Отговори
# 270
  • Pomorie
Точно така, без стрес. Аз спортувам,  храня се и живея здравословно,  но пак ме удари като изживях срес.

# 271
По мое мнение всички, които сме с тези проблеми трябва да посетим имунолог.
Не съм съгласна. По тази логика половината население трябва да се нареди пред имунологичните кабинети.
Един спокоен живот, доколкото е възможно в наши дни, прилично хранене и физическа активност, действат по-добре в сравнение с лекарствата.
Точно като бях в тежък период от живота си, при мен се получиха тези проблеми с цитонамазки и ранички.

# 272
Вярвай пиши ми Лс, ще ти разкажа  нещо подобно на твоите патила  Peace
Здравата имунна система, и не четенето на материали в интернет водят до спокоен и здрав човек, не е необходимо да посетим всички светила в България,нужно ти е да се успокоиш , Конова е тежката артилерия определено като специалист.Ти си младо и наплашено момиче.  Hug Hug
Много често такива болки, който описваш са всъщност няма нищо - и са повече на психична основа и си мислиш,че имаш какво ли не  Peace
Необходима ти е здрава храна, здрав разум , и нерви, след ЛЛетц най добре се засилва имунната система с подходящи методи, и се спазва всичко което лекаря каже. Вируса заспива, при силен имунитет. Peace
Доста съм рязка с това мнение, но повярвай ми така е всичко, което написах без да се сърдиш, че говоря така.  Hug Hug

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 10:53 от Анонимен

# 273
Dados, при мен проблема е, че имам влагалищен оток от 2 години и половина, който не се повлиява от нищо..... Освен него си имам постоянни течения, сега ме мъчи зверски сърбеж, каквото и да пия или слагам няма промяна в положението ми........ освен на лапароскопия, трябва да отида и на имунолог, защото никой гинеколог не може вече да ми даде обяснение или по - точно казано диагноза на отока ми........... При мен проблема не е само психически, видимо има проблем и явно някъде в организма ми има нещо, което не работи правилно..... Не мога да стоя и да чакам с кръстени ръце проклетия вирус да избие пак, а с тия симптоми просто не виждам изход......... Никой не се заема да ме лекува, затова съм се заела сама с лечението си, въпреки, че нямам медицинско образование. Вярвам, че ще се оправя един ден, просто не трябва да се предавам!  Hug

# 274
Вярвай! аз съм с теб и ника ти го показва, всички сме силни с борбата с тая гадина, и ако съм те засегнала нещо казвай веднага  Peace
Знай че съм с теб и останалите момичета  Hug

# 275
..... Освен него си имам постоянни течения, сега ме мъчи зверски сърбеж, каквото и да пия или слагам няма промяна в положението ми........
Какво пиеш и слагаш? Да не би да са гъбички? За тяхното изследване съм най-доволна от Цибалаб, защото там правят антимикограма и определят вида.

Здравата имунна система, и не четенето на материали в интернет водят до спокоен и здрав човек.

Така е, много е вярно.
Но аз също страдам от това да чета и си падам хипохондричка и въпреки това не мога да спра. Sad Ужасно е.

# 276
Аз също предположих ,че е инфекция, понеже знам,че тя е изпила бая антибиотик, но с въздържам повече да пиша каквото и да било, не искам да коментираме даден потребител в тема за взаимопомощ  Rolling Eyes
Малко материали
http://www.puls.bg/health/sex/news_15683.html
http://medpedia.framar.bg/%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE%D … D0%B0%D0%BD%D0%B5

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 11:42 от Анонимен

# 277
  • Pomorie
Вярвай,  пробвала ли си да изключиш някои храни от менюто си. Млечните продукти имат способността да създават проблеми по червата и лигавицата.

Последна редакция: сб, 11 юни 2016, 13:51 от neli_cute

# 278
neli_cute,
на контролен преглед при Томов след конизацията според мен ще трябва да отидеш-все пак той те е оперирал и трябва да проследи как зараства.
Аз ходих на  1 мес. от LLETZ  също в Плевен  /и аз пътувах 400 км/ ,   сега съм запазила час за д-р  Ганчева в София - понеже видях добри отзиви  и понеже  освен онколог-гинеколог е и  хомеопат.
Гинеколозите не ми предписаха никакви имуностимуланти - казаха , че всички лекарства за имунитет са със спорна ефективност.
Сама  си предписах Кориолус и Изопринизин  -след като изчетох доста материали. Но ги пих 3 мес.
И другото ,  което напрвих още  декември 2015  след като се установи HPV  вируса  - посетих класически хомеопат в София - Александър Папанчев.  Но неговите капки бяха само за 1 месец.
Можеш ли да ми кажеш  ти  6 мес. какво  точно  взимаш като билки и лекарства? 

# 279
  • Бургас
Сама  си предписах Кориолус и Изопринизин  -след като изчетох доста материали. Но ги пих 3 мес.
Aма едновременно ли? Не е правилно ако така си постъпила.

# 280
Neli cute, пробвала съм да се лишавам от различни неща, но няма промяна. Иначе утре съм решила да отида да ми вземат влагалищен секрет да видят какво е. Днес ми е 25 ден от Лийпа, от може би седмица нямам вече кръв, но имам едно жълто сърбящо, парещо течение Cry

# 281
  • Pomorie
Йовита пия бронховаксом,  енгистол,  трумел, вигантол,  но са схема,  т. Е индивидуално за мен. Не е добре да пиеш така сама лекарства според мен.
Вярвай,  разбирам те,  много е неприятно да си в това положение постоянно,  явно не могат да намерят проблема. Дано се установи нещо с микробиологията.

# 282
  • Buffyworld
 Hug Момичета ,

Скоро не съм писала. Но да се похваля - след лечението, от Трета " А " група, сега съм с цитонамазка Втора " А " група . Но трябва да отида на и на  колпоскоп за евентуално горене. Някой знае ли добър доктор, който гледа на Колпоскоп ? За Пловдив ? Моят гинеколог е добър, но той не гледа на колпоскоп. Ще съм много благодарна , ако ме ориентирате. Трябва да ходя другата седмица, защото горене се прави веднага след цикъл.  

# 283
Вярвай!, какво стана с хистологията?

# 284
Вярвай!, какво стана с хистологията?
Дрийм, правилно ли виждам лентичката или нещо бъркам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт