Предложете име с първа буква Д

• 3 916
  • 43
  •   1
Отговори
# 30
Няма да знаем пола на бебето,докато не се роди
Защо  newsm78 По ваше желание или друга причина?

По темата - харесвам Диляна, Деница и Диана, а за момче Денис, Дориан и Даниел.

# 31
Можете да помогаете и с някое английском име ,тъй като живея в Англия и хем да е по лесно и за детето и за хората.Благодаря за любезното съдействие на всички!

Момичето иска английски имена.

Джеймс става ли  newsm78?

А Долорес?

# 32
  • Варна
За момче-Доминик,Даниел
За момиче-Даяна или Даян

# 33
Денерис  Grinning

# 34
Първото ми детенце е вече мъж на 16 г.Сеа съм на 38 и просто искаме живо,здраво бебе ,а пола не е важен.Оставихме това да ни е изненада,а не водеща тема за бебето.Благодаря момичета.!Ако не можем да намерим съчетание със Д и С тогава ще е само с Д,какво да  се прави.Живи и здрави да сме само. Hug

# 35
  • ту тук, ту там
Познавам един ДиОнис. Не знам как би звучало в англоезична среда.

# 36
# 37
От мен Деспина,Даяна,Доника,Дара,а за момче Дан,Даниел,Дилан или Дейвид Simple Smile

# 38
# 39
Дарий-Дария,Данаил-Даниела,Денис,Доротея,Димана,Дарио/Дарин

# 40
Даниел !!! Simple Smile

# 41
Здравейте момичета!Ние вече не очакваме бебчето,което иначе чакахме с голямо нетърпение.Изгубихме го в третия месец.Започна с кървене,после болки и така до спешното и последвал аборт.Тъжно преживяване за всяка жена тръпнеща в очакване да стане отново майка.Ще изчакаме 2-3 месеца и отново ще опитаме,нямя отказване.!
Исках само да споделя доброто впечатление което ми прави загрижеността и вниманието към мен от страна на лекари и специалисти по времето и след помятането на бебчо.Надявам се да се срещна с тях отново,но при други обстоятелства.
Успех на всички бъдещи мами и дано никога не ви спохожда моята участ.
Бъдете щастливи и позитивни!  Hug

# 42
Съжалявам,Вилиана. След време,ще имате най-здравото и хубаво бебе,сигурна съм! Hug

# 43
Много съжалявам Вилиана. И аз преминах през това и знам какво е 🙁затова пък сега си имаме едно слънчице 😊Господ си знае работата ,горе главата и всичко ще се нареди

Общи условия

Активация на акаунт