"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 22

• 60 554
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Laughing  Hug - пъпка?!
Преди да ми дойде ми излизат пъпки, като бях бременна ми излязоха пак... Ако е мн топло и се намажа с крем пак ми излиза някоя пъпка, а като се пипна с мръсна ръка пак Simple Smile

Ако имаш 2-3 дни до цикъл, можеш да пробваш с един тест Престо или с кръвен тест за най-сигурно - това ще е вече по-надежден метод да определиш бременна ли си или не Wink

късмет и дано има с какво да сепохвалиш  bouquet
24 ден ми е днес, цикъла ми е 30 раничко ми се вижда за тест  Thinking не искам да се разочаровам  Sad все пак имам надежда правих тестове за овулация този месец, действахме по план  Laughing ноо всичко е Божа работа Praynig май ще трябва да почакам още малко пък дано ми закъснее

# 76
  • София
почакай още 4 дни за уринарен тест, а за кръвен може да отидеш след 2-3дни на изследване. Ти беше писала няколко дни, под няколко аз лично разбирам 3, а то били 6. Рано е да.

# 77
почакай още 4 дни за уринарен тест, а за кръвен може да отидеш след 2-3дни на изследване. Ти беше писала няколко дни, под няколко аз лично разбирам 3, а то били 6. Рано е да.
    Simple Smile ами ще чакам,така или иначе нямам избор  #Crazy стискайте палци бебчето да е станало  Hug

# 78
Здравейте момичета. Имам си едно детенце вече, борим се за второ. Пожелавам на всички ни положителни тестове скоро! Писах преди време, имах закъснение с 18 дни. Оказа се киста 4х4, пукна се без медикаменти, после почнах ОК уж за 3 месеца, но пих само 1.
Та, аз да си кажа. След като миналия месец бях на противозачатъчни и кистата я няма, с гинеколожката ми решихме да спирам с ОК и да следим фоликули. Ходих на 9-ти май на фоликулометрия, беше ми 15-ти ден от цикъла и имах фоликул 22,5мм. Същата вечер имах болки, средно силни и оттогава все си ме дърпа. Предполагам се е пуканал тогава. Сега пак си усещам дърпане и в двата яйчника доста по-леко, но ми напомня за себе си. От няколко дни и кръста ми е по-схванат. Секс сме правили на 8-ми май и на 10-ти около О. Мъжът ми ходи на спермограма и единственото нещо, което беше "проблем" е подвижността, стойностите му бяха 42% при средни по-високи или равни на 50%. Решихме, че по-нарядко ще правим, но да е по-качествена спермата. Преди сека на 8-ми не се е пипал около 5 дни, и сииииилно се надявам нещо да е дочакало спукването на фоликула. Ходих на преглед пак в петък, на 13-ти, няма фоликул, има жълто тяло и лигавицата е супер, като след Ову. Чакам края на месеца за по-сигурно, просто нямам идея кога трябва да ми е закъснението, след приема на ОК. Знам, че мога да правя тестове след 11-ти ден на предполагаемата овулация, ма мисля да изчакам, Дай Боже да не ми дойде до тогава.

# 79
  • София
Броиш 14 дни от спукването на фоликула и цикъл трябва да дойде. Т.е. ако броим от 10-ти май, то на 24-ти чакай или не чакай цикъл. Така може да видиш и дали ще ти закъснее.

Цикъла идва стандартно между 12 и 16дни след О, но най-често 13-14дни.

# 80
Мерси, Брайда!
Чакам средно 24-ти. Ще ви държа в течение!

# 81
  • София
Да, около 24-ти трябва да ти дойде или да не ти дойде, + - 1-2дни, в зависимост кога точно се е спукал Ф и колко прогестерон излъчва жълтото ти тяло.
Дано имаш с какво да се похвалиш.

Иначе за проблема с подвижността в спермограмата, може да посетите Андролог, който да насочи мъжа ви за неща, които да прави за подобрение - разни добавки, витамини, хранителен режим, двигателен режим.

# 82
Ох, дай Боже да е  EFP
Вече една година мина в опити. С дъщеричката ми също отне много - година и 4 месеца.
Съпругът ми на 24-ти има рожден ден, дано има с какво да го зарадвам!
Иначе, за андролога ми спомена моята гинеколожка, ако нещо и сега не е станало задължително ще отиде. Аз имам доста  надежди за тои месец, мисля, че имаме напълно реален шанс.

# 83
Имам въпрос.Сестра ми е на 17 и ходи с един на моята възраст н 22,пазят се с преъснат акт,но и закъснява 5 ден и днес  и купих един тест.на 5-6 минута,излезе това http://s32.postimg.org/mqx6nh8qt/86712.jpg Според вас това изпарителна ли е,защото се скъса да плаче,уплашена е.... Искам да я успокоя.. 

# 84
Ох, сложна работа. На Шуъра не съм виждала изпарителни, но не е и като положителните. Клоня към изпарителна. Кога се е появила?

# 85
5 минута някъде

# 86
Да отиде на кръвен тест или да си направи утре Престо. 5 дни закъсение е доста.

# 87
  • София
На 5-та минутА е в точното време....
И аз съм за нов тест утре - кръвен или престо примерно

# 88
Теди, стига си размотавала момичетата и в тази тема...
Свалила е снимката от интернет. Ужас!

# 89
Еххх, Теди. Май само аз ти вярвах. До днес. Тази снимка е от един румънски форум. Ето го. http://forum.7p.ro/teste-de-sarcina-vol-ii.aspx?g=posts&t=5323&p=22

Явно не си щастлива в личен план, за да търсиш вниманието и съчувствието на околните. Гавриш се с нашата добронамереност. Жестоко е.
Замисли се!

Общи условия

Активация на акаунт