Отговори
# 675
  • БУРГАС
Днес за пореден път ще посетя гинеколога ми и ще попитам и за това. bouquet

# 676
  • Pomorie
Момичета здраввйте  Hug,  как сте?  Аз изпуквам от жега тук в Бургас.
Моята шийка вече е добре,  нямам кървене при полов акт,  което ме успокои. Желая ви спокойни,  слънчеви, летни дни!   bouquet bouquet bouquet

# 677
neli_cute , добри новини при теб! Дано са все такива bouquet
Моята конизация беше на 11 юли при Дянкова в онкологията и още няма резултати. #Cussing outЗвъня през ден. Това чакане е жестоко #2gunfire
Заминаваме на море на 15 август и се чудя дали да влизам морето newsm78, ще е минал 1 месец само от операцията. В басейн не обичам и без това. Не знам дали ще има резултат до тогава и дали ще отида на контролен преглед.
Хубави новини за всички и весела почивка!

# 678
lu4a консултирай се с Дянкова, най добре, аз пак да попитам как да разбирам, че след края на МЦ 20-07 имам сиво странно за мен воднисто течение, понякога малко ми зацапва бельото но засега не е кремообрзано нито пък белтък, абе сиво в повечето случай , не мога да отида на АГ

# 679
  • Стара Загора
Здравей,аз имах сивкаво течение преди 2 години. Пуснаха ми микробиология, излезе бактериална вагиноза. Когато можеш иди на док. Успех.
lu4a консултирай се с Дянкова, най добре, аз пак да попитам как да разбирам, че след края на МЦ 20-07 имам сиво странно за мен воднисто течение, понякога малко ми зацапва бельото но засега не е кремообрзано нито пък белтък, абе сиво в повечето случай , не мога да отида на АГ

# 680
Момичета, събрах смелост и в понеделник съм на гинеколог за колпо + цито + преглед как е зарастнало всичко след раждането. Възможно ли е да съм първа група или това е прекално оптимистично за след раждане, мисълта ми е трябва ли да се шашкам ако съм втора този път? Страх ме е понеже голяма пауза от прегледи направих, година и нещо от последното колпо заради бременността и раждането...

Да ми стискате палци  bouquet

# 681
Стискаме  Hug

# 682
И аз стискам  bouquet

# 683
  • Pomorie
neli_cute , добри новини при теб! Дано са все такива bouquet
Моята конизация беше на 11 юли при Дянкова в онкологията и още няма резултати. #Cussing outЗвъня през ден. Това чакане е жестоко #2gunfire
Заминаваме на море на 15 август и се чудя дали да влизам морето newsm78, ще е минал 1 месец само от операцията. В басейн не обичам и без това. Не знам дали ще има резултат до тогава и дали ще отида на контролен преглед.
Хубави новини за всички и весела почивка!
Лича,  не знам какъв вид ти е конизацията,  но моята е скалпелна с шевове и трябваше два месеца за да зарастне раната.  През това време не съм сд къпала и без секс.  Точно накрая на второя мезец ми падна последното конче.  Не бих ри препоръчала да влизаш в морето,  аз само се мокрех с ръце цялата,  но нашето море е доста мръсничко и пълно с бктерии от които раните не се нуцсаят.   Laughing. Safety first!

# 684
Преди 2 години от Созопол си доставих с мен самата Кандида Албиканс, а всички ми казват че няма как да хвана това от море, било солено и изчиствало всичко  newsm78
Съвет и от мен - не ес тръшкай и филмирай, а се успокой, и не рискувай със здравето си ако нямаш лекарско разрешение и не се доверявай на морето , знам че да отидеш на море не е само плаж, слънце, разходки, ами си е тръпка да се изкъпеш, но не рискувай , струва ми се че нищо няма да ти стане плюс че ми се вижда и опасно , сигурна съм че резултата ще е перфектен но все пак не рискувай  bouquet

# 685
DreamComeTrue, Hug Hug

Чух се с Дянкова за резултата- каза: няма нищо онкологично, но може да се наложи повторна конизация, защото дисплазията е доста навътре в канала. newsm78 newsm78 На преглед съм в понеделник. Ще разбера подробности. Макар, че това ме успокои доста- няма нищо онкологично.  Казах и че ще ходим на море, тя каза: няма никакъв проблем, приятна почивка. Ще питам за морето. Не че без водата нама да си изкарам супер, но за сведение. Това е за сега от мен. Стискайте палци в понеделник следобед и на мен!

# 686
Мацки, като жена прекарала 4-5 пълни лета по нашето черноморие, мога да кажа, че никога не ме е хванала инфекция досега. Но не бих се потопила в морето след прясна интервенция. Струва ми се рисковано и бих играла на сигурно.

Аз да Ви кажа , че приключих с Геника !
Толкава пари съм наляла в тази лаборатория последните 3 години , че определено могат да ми дадат сертификат за техен спонсор Joy Joy
Последните 3 години имам HPV 35 и съм изпила толкова имуностимулантии (включително и гаджето) ....,Направо се вманиачихме с него  в това да премахнем тоя вирус , постоянни прегледи, цитонамазки на няма и 6 месеца.......
Бях писала , че наскоро като пуснах пак генотипирането и ми излезе , че освен 35-ти  имам и 16-ти  ! #Crazy #Crazy
Цитонамазката добра, на колпоскоп всичко  е ОК  и се започнаха съмненията ми !
Изпратих до София в Цибалаб отново материал за изследване и ето резултатите готови
hPV 35 си е там, но при тях HPV 16 не излиза !

Ами вярвам им  Laughing Laughing Laughing Sunglasses Sunglasses

И аз съм им спонсор  Laughing давай да искаме отстъпки

Иначе моето лично мнение е противоположно на твоето: предпочитам Геника пред Цибалаб определено.

35 е високорисков. При тебе се тества тъкан, ткаа че докато има видоизменени клетки, ще ти е все положителен независимо от имуностимулацията. При високорискови имуностимулацията задържа развитието. Само при нискорисковите имуностимулацията може да доведе до ремисия и оздравяаване без интервенции.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 12:15 от bubanka

# 687
  • Pomorie
Аз съм родена тук,  но съм хващала бактерио и кандида. Как няма,  то постоянно се уринира в него.... Самопочиства се ама то много народ  Grinning,  ало видите плажа ще се изплашите.  Тук в Поморие е ужас. Лича радвам се за резултата.  Тази лекарка не ти ли е направила абразио на канала и матката?

# 688
  • БУРГАС
Захванах се да прочета предните теми и ми се струва, че и при мен нещата отиват към конизация. Понеже съм от Бургас не съм наясно към кой лекар да се насоча за конизация с ел. примка. Съжалявам, че най-вероятно се повтарям, но вече толкова се обърках  #Crazy  Ако няма ЧПВ от какво се получава тогава тази дискариоза/ дисплазия.

# 689
  • Pomorie
В Дева Мария идва Хубчев и прави опера ции.  Може да му се довериш,  той е добър лекар. За друг в Бургас не се сещам аз. Дисплазията може да се появи от много неща,  не само от ЧПВ. 

Общи условия

Активация на акаунт