Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 179
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,в сряда съм на преглед, да видим как са нещата след хистероскопията.Казаха,че ако всичко е ок-ще правим трансфер.Ще ме преглежда доктора:))На пункцията ми беше на късмет.От вас съм чувала,че обяснява много подробно и смятам да се възползвам:))

# 571
Браво Кате Hug Дано да направите един изненадващ трансфер. Премести ли се или по стечение на обстоятелствата ще си при него newsm78

# 572
То рибата още е в морето......но се чудя нещо и смятам,че ще ми помогнете.По принцип ако са наред ембрионите и двата ли ще ги сложат?От кого зависи?Вземат ли се под внимание години...болести и т.н

# 573
Виолета, еднакви са ни изследванията горе долу...и аз съм на същата терапия  Simple Smile вече направих една вливка

# 574
  • От Луната
Кате, решението колко Е да се върнат е твое, на док и на ембриолозите. Те могат да ти дадат съвет, но това решение си е изцяло твое. Когато дойде момента, док и акушерките всичко ще ти обяснят.
Иначе наистина питай каквото те интересува, няма да остане въпрос без отговор. Той знае кога къде да не казва и да ни пази и без това лабилната психика  Crazy

Вили, наистина се фокусирай сега върху вит. Д, другото е лесно поправимо и ще бъдат взети мерки. Изобщо, не ги мисли тези неща ... аз вече не се изненадвам от нищо. Нали знаете, няма здрав пациент, има неизследван! Ние поне знаем с какво се борим! А това е половината битка.

Tootsie стискам всички палци! Железни нерви имаш и ти ...  Hug Praynig bouquet

Среднощни прегръдки за всички!  Hug Hug Hug

# 575
Само тя е в очакване Rolling Eyes Другите сме в разни други етапи.
Боби, ти кога се очертава да почнеш, покри се нещо newsm78
Тук съм, Блингче. Чета ви, но не се включвам, че нещо не съм в час ... особено от няколко дни. Станала съм страшно нервна, защото на работа не ме оставят да си поема дъх, даже с ММ се скарахме в петък вечер защото ме чака 30 минути, а аз не мога да си тръгна от работа. Всичко странично ме изнервя и дразни. Не знам защо съм станала такава. Сигурно защото наближава часът на истината, а с тези нерви и напрежение не знам какво да очаквам.
На целия този ужас днес ми дойде МЦ отново на 23-ти ден и ми провали всички планове за юли (просто съм си решила,че в юни няма да се получат нещата). Както и да го смятам тая конференция ме прецаква отвсякъде.
Но в крайна сметка каквото стане. Въпросът е, че трябва да се успокоя по някакъв начин преди процедурата.Иначе рискувам да проваля нещата.
Утре ще звъня на акушерките да питам за кой ден да си запиша час. Между другото да питам правилите хистероскопия дали е нормално първия МЦ след това да е малко странен? Той е съвсем в началото, изненада ме в 21.30 тази вечер, но ме хвърли в размисъл. Кръвта е по-тъмна и гъста. И нямам менструални болки никакви, което не е присъщо за мен.
Ох и един тъп въпрос, ама има ли нещо по-различно при преглед по време на МЦ? Ако ме викнат тия дни ще ми е първи преглед по време на цикъл. Много ще ми е неудобно и некомфортно Embarassed
Значи сега стискаме палци на Тутси. Кате, успех и на теб в сряда, нека всичко тръгне като по вода.

# 576
Боби,и при трите ми хистероскопии цикълът ми е такъв както е твоя.Но само първият ден-после си става нормален.Преглед в цикъл си е кофти,ама няма как-на 3ти ден ме викат винаги.

# 577
Боби, защо си го отписала този цикъл newsm78 Обаждай се утре за час .Има цели четири седмици да се действа преди срещата. Няма нищо по-различно за прегледа в цикъл. Неизбежна част от работата е и са свикнали. Ако си на изцяло спонтанен цикъл се ходи до пети ден и може да избегнеш големите течове. Имате ли обаче готови изследвания, че с твоята ранна О няма да има време за такива след цикъл newsm78

# 578
Какви изследвания трябва да имаме? Да не са ХИВ, хепатит В, С и васерман? Ако да, аз не мога ли да мина с тези от хистерото? На мен овулацията не ми е ранна. Засичам я почти винаги на 14-ти ден. По-рядко е на 13-ти ден. Според мен имам проблем с лутеалната фаза. За колко време стават изследванията? Не са ли готови още в същия ден?
Този цикъл съм си го отписала сама вярвайки на това, че този месец е ред на ендометриозния яйчник, който не работи никак добре. Знам че има шанс да не е точно така, но последните ми прегледи показват точно това:
Февруари - ляв /установено с преглед/
Март - не е ясно, но не съм имала болки и предполагам десен
Април - ляв /установено с преглед/
Април 2 - десен /установено с преглед/
Май - вероятно ляв, защото ме спука от въртене и болки.

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 00:13 от boby_pl

# 579
Серология и хламидия ти важат, но ти трябва МБ. Тя е месец за месец и съдейки по това, което пишеш май нямаш такава. Обикновено се прави 7-10 дни преди цикъл, за да има време за лечение. Трудно е да се вмести преди пункция. Само, ако е чиста излиза по-бързо. Иначе отиват 4-5 дни. И на 14 ден да ти овулацията пункцията ще ти е на 11-12. При мен беше на 11-ти ден при очертаваща се нормална овулация на 13-14 ден. Ако имаш и 5-6 дни цикъл просто няма как да се съчетаят нещата затова се прави преди цикъл. Яйчниците си правят каквото искат, така че недей взимай решения вместо тях. При мен редовно работи само ляв при условие, че уж и двата изглеждат ок. Пък като по чудо пунктирахме десния миналия месец. Така или иначе ще имаш прегледи, хормони. Пункцията ще се реши в последния момент дали ще се прави или не. Обаждай се утре и питай дали може да почвате този месец и как седят нещата с изследванията.

# 580
МБ имам правена на 09.05. След нея 6 дни Флуомизин, защото пишеше в заключението бактериална вагиноза с повишени левкоцити. Докоркото прочетох при вагинозата няма гъби, а някакви клетки които организмът сам произвежда понякога в по-големи количества. За съжаление не ми казаха да си направя МБ преди цикъл. Звънкам днес и започвам да действам  Praynig
А нали днес да им кажа, че е първи ден на МЦ? Дойде ми снощи в 21.30 ч.

Последна редакция: вт, 07 юни 2016, 07:40 от boby_pl

# 581
Няма да ти свърши работа тази МБ. Питай днес за нова. Освен това за ТМ също трябват изследвания, но при мъжете не е толкова задължаващо като време и рядко изскачат проблеми. Ако вече ти тече в нормално количество и цвят днес ти е първи ден. Ако само зацапва изчакай докато не тръгне нормално.
Скрит текст:
Нещо много масово взе да се изписва този флуомизин и то за различни неща newsm78 Преди имах съвсем различно лечение за БВ. Не ми допада назначаването на едни и същи медикаменти без индивидуален подход. Силно се съмнявам, че при мен е имало изобщо някакъв ефект последния път и ме притеснява да не останат последствия.

# 582
  • София
Тутси палчета за теста да е силно положителен Hug Hug Hug
За всички  Hug Hug Hug

# 583
Добро утро . Тери касмет аз съм по -нататък с вливките, чак по коледа ако фонда не се забави още повече . Днес ще се запасявам , със риба и малко морси дарове , че всичко е според джоба , чр след ттри седмици доц, иска да проверим колко ще е резултата . И да попитам че тоя обрив , нз как ще се справям със него , мажа се пет дни сутрин и вечер със Джин Дира , а на обяд със , Адвант до втория ден се изгубва , маже се до пет и като спръ пак се показва , и дали мога да ползвам слънце заштитен фактор , със тоя обрив че съм със много лунички .

# 584
Добро утро и от мен!
Тутси, стискам палци, за тлъсто ЧХГ!
Креми, ти как си?
Момичета, кога точно е конференцията? Върти ми се в главата от 3 до 6 юли, така ли е? Колко дни отсъстват покрай нея? Цялата ли клиника почива в този период? Може ли да се ползва лабораторията, например?

Общи условия

Активация на акаунт