SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 368
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
И аз се гътнах  Joy
Страхотна снимка  Heart Eyes

# 181
Ау,ау,ау  Heart Eyes

# 182
 Joy
Това да се чува.

Някой да е гледал финала?

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 11:36 от Ивекс

# 183
# 184
  • # супернатурална #
И аз, и аз. Със смесени чувства съм  Rolling Eyes

# 185
Друг сезон ще има , нали ?

# 186
Ах, как ща изплющяяяя! Лисо!

# 187
  • Вестерос
Дайте ни спойлер, аз не мога да гледам Praynig

# 188
Ах, как ща изплющяяяя! Лисо!
Закъсах с гледането ,на 11-ти епизод съм  ooooh!  Hug

# 189
Ще напиша набързо.
Скрит текст:
Не беше зле, но някак очаквах повече Rolling Eyes . Да, имаше динамика и обрати, ама... Не знам, трябва ми време да обмисля.
Иначе, съвсем накратко:
- Измислиха план да убият Тъмнина чрез енергийна "бомба" от души. Дийн я пое в себе си като единственият, който може да се приближи до Амара. Тя имаше вече съмнения дали да унищожава света, Дийн я доубеди. Така че Амара и Чък се разбраха без бой. Светът е спасен. "Just more of the same" Laughing
- Сам си намери гадже Mr. Green ! Шегувам се. Появи се някаква руса мацка от лондонските MOL и искаше да отведе Уинчестърите там, за да не разбъркват повече света Laughing . Той искаше да се разбере с нея, а патката стреля. Наесен ще разберем дали е ранен.
- Тъмнина върна мама Мери Уинчестър
- Кас си е пак Кас.

# 190
  • Вестерос
Ммм леко захаросанко  Heart Eyes

# 191
Ами....Противоречив край на сезона.
Скрит текст:
Хареса ми това, че Бог и Тъмнината се сдобриха, но този завършек е за край на сериала.
Сега какво ще дават следващия сезон ? Ето какво, някакъв си клон на писателите ще отвлече Сам, а Дийн ще го търси половин сезон. Сам няма да знае, че той е жив и, когато се видят - Изненада, жив съм! Вече се е случвало.
Това не е сценарий, който да ме накара с нетърпение да очаквам следващия сезон. Този клон на писателите не ми е интересен, общо взето - не ми пука за него. Не казвам, че няма да гледам 12 сезон, просто я няма тръпката да го чакаш. Според мен, трябваше да измислят нещо по-интересно за 12 сезон. Видях Бог, Амара, демони, ангели, архангели, духове, какви ли не същества, как някакви си писачи да ме трогнат ? Това е мое мнение, разбира се.

Последна редакция: чт, 26 май 2016, 18:44 от Paige

# 192
Каквооо?  Shocked

О, не. Не съм много доволна от това, което прочетох. Сядам да гледам след малко стига бебето да заспи, ако не заминава на фитнес с баща си. hahaha

# 193
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Финал Sad newsm45 Weary smile3518 smile3514

Не беше зле.

Един въпрос:

Скрит текст:
Тая мадама къде запрати Кас? Обратно в Рая ли? Раят е заключен.... Shocked

Кас си е Кас! Йей! newsm44 newsm68 newsm10

# 194
Не съм гледала още, но имам въпросче

Скрит текст:
Убиха ли Марчето?  Confused

Общи условия

Активация на акаунт