SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 323
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
 hahaha
Тая коса..... Crazy

# 541
 Joy Ех, тоя размер. Мноого им е важен.
Ние жените какво си мерим така? Май ханшовете Wink .

Спомних си за това:

Mr. Green

# 542
Джар. Joy Joy

Аз не ща да си ги мерим, ще бия всички. Crossing Arms Затова съм на диета. Joy

# 543
Аз си върнах формата с тренировки. Даже се харесах с по-видим релеф и го поддържам. Комплекси Mr. Green .

Забавно клипче на https://www.facebook.com/officialmisha/videos/1147528531935819/ - The Canadian mint commissioned the cast and crew of #Supernatural to produce this short film celebrating the Canadian five-dollar bill. It's get's kind-of emotional, so grab some kleenex.

# 544
Това правя и аз, въртя колело и бягам на пътеката като ненормална. Joy Joy
То малко мина от раждането, но не мога да се понасям така, не са много 6 кг, но ми пречат.

Джаред. Joy Прилича на Флойд Мейуедър, с такова задоволство ги размята кинтите. Joy А Миша как ги събира, не мога. Много яко клипче.

# 545
Кротки:

Натюр Laughing :

# 546
# 547
Момчетата и екипа на SDCC -
SUNDAY, JULY 24 11:15 a.m.–12:15 p.m. Supernatural Special Video Presentation and Q&A — Join series stars Jared Padalecki (Friday the 13th [2009]), Jensen Ackles (My Bloody Valentine 3D), Misha Collins (Ringer) and Mark A. Sheppard (Battlestar Galactica), along with executive producers Robert Singer (Lois & Clark: The New Adventures of Superman) and Andrew Dabb (Supernatural) in Hall H to answer questions from the audience about what’s in store for the 12th season of this exciting series! Fans will also be treated to an exclusive video presentation featuring series highlights, as well as a portion of the special features from the upcoming Supernatural: The Complete Eleventh Season DVD and Blu-ray™ release on September 6. The 12th season of Supernatural will premiere October 13 in its new Thursday time period at 9/8c on The CW. The series is produced by Kripke Enterprises Inc. in association with Warner Bros. Television.

Нямам търпение за първите новини около новия сезон.

# 548
У, Уорнър Брос.
И аз, какво ли ще измислят?
Ще бъде свързано с онези в Европа и лудата руса, но най ми е интересно завръщането на майка им.

# 549
Бях приела, че MOL-ците ги няма вече. Явно пак ще пръскаме Mr. Green Joy . Всъщност зависи как ги развият - все пак идеята за тях е на новия шеф на екипа Адам Глас. Колкото до русата патка, надявам се да си го получи Wink . От Сам. Нахалитетка, ша се дръвчи и ша стреля по нашто. Ай-у-лево!
Мама и на мен ми е интересна. Какво помни? Как изобщо би се вписала обратно? Продължавам да не мога да си обясня защо тя да е това, от което Дийн се нуждае най-много и затова Амара я върна. Не я виждам в ролята на майка, нито отново като ловец... Не знам.

# 550
Съгласна съм с теб и за двете: мама и русата гад.  Laughing
Аз си мисля, че няма да ги помни и ще минат няколко епизода докато се усети какво става.

# 551
# 552
 Joy
A не, на екрана не искам Mr. Green .
Като във вица - "Да бе, ще му пея аз на него!"

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт