SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 310
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
 Joy
Всеки да си изкаже предпочитанието - аз съм "за" без брада и мустак тип Милко Калайджиев. Laughing

# 631
  • All of time and space, everywhere and anywhere...

Дийн изглежда ядосан... "Никой не пипа моя Сами! Никой не пипа моя Кас!" Хаха, ще има пляскане през ръчичките!  Twisted Evil Нямам търпение! Sunglasses

Аз съм "за" гладко избръснат, леко рошав и без фанелка!

# 632
За мен с няколкодневна брада, да боцка приятно Mr. Green .
Нямам претенции към дрехите, щото така и иначе няма да останат върху него Whistling .
Относно сресан или рошав - пак ми е все едно: обичам да ровя с пръсти в косата и да подрасквам и подръпвам леко Sunglasses .

PS. Личи ли, че ме е напекло?

Последна редакция: ср, 13 юли 2016, 16:48 от Impala

# 633
И аз обичам да заравям пръсти, но няма в какво. Joy
С няколкодневна брада - да, но не и с храсталак. Mr. Green
А, така, Диме. Flutter

# 634
Точно колкото да драска. О, да!

# 635
О, да!
Така съм навитак и аз. Laughing

smile3544 bishop

# 636
Ммм, хубавец!
От началото на осми сезон и Сам се носи с няколкодневна брада като батко си. Явно тогава решиха, че е пораснал вече Wink .

# 637
Хаха, сигурно. Кас се появи с брада чак към девети, ако не се лъжа. Ако не боим хипи Кас от пети сезон. Имал е много да расте Simple Smile

Ето, да си четете.

# 638
Мерси, Дими, идеално допълнение към следобедното/вечерното ми кафе. Laughing
Интересно ми е Лиса какво мисли за храсталака на Дженсън? blahblah pletka

# 639
Аз така и не си обясних брадата на Кастиел когато бяха с Дийнът в Чистилището.

Май имаше някакво обяснение на конвенция, но не помня.
Иначе приемното тяло, т.е. това на Джими Новак, не трябва ли да е един вид... мъртво и да не се променя?

# 640
Подробности сега. Laughing

# 641
Ето моята логика:

В тялото вече го няма Джими, но го има Кас, следователно си е живо. Кас го поддържа чистичко и спретнато, използвайки сиянието си. Но в Чистилището беше прекалено зает да бяга от чудовищата, за това и опърпания външен вид. Нали го видяхте като се измъкна колко бързо се почисти Simple Smile

Та така. Обичам да говоря за Кас. Някой иска ли нещо друго да премислим, да обсъдим? Някой?

П.П. Пък тая брада как я бях забравила? Simple Smile

# 642
С удоволствие бих обсъждала с вас неща, свързани със сериала. Само дайте тема Grinning .
Понеже наскоро изгледах всичко, ми е все още прясно и имам общ поглед върху изпитанията и трансформациите, през които мина Кастиел. Много и разнопосочни бяха, много се промени, много изстрада.
Чета, че следващия сезон ще видим оригиналния Кас от началото, със силите и всичко, но с повече опит и мъдрост, което би трябвало да е добра комбинация.
Обаче не ми се иска да бъде - или поне аз да го усещам Wink - като "третото колело" на Уинчестърите. По-скоро да има някаква паралелна сюжетна линия, но все пак свързана с основната история - тази на момчетата.
Може би да се заеме с Рая, ама не както миналия път Laughing . Там положението е много объркано: няма я вечната битка с демоните и Ада, на ангелите не им пука особено за хората на земята или душите в Рая, като изгубени са, ако няма кой да ги ръководи. Видяхме и какви ги вършат тези, които решават да действат на своя глава: Гавраил, Рафаел, Мидатрон, Наоми, воюващите фракции... Има какво да се промени и смятам, че Кастиел може да се справи.

# 643
 Да, the sex hair is back! Ура!

Много ми се иска слуховете да са верни и да видим отново Кастиел от сезон 4 и 5. Или даже 6, там беше дори подобрен  Wink

За мен Кас трябва да е наравно с братята. Заслужи си го. За герой, който е трябвало да остане само за няколко епизода...

За сезон 12 обещават повече Кас.

още sex hair, не мога да се сдържа!

Относно Кас и поправянето на Рая... Не знам, до сега нещата се провалят катастрофално всеки път, като се опита. Но пък иначе няма да е интересно.

Ето тема.

Какво според вас се случи с Луцифер? Има (непотвърдени) слухове, че Марк Пелегрино е потвърдил участие в сезон 12.

Какъв е случая с мама? Аз съм си недоверчива. Не ми харесва тая работа....

П. П. Дълго време исках да направя ето това:

# 644
Кастиел, както и Краули ги приемам наравно с братята. Не си представям, ако ги няма. В моя случай толкова съм свикнала с образите им, че ми е немислимо да ги отстранят.

Какво според вас се случи с Луцифер? Има (непотвърдени) слухове, че Марк Пелегрино е потвърдил участие в сезон 12.
А, дано, харесвам го много.
Не знам какво може да се случи с него? Всъщност Амара не го уби, да не би го е затворила или върнала в клетката? В този ред на мисли да изкарат и Михаил. Crossing Arms

А за мама имам много теории. Мисля, че отначало няма да ги помни и  blahblah, но след това ще се окопити. Има и други варианти. Допускате ли вероятността тя да е лоша? Има ли изобщо такава възможност? Докат пишех ми хрумна.... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт