Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 059
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Колко струва интралипида?

# 256
Зависи от назначените мл, но е нищо на фона на имуноглобулините.

# 257
По-добре съм Блинг. Все още на приливи и отливи, но гледам приливите да са повече Simple Smile Изследването се очаква да е готово до 2 седмици.

# 258
Тери, 5 мг е 45 лева с вливката  Peace 10 мисля че беше 70  Thinking Кремонка, ще каже на 100 %

Поли, Воайорче  Hug Пожелавам ви скорошна зелена светлина и този път до термин  Praynig Hug Heart Eyes Когато сте готови ще кажете за персонален прашец  Mr. Green Надявам се да има още няколко които да ръсят заедно с мен  Praynig Hug

Кремонка, надявам се че всичко е наред с теб  Hug

Hug Hug Hug Hug за всички останали

# 259
Леле много още. Надявах се по-бързо да го правят. Ужасно е това чакане Confused Нормално е да си на приливу и отливи. При мен може би към година мина, вторият път като че ли го приех по-бързо. Важното е да намериш това, което те успокоява, било то нови опити, изследвания или почивка.

# 260
Ами аз бях подготвена за такова чакане, тъй като и моя кариотип излезе за 4-5 седмици. Важното е, че ще има резултат. Материалът е бил достатъчен. Simple Smile

Магнетик, със сигурност ще поискам личен прашец, когато му дойде времето.  bouquet

# 261
Да логично е срокът да е подобен на кариотипа. Нашите ги чакахме над 40 дни сигурно, но пак бяха някакви празници.
Интралипид 10 мл е 70, 20 мл мисля беше 120. Фран ще каже за него, че май само тя е на такава доза.
Аз събирам с пълни шепи особено розов прашец. Тези дни пред манипулационната докато чаках само се подпирах, закачах си косата на снимката на едно бебе момиченце и го нарекох да ми е на късмет.

Последна редакция: пт, 20 май 2016, 14:01 от 💎Bling-a-ling💎

# 262
  • София
Потвърждавам  интралипид 10мл. е 70лв
Магнетична благодаря,че питаш Hug Hug Да речем ,че съм добре вече съвсем нямам търпение за прегледа,най-вече за да се успокоя #Crazy че всичко с моето бебче ще е наред.Симптоми няма единствено нощното ставане което при мен е сигурен знак за Б,гърдите ама те и от хапчетата може да ме болят и от време на време ПМС #Crazy
Блингче кога ще е теста,че нещо съм пропуснала Hug

# 263
Много ви благодаря, момичета!  bouquet bouquet bouquet

# 264
Креми, на 30-ти, ама мисля да пусна още на 28-ми Rolling Eyes Директно при док ли мислиш да ходиш или ще минеш през някой по-рано newsm78
Най-после си легнах в моето легло ooooh!

# 265
  • София
Блингче директно при док ще ида,не успях да си запиша по рано час на друго място,заради графика ми на работа.То не остана почивните дни и във вторник рано сутринта съм при него. Hug
Палчета за тлъсто ЧХГ на 28

# 266
То вярно не остана време ooooh! Вече изгубих ориентация за времето ужас...
Въпрос към мацките с ЕМ или подозрения за такава и минали през трансфер
Скрит текст:
Имахте ли изписан естрофем и беше ли взето предвид състоянието ви newsm78 Тази вечер зацепих каква "прекрасна храна" за ЕМ е, както и за аденомиозата съответно, която пък при мен така и не стана ясно дали я има. И съответно сега съм в тих ужас Confused Док, имам чувството съвсем забрави за тези си подозрения при мен, изобщо и не разбрах колко ми е лигавицата вчера...

# 267
Представа нямам, но може ако искаш да се пробваш да звъннеш на спешния в Надежда и да питаш. Въпреки че понякога и те не са много в час Rolling Eyes

# 268
Блинг, и аз като чуя естрофем настръхвам. Затова предпочитам свеж трансфер, въпреки че и тогава го изписват освен утрогестана.
Блинг, за да се задържи бебо си залужава.

Скрит текст:
През 2014 заради ФСХ 15 ми бяха изписали естрофем - и аз като Блинг се психирам от него и - взех различни добавки, които вдигат естрогена - дамяна, донг ки и не помня какво и вземах макс. дози и от трите - и след това имах  EFP
Но след трансфер съм го пила 

# 269
Благодаря за инфомацията момичета Hug
Скрит текст:
В нашата клиника май практиката е да се изписва вагинално за разлика от другаде. Не знам така ефектът му дали е по-силен или слаб. Дали от него или прогестерона всичко ми е набъбнало и имам чувството, че вече нищо не влиза, до където трябва Confused
 Яд ме е, че не ми светна по-рано да питам. Яд ме е, че не напомних на док за съмненията му за аденото. Реално и нямах нормален преглед при него освен на 4-ти ден. Изобщо не знам как ми е била лигавицата. А с нашия неизяснен стерилитет имплантацията е една евентуална спънка. Силно се надявам да не е тя проблема, а кривите тръби и лошите хормони. Много ме наплаши тази аденомиоза преди няколко месеца, а на лапарото изобщо нищо не стана ясно има ли я или не и просто спряхме да говорим за нея. Изобщо тази тема е в сферата на вероятностите и не може да се каже със сигурност кое какво. Просто ще се опитам да се абстрахирам този път, защото каквото беше беше. Естрадиолът вече ми е хиляди. Той по принцип си е по-висок особено в началото на цикъла и така и не проследихме защо. ФСХ също си лети и под 9 не съм го виждала от цяла вечност.
Само съветвам как трябва да сме активни пациенти и този път сякаш се оставих на течението и реших да слушам каквото ми се казва без много да питам. Дори не разбрах и ембрито с какво качество е.
Честит празник на Елинка Hug Бъди здрава, обичана, все така целеустремена Heart Eyes И на следващия празник гушкаш още едно съкровище  Blush

Последна редакция: сб, 21 май 2016, 09:34 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт