

# 254
tiina, аз преди съм си мислела да ходя при Славчев  newsm78
Виж и кой още ще ти препоръчат момичетата, избери си някой.

Общи условия

Активация на акаунт