Skeeter ми те немците това си ядат за вечеря - филия с нещо отгоре и това е, така че с какво друго да хранят децата
Иначе аз лично безмлечна каша не давам. Да кажа и аз нашия режим - имаме си строен ред в хаоса
. Продължаваме кърменето по два-три пъти през нощта, през деня почти не иска да суче, остана ни само нощното и малко залъгване като се приспива. Иначе през останалото време категорично не иска да суче. Аз също исках максимално да продължим с кърменето, даже правих опити да се кърмим вместо друг вид храна - реве, дърпа се и си иска пюрето или кашата. Историята с Алекс се повтаря - той се отби на 7 месеца, въпреки че нямахме заместено хранене и не ядеше особено пюрета и каши, не искаше да суче
Разчитах на това, че Мария поне се приспиваше с кърмене, ама сега просто си лягаме заедно на леглото, подканяне от моя страна да посуче, тя ме ухапва веднъж, колкото да ми обясни да не я занимавам с нищо, пея веднъж за жаба жабурана и е готова заспала 
Сутрин яде към 7-7.30 малко, в зависимост кога е сукала през нощта кърма, после плодово пюре в 10ч., около 12 - местно-зеленчуково или зеленчуково с четвърт жълтък през ден. Към 14 - суче. Около 16ч. - плодово пюре. 19ч. - млечна каша - смесвам овес с безглутенова засега или чиста овесена, за разнообразие. Преди заспиване - суче.
) 
Четох...четох...четох и излиза, че някъде бъркам и май ще трябва да разменя някое от храненията. Помогнете моля ви