.Чета, чета и не мога да намеря отговор. Б. ака трудно и по няколко дни не ака. И като кърмен, и след захранването. Правя какво ли не, последно 5 дни. Вече съм притеснена и се измъчи детенцето
. Споделяла съм. Сега караме на лактулоза и круши, че дано се нормализират нещата
. Чуденето ми е за захранването. Захраних с няколко зеленчука, останаха ми морков и картоф. Отложих ги и захраних с круша. Вероятно ще продължа с плодове – круши и сини сливи. Не ми се искаше, че са сладки, но не виждам друго. Та. Разсъждавам върху това да отложа кашите, защото запичат. Безглутеновите. Обаче предстои и глутен. Чуденката ми е може ли да въведа глутен без да съм въвела безглутеновите каши? В смисъл като възраст идва време за глутена, но ако не съм въвела безглутенови каши, може ли? Дано да написах разбираемо
).
. Относно запичането на бебето и при нас има нещо подобно, но откакто й давам пробиотик и обикновена тиквичка яде вече няколко дни, та през ден ака, което лекарката каза, че е добре. Още повече, че аз съм с лениви черва и можело да прилича на мен в това отношение
, та набързо щях да я захраня с млечни продукти. Това е от мен, приятен ден момичета