Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Блингче не мога да помогна много,но ако си имала ЕМ на ТВЛ не е ли изчистено.Не го мисли сега това а си топли бебчето.Когато сме развълнувани забравяме да питаме каквото и да е.
Скрит текст:
При  моята ТВЛ док беше споменал че е премахнал ендометриозни лезии по яичниците и от тогава не е ставало дума  за това.
Сега ще бременнем няма друго яче Hug Hug Hug
Честит празник на Ели  Hug Hug и догодина да се гушкат с второто чудо

# 271
Креми, аденото не е като ЕМ.
Скрит текст:
Не може да де изчисти и лекува. Просто е в единия слой на лигавицата и е много коварна. Ако ембрито се закрепи на такъв участък може да не оцелее, на по-късен етап от Б пак е опасна, защото отслабва мускулатурата на матката един вид. Моето лапаро беше на късен ден, О беше подранила и минала и в такъв случай трудно може да се прецени визуално лигавицата, защото вече е удебелена и трансформирана.
С две думи макар да се води по-малката сестра на ЕМ, може да бъде много по-коварна специално относно бременност.

# 272
Честит имен ден, Ели! Желая ти здраве и успешна бременност  bouquet

Блинг, при вагиналното поставяне естрофемът действа локално на репродуктивната система, респективно може да ползва толкова, колкото му е необходимо, а останалото да се "изчисти"; при оралното приложение попада изцяло в организма и по кръвен път може да влияе и на млечни жлези например и на другите жлези с вътрешна секреция, които са хормонално чувствителни. Това приложение е много по-щадящо, аз го предпочитам. Hug
Попитай при първа възможност Калчев всичко, което те притеснява, за да си спокойна и мислиш само за бебо.

# 273
блaгодaря зa хубaвите пожелaния  Hug

Блингче, опитaй се дa си по-спокойнa.... и може дa звъннеш в клиникaтa в понеделник и дa питaш

# 274
Ели, честит празник мила  bouquet  Пожелавам ти след няколко дена да получиш прекрасен подарък макар и със закъснение, и да си го носиш до термин  Hug Heart Eyes

Ние сме на почивка  grinning039 Отдала съм се на пълен релакс  Mr. Green

Момичета, можете да пишете в темата Дългото чакане след трансфер  Wink  Всички са много позитивни и обясняват кой каквито въпроси има, а и там времето сякаш минава по-бързо  Mr. Green А после Ви чакаме в темата забременели след инвитро и ако може някой запознат с правенето на теми да проучи дали можем да си направим тема за бременните от Малинов  Whistling

# 275
  • София
Разбира се, че може, в Сборната отчетна. :hug
Ели, честит имен ден! Бъди все така лъчезарна и ти желая най-желания подарък в близките дни!

# 276
Разбира се, че може, в Сборната отчетна. :hug
Ели, честит имен ден! Бъди все така лъчезарна и ти желая най-желания подарък в близките дни!

Кашмирче, мерси  Hug  Балеринката слуша ли  Heart Eyes

# 277
Ели, обърках  Embarassed, присъединявам се към Магнетична и Кашмир, извинявай  bouquet bouquet

Но е толкова хубаво, че темичката е пълна с бременни и предизвиква объркване  Heart Eyes

# 278
Така де и ние, които сме след трансфер сме си бременни пък било и то само за десетина дни в най-лошия случай Wink Аз поне с това се успокоявам...

# 279
мен утре ме прaщaт нa спешен рaнен тест, зaщото трети ден съм със зaцaпвaне...

# 280
Елинце Hug Дано е, защото ембрито се вкопчва здраво в теб. Някакви болки и придърпвания имаш ли? Може и от утрогестана да е, предполагам го слагаш newsm78 Аз от вчера усещам как подсъзнателно се "наблюдавам"  още повече Confused

# 281
Блингче, имaм... док искa дa вкaрa прегнил, aко е положителен

# 282
  • От Луната
Eli, стискам палци. Не е възможно утрогестана да причинява кървене. Питай док, дали не трябва да минеш на орален прием, докато не спре зацапването.  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 283
Йоли, минaх, зaпочнaх и дуфaстон

# 284
  • От Луната
Кога ще излезе резултата?  Praynig
Стискай кълки! Ние палци и дано да го бъде ...

Общи условия

Активация на акаунт