понякога ми идва да избягам..... 
онзи ден разправях на майка ми,че в бебешкия дневник има странички за всичко,но не и кога за пръв път е яла бой 
, така че явно не е рано, даже сме закъснели 

Ние онзи ден бяхме на басейн, само че носихме две туби с вода и нейното басейнче. Детето си кротуваше, а ние си изкарахме страхотно 
Уж обезопасявам, ама там не мога. Но пък тя и на земята да е, ако се заклати леко и тупне както си седи, надава вой все едно е паднала отвисоко. Уж казват, че ако пролазят, после ще знаят как да падат -е не е така. Лази си тя, ама не знае как да се пледпазва при падане. Въпреки че е болна, иска да я държим за ръце и да върви, да обикаля стаите. В този ред на мисли, споделете някоя занимателна образователна игра с бебчето. Знае да маха за здравей и довиждане, да показва колко е голяма...разни такива неща, но тея дни музата ме е оставила и не зная как да я занимавам така, че да научи нещичко, а не само да ни мине времето.
Вчера като мрънкаше каза "Маммммаааа" ама то по-скоро беше свързано с недоволството
Иначе маха за "чао-чао", знае къде е Писито (котарака), къде е тати, къде е мама, къде е лампата, дава боооц. Но понякога не иска да ги прави тези неща. Преди като се изправяше по мобелите и падаше на дупето си рязко, от скоро присвива единия крак и си сяда на дупето от по-ниско
Препоръчани теми