Обличането е истинско предизвикателство, а на слагането на памперс винаги плаче, защото не иска легнала. Принудих се да я мажа седнала, но памперс седнала или права ми е трудно да сложа. Единствено на повивалника кротива ..горе-долу.
Плаче, стиска очи, аз отварям насила, абе много варварско

Много е неприятно слагането на каквито и да е лекарства и на тази възраст вече е много трудно
иначе четох някъде, че сапун се слага последно, точно, за да не стоят в мръсна вода. Аз я слагам в коритото, 2-3 мин игра, след това бързо сапунисване и изплакване.
Ами явно всички дечица искат да се изправят в коритото на тази възраст.И при нас е предизвикателство да го задържим седнал,а лошото е,че слагаме ваничката му на стойка и така го къпем много на високо,дано не се случи да падне,че...
Смяната на памперс при нас си е направо като комедия,аз го гоня,увещавам,давам играчки,само и само да стои легнал.
Иначе много се кефи като му кажа "Боц" или "Дай пет"...тогава пляска с ръчичка.За махане на Здравей или Чао се мъча да го науча,но той не иска явно.Не показва с поглед къде са мама и тати.Вие много сте напреднали,браво 

И ние се учим на "чао-чао", ставане-сядане, ходене, пеене, като чуе музика да играе, има си любими песни и я слагам в люлката, и на лаптопа си ги слуша, и т.н.
най - много 100 - 130 мл. за цял ден с много зор!Препоръчани теми