SUPERNATURAL: Don't leave teeth marks

• 39 290
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Да, да знам.
Точно самият Чък ми е странен, по-скоро избора на актьор. Бог си го представям като някаква ярка светлина. Rolling Eyes

# 31
Изпитвам необяснима непоносимост към Робърт Бенедикт, която вероятно влияе на мнението ми за образа му на Бог. Опитвайки да се абстрахирам от това, все пак ми харесва как е представен Той в сериала. С всичките колебания, слабости, умора/отказ вечно да носи отговорност... Свикнала съм да Го няма в сериала, така че ми е безразлично дали ще се жертва сега. Знам само, че не би ми харесало да победи сестра си, предпочитам да са братята - да се поизмъчат и да успеят. В крайна сметка затова гледам сериала, а не някой 'отвън' да дойде и да реши "магически" проблемите.

# 32

Чък е прав, че е трябвало да ги остави да си носят хората отговорност.Все пак има Рай и Ад. Това е достатъчно за грешните.

# 33
Право в десетката! Благодаря bouquet

# 34
Да, точно на място.
С новородено бебе не е лесно да се гледа каквото и да е и може да не съм разбрала, но
Скрит текст:
Той нали каза, че иска да се жертва, за да го затвори Амара или? Толкова тъпо идва, че няма накъде. И да го затвори какво ще я спре да сътвори плана си? Дийн може би?

# 35
 И аз не разбрах как точно ще се жертва. Защото саможертвата е с цел да се постигне успех, а неговото клони към самоубийство. После има наглостта да казва, че самоубийството е грях.  Crossing Arms

# 36
Има нещо тук, не мога да Му повярвам, че ще го направи. Чак път толкова да е отегчен?! Много смешно ми стана с автобиографията.  hahaha
Може пък да ни изненада накрая, знаеш ли? Rolling Eyes

# 37
И аз очаквам изненада  Peace Не вярвам да е толкова прозрачен. Намислил е нещо. Ще видим дали сме прави.
Сега се сещам колко ми беше смешно когато Метатрон се опита да издуха Марчето  Joy Тя милата все едно си седи на полянката  и ветреца я гали по лицето  Joy Мисля, че направи капан за ангели, ама е забравил, че тя не е ангел.

# 38
  • София
Той нали каза, че иска да се жертва, за да го затвори Амара или? Толкова тъпо идва, че няма накъде. И да го затвори какво ще я спре да сътвори плана си? Дийн може би?

Да, нещо такова обясни - ще се жертва и ще разчита на бандата (Уинчестърови и други подобни, които били за това, според думите Му) да държи сестричката му в правия път. Щуротии пълни...

Аз като атеист се чувствам малко странно след среща с Бог, макар че я очаквах  Joy Та го разбирам много добре милия пророк. Но ми допада чувството за хумор и пълния непукизъм, който струят от Бог, извинявам се - Чък.
Амара като изкочи пред Импалката и аз очаквах Самито да мине през нея, ама той пък спирачки натиска - пак се смях много  hahaha

# 39
Начи ето кво.
Чък се дъни.
Луцифер и Кастиел се разделят и се борят за Рая в следващия сезон. Михаил също излиза от клетката и го играе скрита шашава лимонка.
Амара... не знам какво прави, но накрая отива в the Empty-тo като подбира Дийнът за компания Flutter .
В 12-ти сезон Сам моли Били косачката за помощ. Тя му отказва, но той вади #Puppy dog .

# 40
 Joy
Импалке.

Лисоооооо где си?
Глей кво измисли Импалка за Дийнчо.. Whistling

# 41
Ма това го чакам цял сезон! Не може нищо да не се случи между тях Crossing Arms .

# 42
Аз даже очаквах в миналия епизод да стане нещо, като се озоваха сами, но уви.  Whistling

# 43

Амара като изкочи пред Импалката и аз очаквах Самито да мине през нея, ама той пък спирачки натиска - пак се смях много  hahaha

И аз се учудих на това. Щях да я прегазя като куцо пиле домат  hahaha
Може би е решил, че една катастрофа няма да убие.

# 44
  • София
Или пък за Импалката да му е станало жал - с нейните 50 години е време да я пазят повечко  Laughing

Дийн и аз си мислех, че за да спечели малко време ще я награби Амара, ама той пък примерен го раздаваше...

Общи условия

Активация на акаунт