Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 059
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
Елинце, закопавай някъде главата до утре, пък ще направите всичко възможно Hug Стискам палци за един хубав резултат Praynig АП пиеш ли? Настоявай за някаква друга форма на прогестерон - инжекции, при вас се прилагаше и някакъв гел, но той пак е вагинално. Точно дуфастон да не ти набутват Confused

# 286
Ели, и аз като Блинг се надявам да е имплантационно зацапване  Praynig Praynig Praynig

# 287
  • От Луната
В БГ май инжекции няма така или иначе в Турция гледам, че ги намират, тук има кренон гел, но и той е вагинално, няма какво друго освен орален прием на утрогестан и дуфастон, а те са горе долу еднакво зло за черния дроб. Та като нямаш избор ... и това е нещо. Освен това сега е шоково, да се закрепят нещата, теста да е плюс и ще спрат повечето препарати в първия удачен момент.

# 288
Вече два пъти през последната една седмица ми бият инжекция прогестерон в клиниката Wink Въпрос на практика.

# 289
  • От Луната
Super, това е нещо ново ... Simple Smile
Все пак Ели е в Надежда, там не знам дали имат тези "екстри".

Блинк, имам усещането, че трябва сериозно да привикна с поставянето на всякакви инжекции Sad

# 290
Да, имат и глобули прогестерон. Ама и двете екстри са златни на фона на масовите утрогестан и дуфастон. Дано поне са ефикасни. Не знам коя форма на прогестерон най-добре се усвоява.
Трябва да свикнеш и преодолееш страха от игли, ако имаш такъв. Най-малкото, защото ще се наложи ежедневно да си слагаш сама някой ден Wink
Аз нямам проблем с боденето, само вени и място да има. Затова и сама се научих да си бия мускулните и определено по-добре ми понася, когато го правя сама в краката, отколкото да ми надупчат д-то. 

# 291
Йоли, би трябвaло утре дa е готов резултaтът.

Блинг, не пия AП.

# 292
  • От Луната
Ели, успех! Искрено се надявам на полижителен тест!
Блинг, нямам страх, но не ми е приятно. Още свиквам с мисълта за фракси.

# 293
Ели, успех! Дано тестът да е положителен утре!
Креми, успех и на теб утре!

# 294
  • София
Елинце  Hug Praynig

# 295
Момичета, да знаете че въпреки, че не пиша напоследък, ви мисля непрекъснато.
Ели, стискам палци за утре. Тогава ще разбереш дали са се получили нещата, нали? Дано наистина зацапването да е от имплантацията.  Heart Eyes
Блингче, и на теб палчета. Ти на 28-ми мислеше да правиш първи тест нали? Хайде, да е положителен и да влизаш в списъка на бременелките. Това би ме заредило и мен с много положителни мисли.  Heart Eyes
Мен още не ме е втресло от притеснение, но утре сигурно вече ще съм пред припадък. На 25-ти ми е хистерото. Викат ме в 7.30 ч. Искам вече да минава и да поемаме по истинския път  Wink
На всички останали момичета  Hug

# 296
  • София
Елинце палчета за утре Hug Hug  Зацапването да е знак за нещо добро което се създава в теб Hug
Поли  Hug Благодаря

# 297
Креми, Тутси успех утре и само хубави новини Hug
Боби, палци и на теб за сряда. Няма от какво да се притесняваш, тепърва ти предстои пункция, която в по-изнервяща от към резултат.
Аз не знам още кога ще правя кръвен. Мислех събота, но като наближава почвам да се отказвам малко. Искам да се насладя на тези десет дни "полубременно състояние".

# 298
Ели, палчета за положителен тест  Hug и скоро да спре зацапването  Praynig  Heart Eyes 

Тутси, Креми успех утре момичета  Praynig  Heart Eyes

Боби, успех и на теб с ТВЛ-то  и скоро да ни донесеш хубави новини  Hug

# 299
  • София
За съжаление аз съм с лоши новини.Днес док видя плоден сак с жълтъчно мехурче,според мен беше малък,док не коментира нищо.Прати ме на ЧХГ и там лъсна голямото разочорование 900 и нещо .В четвъртък пак ще пускам,но аз нямам надежди вече.Явно нашето ембрионче е спряло да се развива в един момент.

Общи условия

Активация на акаунт